Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
41
Favori
103.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
Giriş

metni:
    @TurkNetDestek İzmir / Buca / Barış mahallesinde de Gigafiber talebimiz bulunmakta. Ancak şu an için herhangi bir gelişme maalesef yok. Konu ile ilgili Proje yetkililerine bilgi verirmisiniz.. Konu ile ilgili detayları pm gönderiyorum.

Öyle oluyor muymuş ya? :D @TurkNetDestek böyle şeyler var da bizden niye saklıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 19 Eylül 2024; 0:19:48 >
  • 2 gün önce yeşilyurt/karabağlar tarafında sokakta bir ekip gördüm. sanki ölçü alıyorlar ve birşeylerin hazırlığını yapıyorlardı. çok acil işim olduğu için yanlarına gidip birşey soramadım. bir hareket mi var acaba buralarda?

• darth hede kullanıcısına yanıt

bugün bilgi aldım esenlik mahallesine başlamışlar. kablo çekiyorlardı. arkasından doğanay ve vatan mahallesi olarak devam edeceklermiş. bizzat kabloyu çeken söyledi.

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

ooo süper haber. sonunda telekom tekelinden kurtulacağız. teşekkürler bilgilendirme için 

• En az 2 yıl geçti Ufuk mahallesine geldi.Ama biz Dicle mahallesi olarak hala ne bir çalışma gördük nede geri dönüş.Gerçi geri dönüş olsa bile otomatik kopyala yapıştır gigafiber istiyorum dan başvur muhabbeti.Defalarca başvuru yaptık.Ufuk mahallesi ve Dicle mahallesi birleşik dib dibe.Ayrıca ana cadde ve okullar var birleşiğiz.Geçen sene ana caddeye superonline kazı çalışması yaptı mesela.Ben artık umudu kestim çünkü gerçekten çok uzun zaman oldu.
  • Saha ekipleri yetersiz maalesef. gecenlerde Buca yildiz mahallesinde turknet alt yapısı ile abone olan arkadaş ile görüştüm muhtemelen iş makinesi yüzünden sokaktaki kablolar kopmuş ertesi gün turk telekom yeniledigi halde turknet de bir ay beklemiş en sonucunda operator değiştirdim dedi arkadaş. Kutularına bakıyorum sokaklarda kutuların çoğu açık virane bir görüntüleri var. İki yıl önceki talebim halen mevcut fiberde. Ariza olursa vay halimize.
  • İzmir i bıraktılar arkadaşlar boşuna yazmayın. Herkes olduğu halde kaldı iyileştirme yok

• izmir karabağlar yeşilyurt ordu caddesi çevresine kablo çekimleri devam ediyor. ama diğer arkadaşların dediği gibi neye göre çekiyorlar anlayamadım. bir sokak eksik iki sokak atlama yaparak gidiyor. neye göre çekiyorsunuz. öncelik başvuru yapanlaramı anlamış değilim...

• 4-5 sene içinde Karşıyaka tarafına gelir heralde
  • İzmir konak muratreis mah. ne zaman gelecek?

• turuncu_ kullanıcısına yanıt

İzmir ve bölgesinde fiber oldu olalı adsl tadında yani ege bölgesinde bir sorun var omurga sıkıntılı, gigafibere gelirsek ben mahallemde nerdeyse 50 kişi talep topladım ama daha internetin ne olduğunu ne işe yaradığını bilmeyen 60+yaş saçma yerlere geldi ama mahalleme gelmedi yani işin taleple olduğunu düşünmüyorum gelsede pek birşey farketmeyeceğini düşünüyorum arkadaşım gelen bölgede gigafiber kullanıyor superonline gibi rezil ping süresi var soldan fazla yani pek bir farkı yok ben manisada tt sol ne varsa denedim hepside rezil.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.