Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.933
Cevap
41
Favori
103.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gram çalışma görünmüyor kabloları getirip bıraktılar yatırım işi durdu artık

• Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hani proje ekiplerinize burdan bir bağlantınız olamıyordu?

• İzmir Bornova Mevlana Mah. bir çok yerde Gigafiber gözüküyor yan mahallesi Doğanlar Mah. hiç yok çok yakınlar yahu bir çok yeni bina var ve daha henüz diğer firmalar altyapı bile getirmemişler burayı göz önünde bulundurmayı düşünmüyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tbef -- 28 Temmuz 2024; 3:44:56 >
  • Tbef kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlamalar hakkında size net bilgi veremiyoruz .Adresinize geldiği takdirde uzmanlarımız hızlıca bilgilendirme yapmaktadır. Ara ara
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    adresini takip edebilirsiniz.

• Tabii ki cevap beklemiyordum bu gönderiye. Herşey işinize geldiği gibi :)) İstediğiniz zaman istediğiniz birimle iletişime geçiyorsunuz. Yeter ki canınız istesin.

buca atatürk mah. yan sokaklarda gigafiber veya hiç olmadı fiber gözükürken benim taşınacağım adreste sadece vdsl gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeşil sokaklar gigafibere sahipken kırmızı sokakta vdsl var.
    İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim.

Bize niye yok bu iletişim?

• İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası 

• Buca'da başladığınız işi bitirin artık.Gevrek gibi çevre mahalleleri donattınız. En kolayı, orta mahalleleri bırakıp gittiniz. Bu ne saçmalık artık. Yine gelip talep malep saçmalamayın sakın! Olayların böyle ilerlemediğini önceki gönderilerde çokça açıkladım.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Turknet Destek saldı bu başlığı galiba Hocam :))

• turuncu_ kullanıcısına yanıt

Olabilir; uzun süredir hareket yok. İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Mesajlara da tripli sevgili gibi görüldü bırakıp cevaplamıyor :D

• turuncu_ kullanıcısına yanıt

Ne diyeyim hocam; bir an önce olumlu bir netice alırsınız inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek İzmir / Buca / Barış mahallesinde de Gigafiber talebimiz bulunmakta. Ancak şu an için herhangi bir gelişme maalesef yok. Konu ile ilgili Proje yetkililerine bilgi verirmisiniz.. Konu ile ilgili detayları pm gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikatech -- 18 Eylül 2024; 16:6:32 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.