gram çalışma görünmüyor kabloları getirip bıraktılar yatırım işi durdu artık |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (96. sayfa)
-
-
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim. -
Hani proje ekiplerinize burdan bir bağlantınız olamıyordu?
-
İzmir Bornova Mevlana Mah. bir çok yerde Gigafiber gözüküyor yan mahallesi Doğanlar Mah. hiç yok çok yakınlar yahu bir çok yeni bina var ve daha henüz diğer firmalar altyapı bile getirmemişler burayı göz önünde bulundurmayı düşünmüyor musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tbef -- 28 Temmuz 2024; 3:44:56 > -
Merhaba, planlamalar hakkında size net bilgi veremiyoruz .Adresinize geldiği takdirde uzmanlarımız hızlıca bilgilendirme yapmaktadır. Ara ara adresini takip edebilirsiniz.
-
Tabii ki cevap beklemiyordum bu gönderiye. Herşey işinize geldiği gibi :)) İstediğiniz zaman istediğiniz birimle iletişime geçiyorsunuz. Yeter ki canınız istesin.
-
buca atatürk mah. yan sokaklarda gigafiber veya hiç olmadı fiber gözükürken benim taşınacağım adreste sadece vdsl gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim. -
Bize niye yok bu iletişim?
-
-
Buca'da başladığınız işi bitirin artık.Gevrek gibi çevre mahalleleri donattınız. En kolayı, orta mahalleleri bırakıp gittiniz. Bu ne saçmalık artık. Yine gelip talep malep saçmalamayın sakın! Olayların böyle ilerlemediğini önceki gönderilerde çokça açıkladım.
-
Turknet Destek saldı bu başlığı galiba Hocam :))
-
Olabilir; uzun süredir hareket yok.
-
Mesajlara da tripli sevgili gibi görüldü bırakıp cevaplamıyor :D
-
Ne diyeyim hocam; bir an önce olumlu bir netice alırsınız inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TurkNetDestek İzmir / Buca / Barış mahallesinde de Gigafiber talebimiz bulunmakta. Ancak şu an için herhangi bir gelişme maalesef yok. Konu ile ilgili Proje yetkililerine bilgi verirmisiniz.. Konu ile ilgili detayları pm gönderiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikatech -- 18 Eylül 2024; 16:6:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X