Şimdi Ara

İzmir hakkındaki görüşlerim(yeni geldimde) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ado

egza
    seninle hiç anlaşamadık,anlaşamıyoruzda
    sana ithafen hiç bir zaman hiç bir mesajımda olmuyor,sadece cevap vermek zorunda kalıyorum
    sayın üyenin yazdıklarını içine sindirebiliyorsan o senin sorunun.ben sindiremiyorum ve sindirmekde istemiyorum,bu forumda böyle zeka yoksunu yazılar görmek istemiyorum.sen istiyorsan o da senin sorunun.ben burada güzelce sohbet edilebilecek kişilerle gayet güzel sohbetimi yapıyorum.ama böyle saçma konularada her zaman tepkimi gösteririm.ben her tepki gösterdiğimde konunun içinde bitiyor ve yukarıda yaptığın açıklamalarını yapıyorsun ve benden her tepki aldığında aynı mesajları yazıp gidiyorsun.ben sana bir şey dedimmi ? demedim.senden yorum istedimmi? istemedim.peki yorum yapmana mani olmak istedimmi? onuda istemedim.o zaman bırak bende düşüncelerimi kişinin hakettiği şekilde dile getireyim...

öbür topicide okudunuz zaten bu arkadaş daha açık bir şekilde ordada konuştu
    @egza arkadaşım yargısız infaz yok yani ben şahidim

• ado yemin ediyorum muhalafet olmak icin yazmamıştım.
    ben izmirin kızları konusunun gercekten cok bilinen konusulan bişi oldugunu düşündügüm icin böyle bakıyorum konuya.
    tvde bile izmirden bahsedilse veya güzel bir kız görseler hemen izmirlimisin filan derler..
    topigi açan kişi böyle yazınca ben bunda kötü bişi göremedim. begenmemiş olabilir veya onun zevki öyle diye dusundum.

benım aslında kuralım şudur. anlaşamadıgım veya bana art niyetli yaklaşanların topiklerine yazmam veya o kişilerin cümlelerine cevap yazmam. sanırım bu kuralı biraz ihlal ettim sizin acınızdan. bir daha karşılıklı yazma durumuna girmicem..

buralarda kimseyle polemik yaşamak istemiyorum.
    görüşlerimi belirtmek istemiştim.

ii geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

ado yemin ediyorum muhalafet olmak icin yazmamıştım.
    ben izmirin kızları konusunun gercekten cok bilinen konusulan bişi oldugunu düşündügüm icin böyle bakıyorum konuya.
    tvde bile izmirden bahsedilse veya güzel bir kız görseler hemen izmirlimisin filan derler..
    topigi açan kişi böyle yazınca ben bunda kötü bişi göremedim. begenmemiş olabilir veya onun zevki öyle diye dusundum.

benım aslında kuralım şudur. anlaşamadıgım veya bana art niyetli yaklaşanların topiklerine yazmam veya o kişilerin cümlelerine cevap yazmam. sanırım bu kuralı biraz ihlal ettim sizin acınızdan. bir daha karşılıklı yazma durumuna girmicem..

buralarda kimseyle polemik yaşamak istemiyorum.
    görüşlerimi belirtmek istemiştim.

ii geceler

izmirin kızları ve güzellikleri onlarca yıldır bilinen bir gerçek dir.buna itirazım yok.ama izmirin kızları hatta tüm yurdumun kızları pazar malı değildir.iki tane zibidi gezmeye gidecek beğenecek veya beğenmeyecek ve gelip burada saçma sapan konular açıp abuk subuk mesajlar yazacak diye de yok o kızlar.ben burada bunun savunmasını yapıyorum.
    yok bakkala gitmişte kızı morartmışta yok gece yatmış sabah bir kalkmış kız şeytan gibiymişde vs vs bu kadar ucuz mu insan onuru ve haysiyeti.
    burada herkes birbirine saygılı olmak zorunda egzacım.söz konusu kişi üçüncü beşinci onuncu şahıslar bile olsa bu hep böyle olacak.en azından ben burada olduğum sürece böyle olması için elimden geleni yapacağım...

• izmir gibisi yok. (nokta)
  • BAk @Ado isimli yönetici insan yöneticiliği böyle cümleler kurmak için kullanmaz yaşına güvenerek de yazma bişeyleri benim insanların yaşına makamlarına saygım yoktur kişiklerine saygım vardır!O yüzden sana saygılı konuşmayacağım!Kullandığın kelimelere dikkat et cümlelere de tabii!senin o bakılabilir dediğin mankenler aktristlerde o şehirdeki yada bu şehirdeki insanların bacıları anneleri ve görevleri mankenlik aktrislik yapmak milletin fantazilerinde baş rol oynamak değil!Burda ben hayatımda hiçbir kıza bakmadım diyen biri çıksında görüyüm!Herkes bakmıştır dışarda gördüğü güzele!Bakmadım diyenede SEN BİLE inanmazsın!bakılması kimsenin hoşuna gitmez ama herkezde bakar bu bir gerçek.Bakmam demesin kimse kimseyide kandırmaya çalışmasın!
    Ama dediğim gibi @Ado adındaki yönetici kullandığın kelimelere dikkat et azından çıkanı kulağı duyması gereken biri varsa o da sensin!Yanlış anlayıp yanlış yorum yapan herkes akıllı olsun duracağı yeri bilsin konuşacağı yeri bilsin!Bazı şeyler yaşla öğrenilmez yaşanarak öğrenilir!İnsanları bulundukları yere getirenlerde ordan indirenlerde insanlardır,yönetici sıfatıyla yanlış kelimeler kullanmaya hakkın yok eğer burda kural buysa ona göre konuşalım bizde!

• konu kilitlenmeden yetişirmi bilmiyorum yazacaklarım,o yüzden kısa yazıcam,

bence tüm sorunlar insanları yanlış anlamaktan yada kendi anladıklarının doğru olduğuna koşulsuz inanmalarından kaynaklanıyor,Adonun dediklerine katılmayacak insan yoktur sanırım,yani hepimizin anası,kardeşi var ve yeri gelince hayatımız pahasına onlara laf edilmesini yada yanlış yapılmasını önleriz,ancak burda arkadaşın söyledikleri biraz abartılmış gibi geldi bana,genel kabul gören izmirin güzel kısları hakkında kendi fikrini söylemiş o kadar,olayı kişiselleştirmemiş genel konuşmuş,dikkatimi çeken birşeyde hergün forumda birisi günah keçisi oluyor,uzun zamandır çoğu kişi tarafından yapıla gelen yanlış şeyler bir insanın üzerine kalıyor.
  • bu yukarıdaki cümleleri senmi yazdın?
    peki konuyu açtığındaki cümleleri kim yazdı?

yedin bir nane özür dilemesinide bil
    "kızla akşam yattım sabah kalktım şeytan gibiydi" diyen kim? sen değilmisin?
    şimdi gelmiş burada namus timsali kesilmişsin.
    terbiyeli ol ve üyelerimize adam gibi davranacaksan istediğin kadar istediğin yerde takıl davranamayacaksan gerekeni yapalım...
    yönetici olup olmamam önemli değil
    senin gibilere kullanacağım tek üslup vardır o da bu!!!...
    sana çok bile ama bazı noktalarda elim kolum bağlı maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

konu kilitlenmeden yetişirmi bilmiyorum yazacaklarım,o yüzden kısa yazıcam,

bence tüm sorunlar insanları yanlış anlamaktan yada kendi anladıklarının doğru olduğuna koşulsuz inanmalarından kaynaklanıyor,Adonun dediklerine katılmayacak insan yoktur sanırım,yani hepimizin anası,kardeşi var ve yeri gelince hayatımız pahasına onlara laf edilmesini yada yanlış yapılmasını önleriz,ancak burda arkadaşın söyledikleri biraz abartılmış gibi geldi bana,genel kabul gören izmirin güzel kısları hakkında kendi fikrini söylemiş o kadar,olayı kişiselleştirmemiş genel konuşmuş,dikkatimi çeken birşeyde hergün forumda birisi günah keçisi oluyor,uzun zamandır çoğu kişi tarafından yapıla gelen yanlış şeyler bir insanın üzerine kalıyor.

@Ado isimli yönetici milleti galeyana getiriyor işte başka bişey değil.Askerde de vardı rütbeliler evde karısına kızına söz geçiremez gelir sana barım barım bağırırdı durduk yere!İnsan neyi nasıl anlamak isterse öyle anlar.İnsanın içindeki niyete göre anlayışıda değişiyor!ve insanlar yorumlarıyla anlayışlarıyla içlerindeki niyetleri belli ediyor!

• quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

quote:

konu kilitlenmeden yetişirmi bilmiyorum yazacaklarım,o yüzden kısa yazıcam,

@Ado isimli yönetici milleti galeyana getiriyor işte başka bişey değil.Askerde de vardı rütbeliler evde karısına kızına söz geçiremez gelir sana barım barım bağırırdı durduk yere!İnsan neyi nasıl anlamak isterse öyle anlar.İnsanın içindeki niyete göre anlayışıda değişiyor!ve insanlar yorumlarıyla anlayışlarıyla içlerindeki niyetleri belli ediyor!

işte senin terbiyen ortada ,halen karı kızdan örnek veriyorsun...
    sen soruma cevap ver önce.kızla yattım zart zurt diyen sen değilmisin bunun nesini yanlış anlayacağım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ado

bu yukarıdaki cümleleri senmi yazdın?
    peki konuyu açtığındaki cümleleri kim yazdı?

yedin bir nane özür dilemesinide bil
    "kızla akşam yattım sabah kalktım şeytan gibiydi" diyen kim? sen değilmisin?
    şimdi gelmiş burada namus timsali kesilmişsin.
    terbiyeli ol ve üyelerimize adam gibi davranacaksan istediğin kadar istediğin yerde takıl davranamayacaksan gerekeni yapalım...
    yönetici olup olmamam önemli değil
    senin gibilere kullanacağım tek üslup vardır o da bu!!!...

Yukarda yazdıklarına katıldığım tek konu
    quote:

Burda haklısın işte!
    Kimin adam gibi davranması gerektiğini iyi düşün bence.Namus timsali ben kesilmedim önce sen namustan bahsedip sonra da mankenlere aktristlere bakın dedin bende onlarda aramızdan birilerinin kardeşi ablası karısı değil mi dedim!
    Ben o yattım kalktım kelimesini burda izmiri anlatırken kullanmadım başka bir yerde yerinde kullandım!

• şimdi benim merak ettiğim şu,Ado ve sahin21 arasındaki bu tartışmadan sonra kim ceza alacak,ikisinin de birbirine olan tavrı ve kullandığı kelimeler eşit seviyede olduğunu düşünürsek,

önemli not: soruda Adonun mod olduğu unutulmamalı

• ben mankenlere bakın demedim
    yorumunuzu bu işi yapanlara yapın dedim.
    neyi nerde yazdığın önemli değil benim için
    nerden şikayet ediliyorsan oraya bakıyorum zaten
    yazdıkların birbirinden farklı şeyler değil ki
    onu morarttım
    bunla yattım
    buna şunu dedim
    şuna bunu yaptım
    insanların rahatsız olduğunu anlaman çok mu zor...
  • quote:

şimdi benim merak ettiğim şu,Ado ve sahin21 arasındaki bu tartışmadan sonra kim ceza alacak,ikisinin de birbirine olan tavrı ve kullandığı kelimeler eşit seviyede olduğunu düşünürsek,

önemli not: soruda Adonun mod olduğu unutulmamalı

ona üst yönetim karar verir sen merak etme.
    hiç bir zaman mod ayırmı yapılmadı bu forumda
    yazdıklarımıda ceza almayı göze alarak yazıyorum ama bu tip lerle mod olsamda olmasamda mücadelem sürecek...
  • Yani başından beri okuyanlar neyi nasıl ne kadar abarttığını görecektir!İşte bizim bazı insanımızda biraz sever böyle şeyleri ALLAh ını seven vursun gibilerinden hiç ne olmuş ne bitmiş demeden atlarlar!Bi oku bi araştır önce bakıyo adam @Ado tönetici oooo ozaman bu kesin haklıdır diyorlar ve korkudan bişey diyemiyolar sana!
    Ben hak edene hakettiğini yaptığım (misal bakınız bakkal olayı) için sözlerimden ve yaptıklarımdan pişman değilim ve özür dileyecek bi taraf görmüyorum!Dilenmesi gereken yer vardı orda da diledim zaten!
  • özür dilemediğine göre (diğer topic de olduğu gibi) demek ki söyleyecek başka söz de kalmadı
    konu kilitlenmiştir+tartışmaya girenler hakkında ceza talebi açılmıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

Yani başından beri okuyanlar neyi nasıl ne kadar abarttığını görecektir!İşte bizim bazı insanımızda biraz sever böyle şeyleri ALLAh ını seven vursun gibilerinden hiç ne olmuş ne bitmiş demeden atlarlar!Bi oku bi araştır önce bakıyo adam @Ado tönetici oooo ozaman bu kesin haklıdır diyorlar ve korkudan bişey diyemiyolar sana!
    Ben hak edene hakettiğini yaptığım (misal bakınız bakkal olayı) için sözlerimden ve yaptıklarımdan pişman değilim ve özür dileyecek bi taraf görmüyorum!Dilenmesi gereken yer vardı orda da diledim zaten!

Sen o uslub ile yazarken ve birinin seni uyarmasina da cevabin da bu olduktan sonra ortada abartilan birsey yok arkadasim. Yazdigin bir cok mesaji goz ucuyla okudum cunku hepsi ayni sey uzerine kurulmus sanki. Sen gelip izmirin, manisanin , istanbulun kizlari boyle, soyle olsalarda boyleler, biriyle yattim sabaha kalktim gibi laflar diyemezsin. Git arkadaslarina anlat ama burda anlatamazsin! Arkadaslarina doya doya abarta abarta anlat ama burasi senin kari kiz maceralarini anlatman icin acilmis bir yer degil... Aramizda bayanlarin da oldugunu unutmamak lazim ve cogumuzun kiz kardesi hatta karisi oldugunu !

Insanin basina ne gelirse ya dilinden, ya elinden, ya da belinden gelir.
    Ado belki ilk seni kibarca uyarsaydi tartisma buraya gelmezdi ama tabii kibarca uyarilmayi hakediyormusun bilmiyorum. Ilk ben gorsem ne derdim o an ki ruh halime bagli olarak bilmiyorum.

Edit: Duzeltiyorum, Ado'nun ilk uyari mesaji hic te sert degilmis, her zamanki doz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 25 Ağustos 2006; 7:03:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.