sağol kardeş 2sene daha gurbetteyim quote:Orjinalden alıntı: captain_35 quote:Orjinalden alıntı: celenay bende gürçeşmeliyim arkadaşlar konak demek tuhafıma gidiyor ama görev icabı 6 yıldır istanbul 2 yıldır muştayım özledim izmirimi celenay özlemini alalım izmir listesinde adına bakınca bi nebze de olsa rahatlarsın, hasretini giderirsin. Hayırlı görevler...
quote:Orjinalden alıntı: celenay sağol kardeş 2sene daha gurbetteyim quote:Orjinalden alıntı: captain_35 quote:Orjinalden alıntı: celenay bende gürçeşmeliyim arkadaşlar konak demek tuhafıma gidiyor ama görev icabı 6 yıldır istanbul 2 yıldır muştayım özledim izmirimi celenay özlemini alalım izmir listesinde adına bakınca bi nebze de olsa rahatlarsın, hasretini giderirsin. Hayırlı görevler... Görev Öğretmenlik, Askeriye,??? Devletle ilgili bi iş kesin de artık neyse... Valla inşallah sürüldüğünü düşünmüyorsundur
quote:Orjinalden alıntı: captain_35 quote:Orjinalden alıntı: ONURUM88 hatay-üçyol-bahçelievler. Adaşız sanırım Bende Onur. Memnun oldum... Tamamdır ekledim. Valla yakında kesin bi tanıdık çıkar bu siteden Ben de Onur
adanalılar,ankaralılar gezi buluşma günü belirlemiş biz daha mıy mıy hadi ya tatildeyken bir gün ayarlayalım izmir bizi görsün hoba
quote:Orjinalden alıntı: captain_35 quote:Orjinalden alıntı: ONURUM88 hatay-üçyol-bahçelievler. Adaşız sanırım Bende Onur. Memnun oldum... Tamamdır ekledim. Valla yakında kesin bi tanıdık çıkar bu siteden hatay'da on sene oturdum inönü caddesinde renkli durağında iniyorsun Vecdi Gönül Lise'sinin bir sokak altı bütün çocokluğum orada geçti.
quote:Orjinalden alıntı: 3_8_8_@_0 H A T A Y tamamdır kardeş... @onurdag89 Bu arada seni adana dada gördüm ne iş
Kardeş hep beraber bi imza bulalım benim imzadaki foto ve isim nasıl oladı başka bi imza bulalım ben ilk mesaja yazarım
quote:Orjinalden alıntı: captain_35 quote:Orjinalden alıntı: flexy Listede adımı göremedim Smyrna aşkına ekleyin beni Smyrna aşkına ekledim seni de @Biliyorum sen nereden??? Pınarbaşı
quote:Orjinalden alıntı: neuro ben ide ekle su an izmirde değilim ama olsun napıyım kanımda var tamamdır neuro bizimle olmak isteyenlere kapımız açık her zaman. Arkadaşlar bu arada ÜST KONU olma çalışmalarımız devam ediyor. Konuda desteklerinizi bekliyoruz.
resimler kendi çekimim, birinci resimde ikinci resimin olduğu yere bakıyorum, bilmeyenler için, yer Karşıyaka Bostanlı