Şimdi Ara

İzmir FP restoran tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci içerir. Ayrıca kesinlikle gidilmesi gereken kokoreçci, boyozcu,kumrucuları da yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burger king
  • buradd B kullanıcısına yanıt
    Çamdibinde Kokokreççi asım
    Alsancak kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru çelebi unlu mamüller var ordan bomba al(içi çikolatalı sıcak ye)

Dönerci orhan var şubelerini çoğalttı biraz pahalıdır ama tadına göre fiyatı normaldir.

Balçovada kaya hotelin girişine doğru Ali Usta OLtu kebap var fiyatı biraz pahalıdır(tek şiş 10 tl 3-4 şiş yiyosun)

Selway outletin orda Köfteci yusuf var orası ucuzdur ama sadece köfte ye diğerlerine bulaşma
  • Boyoz için kesinlikle Alsancak Dostlar Fırını. Kıbrıs Şehitleri'nden Bornova Sokağı'na dönen ayrımda. Çikolatalıdan ıspanaklıya çeşit çeşit boyozu var. Bir de yumurtası çok güzel.

Küçükpark Üniversiteli Fırını'nın çemenli tostunu bilen bilmeyene yedirsin. Hatay'da oturan birisi olarak sabah metroya atlayıp gidip almışlığım çoktur. "Deli mi dürttü oğlum seni? O kadar yol gidilir mi üç tane hamur için?" diyen arkadaşlarım var, kaale almıyorum.

Ora Lahmacun'da mümkünse kaşarlı acılı lahmacun ye. 7 veya 8 liraydı sanırım, o yüzden pahalı diyebilirsin ama önüne geldiğinde gerek boyut gerek tat olarak hak ediyor. Bir sürü şubeleri var ama Optimum'da yeme. Kalabalık çok ve yer küçük olduğundan diğer şubelerdeki gibi olmuyor. Gaziemir, Narlıdere, Küçükyalı'ya giderim, önerimdir.

Yine lahmacundan gidersek İnciraltı'nın meşhur ağaçlı yolunda Gaziantepliler var. O da güzeldir.

Döner dersen Gaziemir'de meydana yakın Dönerci Şaban var. Dışardan baktığında çok salaştır ama ağzının tadını bilenler boş bırakmaz burayı.

Çankaya'da Çankaya Dürümcüsü'nün ciğeri iyidir.

Kokoreç, kumru, karışık, söğüş aşağı yukarı her yerde standart olduğundan özellikle diyeceğim bir yer yok.

Milyon tane yer söylerim de hesaplı bütçe deyince aklıma bunlar geldi. Hayvani bir miden yoksa ortalama 10 liraya kalkarsın buralardan. Daha az olsun diyorsan çare tabi ki tavuk döner.

Son olarak sırf etrafa şekil görüneyim diye avmlerde hamburgerci, tavukçu, pizzacılara para kaptırma. En güzel tatlar kuytu köşelerdedir der, çekilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkoğlu35 -- 1 Eylül 2015; 23:03:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Boyoz için kesinlikle Alsancak Dostlar Fırını. Kıbrıs Şehitleri'nden Bornova Sokağı'na dönen ayrımda. Çikolatalıdan ıspanaklıya çeşit çeşit boyozu var. Bir de yumurtası çok güzel.

Küçükpark Üniversiteli Fırını'nın çemenli tostunu bilen bilmeyene yedirsin. Hatay'da oturan birisi olarak sabah metroya atlayıp gidip almışlığım çoktur. "Deli mi dürttü oğlum seni? O kadar yol gidilir mi üç tane hamur için?" diyen arkadaşlarım var, kaale almıyorum.

Ora Lahmacun'da mümkünse kaşarlı acılı lahmacun ye. 7 veya 8 liraydı sanırım, o yüzden pahalı diyebilirsin ama önüne geldiğinde gerek boyut gerek tat olarak hak ediyor. Bir sürü şubeleri var ama Optimum'da yeme. Kalabalık çok ve yer küçük olduğundan diğer şubelerdeki gibi olmuyor. Gaziemir, Narlıdere, Küçükyalı'ya giderim, önerimdir.

Yine lahmacundan gidersek İnciraltı'nın meşhur ağaçlı yolunda Gaziantepliler var. O da güzeldir.

Döner dersen Gaziemir'de meydana yakın Dönerci Şaban var. Dışardan baktığında çok salaştır ama ağzının tadını bilenler boş bırakmaz burayı.

Çankaya'da Çankaya Dürümcüsü'nün ciğeri iyidir.

Kokoreç, kumru, karışık, söğüş aşağı yukarı her yerde standart olduğundan özellikle diyeceğim bir yer yok.

Milyon tane yer söylerim de hesaplı bütçe deyince aklıma bunlar geldi. Hayvani bir miden yoksa ortalama 10 liraya kalkarsın buralardan. Daha az olsun diyorsan çare tabi ki tavuk döner.

Son olarak sırf etrafa şekil görüneyim diye avmlerde hamburgerci, tavukçu, pizzacılara para kaptırma. En güzel tatlar kuytu köşelerdedir der, çekilirim.

Hocam Deu tıpta okucam o bölgede ev yemeği yada öğrenci için özellikle önereceğiniz yerler var mı?

• Eğer yerleşken Dokuz Eylül Hastanesi'nin yanındaysa ki öyle biliyorum İnciraltı'na yakınsın demektir. Yukarda söylediğim Gaziantepliler İnciraltı yolunda, yerleşkene 15 dakika yürüme uzaklığında. Ayrıca balıkçı barınağındaki teknelerin balık ekmekleri güzeldir. Oturup ben balığı tabakta yiyeyim dersen de önerebileceğim yerler var ama öğrenciyi aşabilir. :) Nargile içiyorsan Bıyık Nargile evi açıldı İnciraltı'na, nargilesi güzeldir. Ev yemeğini ben hep evde yerim ama Kipa'nın içinde yemek bölümü var, denk gelirsen hesaplı fiyata güzel ev yemekleri çıktığı oluyor. Son gittiğimde ciğer menü yedim ayıptır söylemesi. 8 veya 9 liraydı ama ciğerler ceviz büyüklüğünde ve on taneden çoktu. Pilavı, salatası, içeceğiyle beraber tam bir fiyat-performans menüsüydü bu örneğin. Onun dışında Begonville diye ev yemekleri yapan bir yer var. Ben gitmedim ama iyidir diyorlar. Son olarak ta çevreyolu köprüsünün orada bir ara sokakta Özaydın Pide var ki kuşbaşı kaşarlı pidesi efsanedir, yanındaki mezeleri de göz doyurur.

Genelde İzmir insanı ot, balık, hafif tatlar sever ama ben doğma büyüme İzmir'li olarak bu damak tadına taban tabana zıt biriyim. Et, hamur işleri olmazsa olmazımdır. O yüzden önerilerim de böyle şekilleniyor. :) Bu arada Dokuz Eylül'ü kazanmışsın, kutlarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konu bu tarz bilgileri içermektedir.http://forum.donanimhaber.com/m_65681837/tm.htm
  • Konuyu canlı tutalım FP mekanlar kaçmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucadaysanız 9 Çeşmelerde Aybar dede var, gidin 7 liraya jumbo tavuk döner isteyin, önünüze 45'lik dürüm getirsinler. Gözünüzde karnınızda bi güzel Doyar.
  • Meyve suyu için şerbetçibaşı diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.