Şimdi Ara

İzmir'e 4 yeni stat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alsancak ve Atatürk yenileniyor, Örnekköy, Yalı ve Kaynaklar'daki statlar yapılıyor.

Kaynak:http://****/YtFiav

Ayrıca Göztepe Stadı da yapılacak...

Kaynak:http://****/101VyzF

• Göztepe'ye yapıcaklarını dedikleri stad 12.500 kişiliktir büyük ihtimal 12.500 kişilikse hiç yapmayın yapmışken adam gibi yapın en 25-30 bin kişilik stad yapılmalı Göztepe'ye.
  • Göztepe'ye yapıcaklarını dedikleri stad 12.500 kişiliktir büyük ihtimal 12.500 kişilikse hiç yapmayın yapmışken adam gibi yapın en 25-30 bin kişilik stad yapılmalı Göztepe'ye.
  • Alsancak Stadı yıkılacak. Yeni yapılacak yapı için zeminden örnek bile alındı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Alsancak Stadı yıkılacak. Yeni yapılacak yapı için zeminden örnek bile alındı.

tepki gösterilince geri adım atıldı. Ama gizli gündem varsa bilemeyiz.

Ayrıntılı bilgiler içinwww.alsancakstadi.org

http://www.facebook.com/AlsancakStadiYokEdilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: umuts35

quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Alsancak Stadı yıkılacak. Yeni yapılacak yapı için zeminden örnek bile alındı.

tepki gösterilince geri adım atıldı. Ama gizli gündem varsa bilemeyiz.

Ayrıntılı bilgiler içinwww.alsancakstadi.org

http://www.facebook.com/AlsancakStadiYokEdilemez

Sanırım geçen hafta okumuştum o haberi.En fazla 2 hafta önce.Ondan sonra yeni gelişmeler olduysa haberim yok.Umarım yıkılmaz.O kadar anımız var orada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil %5 e düştü Bilgisi olan:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 tane yapacaklarına 1 tane 60 bin kişilik modern bir stadyum yapsınlar. mümkünse güzelbahçe tarafına bana yakın yapsınlar, ulaşım kolay olsun.
  • Örnekköy de yapacakları yer dağın başı sayılır ama çevresi iyidir, gidis sıkıntı olabılır.(Dolmuş ve otobüs var sadece) Karsıyaka sahilde ki stadı ise 12.500 kısıye cıkarcaklar dıye duymustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında şu anda beton yığını olarak duran Atatürk stadının zemini aşağı indirilse ve tribünler sahaya yaklaştırılsa 80-90 in kişilik bir stadyum olur ve üstü de kapatılırsa manyak bir stadyum ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

gereksiz.

Herşey İstanbula yapılsın zaten biz 90 ve 60 yıllık stadlarda 4 takım oynayalım.
  • Koskoca İzmirin bi tane sağlam takımı yok
  • bugun bi arkadasim cigliye 25.000 kisilik karsiyaka stadi yapilcak demisti.ne kadar dogru bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

aslında şu anda beton yığını olarak duran Atatürk stadının zemini aşağı indirilse ve tribünler sahaya yaklaştırılsa 80-90 in kişilik bir stadyum olur ve üstü de kapatılırsa manyak bir stadyum ortaya çıkar.

Onun yenilenmesi daha pahalı Atatürk stadını yıkacaklarını sanmam olimpiyat stadı bulunma zorunluluğu var galiba şehirlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

gereksiz.

Herşey İstanbula yapılsın zaten biz 90 ve 60 yıllık stadlarda 4 takım oynayalım.

Bırak hocam şöyle trolleri...

Türkiyede yeni stad yapılacaksa İzmir'e ve Eskişehir'e yapılmalıdır başta. Çünkü iki şehirde de stadlar hiç bir zaman boş kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

aslında şu anda beton yığını olarak duran Atatürk stadının zemini aşağı indirilse ve tribünler sahaya yaklaştırılsa 80-90 in kişilik bir stadyum olur ve üstü de kapatılırsa manyak bir stadyum ortaya çıkar.

Onun yenilenmesi daha pahalı Atatürk stadını yıkacaklarını sanmam olimpiyat stadı bulunma zorunluluğu var galiba şehirlerde.

Hacı, Ankara gibi İzmir'den büyük şehirde (hatta başkent) olimpiyat stadı mı var ? doğru dürüst futbol stadı bile yok.

• Taraftarı olmayan şehirlere mis gibi stadlar yapılıyor. Taraftarı olan , stad yapılınca dahada artacağını inandığım İzmir'e adam gibi stad yapılmıyor.
  • akepe yönetimi izmire yatırım yapmıyor ben herşeyi biliyorum köy gibidir bizim memleket
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.