Bildirim
İzmir Havalimanın'dan Otogar'a nasıl giderim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
otogara gitmeden okadar yol, havaalanı veya gaziemir'den kuşadası'a gitmek daha iyi olmazmı? -
Havaalanından mutlaka servisler vardır.Üçkuyular da inersen orada Kuşadası'na giden otobüs vardır mutlakaquote:
Orijinalden alıntı: tigerson
otogara gitmeden okadar yol, havaalanı veya gaziemir'den kuşadası'a gitmek daha iyi olmazmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: tigerson
otogara gitmeden okadar yol, havaalanı veya gaziemir'den kuşadası'a gitmek daha iyi olmazmı?quote:
Orjinalden alıntı: tigerson
otogara gitmeden okadar yol, havaalanı veya gaziemir'den kuşadası'a gitmek daha iyi olmazmı?
havaalanından kuşadasına taksiden başka yol var mı? -
204 numaralı otobüsle gidebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Peradurquote:
Orjinalden alıntı: tigerson
otogara gitmeden okadar yol, havaalanı veya gaziemir'den kuşadası'a gitmek daha iyi olmazmı?
havaalanından kuşadasına taksiden başka yol var mı?
Alıntıları Göster -
havalimanından inince servisin nerden gectigini sor ve garaja gidecegini soyle seni yakın biryerde indirir indigin yerden muhakkak 5 dk da bir garaj dolmusu gecer. onlardan birine binersin 1.75 veya 2 lira artık nerde indiysen garajın icine kadar gotururler seni.ordan sonrasını da halledersin artık :)quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
204 numaralı otobüsle gidebilirsin.
Alıntıları Göster -
iç hatlardan çıkıosun...quote:
Orijinalden alıntı: Simone1912
havalimanından inince servisin nerden gectigini sor ve garaja gidecegini soyle seni yakın biryerde indirir indigin yerden muhakkak 5 dk da bir garaj dolmusu gecer. onlardan birine binersin 1.75 veya 2 lira artık nerde indiysen garajın icine kadar gotururler seni.ordan sonrasını da halledersin artık :)
Alıntıları Göster
havaş değilde belediyenin servisine biniosun (200 numara yazacak)
bindiğinde yanlış hatırlamıyorsam 3.5 tl para veriosun
daha sonra gaziemirde iniyorsun(kime sorsan söğler)
ordanda garaj dolmuşuna biniosun oda 2tl flandır
garajdanda doooğru elbirlik yazanesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrzgn -- 5 Temmuz 2009; 22:41:27 >
-
Havaalanından direk otogara vasıta yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: zgrzgn
iç hatlardan çıkıosun...
Alıntıları Göster
Biraz ilginç bir durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zgrzgn
iç hatlardan çıkıosun...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: zgrzgn
havaş değilde belediyenin servisine biniosun
Havaş bedava değil mi? Niye boşuna para versin?
Servis saati uymazsa Gaziemir merkeze gelip firma servisleri ile de gidebilirsiniz garaja.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Servis saati uymazsa Gaziemir merkeze gelip firma servisleri ile de gidebilirsiniz garaja.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: lehrer35
quote:
Havaş bedava değil
-
Havaş 10 ytl :)quote:
Orijinalden alıntı: tcanquote:
Orjinalden alıntı: lehrer35
quote:
Havaş bedava değil
Alıntıları Göster
204 numaralı otobus direk otogara gidiomuş sanırım. ya ona binicem ya da 200 numaralıyla efes otelinin oraya, orada bi arkadaşla buluşucam.
Daha önce hep havaşı kullandım, bu otobusler havaşın durdugu yolun ilerisinde mi yoksa yanında mı yoksa gerisinde mi kalıo orasını anlayamadım, zaten ufacık bi yer Adnan Menderes Havalimanı :)
-
Yahu havalimanından otogar 45dakika-1 saat. Oradan kuşadası 1.5-2 saat: etti mi 3 saat.quote:
Orijinalden alıntı: Peradur
Havaş 10 ytl :)
204 numaralı otobus direk otogara gidiomuş sanırım. ya ona binicem ya da 200 numaralıyla efes otelinin oraya, orada bi arkadaşla buluşucam.
Daha önce hep havaşı kullandım, bu otobusler havaşın durdugu yolun ilerisinde mi yoksa yanında mı yoksa gerisinde mi kalıo orasını anlayamadım, zaten ufacık bi yer Adnan Menderes Havalimanı :)
Alıntıları Göster
Havalimanından elbirlik mi ne var oranın otogar numarasını bul ara. Ben gaziemir-tansaşdan binicem de. Onlar seni gaziemir tansaşdan alırlar...direk kuşadasına gidersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 5 Temmuz 2009; 23:38:08 >
-
Havaşla ya da belediye otobüsüyle gaziemir'e kadar gidip oradan kuşadası otobüsüne binmeyi düşünüyorum. O civarların yabancısıyım, bakalım artık, umarım kaybolmam :)quote:
Orijinalden alıntı: Barış Can
Yahu havalimanından otogar 45dakika-1 saat. Oradan kuşadası 1.5-2 saat: etti mi 3 saat.
Havalimanından elbirlik mi ne var oranın otogar numarasını bul ara. Ben gaziemir-tansaşdan binicem de. Onlar seni gaziemir tansaşdan alırlar...direk kuşadasına gidersin.
Alıntıları Göster -
dostum kendin seç ;)
1. param çok diyorsan hava alanı kuş adası taksi 90 tl
2. paramda zamanımda yok diyorsan atlas jetle gel direk kuşadasına servisi var (seni seviyorum atlasjet)
3.bileti aldım birader şimdimi sölenir ya da bileti başka hava yolundan almak zorundayım dersen;
-adnanmenderes otogar 3.5tl+ otogar elbirlik 11tl = 3 saat
-hava alanı taksi (abi beni ana yola bırakırmısın 3tl yada 1 kilometre yürürüm ne taksisi genç adamım ben) ana yoldan selçuk dolmuşu ( dolmuş dedime bakma klimalı mercedes yada transporter 8tl fiyatı) selçuktan kuşadası minibüs 4 tl = 12 yada 15 tl =1saat 10 dakika tabi minibüsü nekadar bekleyeceğine bağlı.
atlas jeti şiddetle tavsiye ederim. -
O kadar yorumun içinde sadece bobii'nin cevabını doğru düzgün buldum ama oda biraz karıştırmış gibi.quote:
Orijinalden alıntı: bobii
dostum kendin seç ;)
1. param çok diyorsan hava alanı kuş adası taksi 90 tl
2. paramda zamanımda yok diyorsan atlas jetle gel direk kuşadasına servisi var (seni seviyorum atlasjet)
3.bileti aldım birader şimdimi sölenir ya da bileti başka hava yolundan almak zorundayım dersen;
-adnanmenderes otogar 3.5tl+ otogar elbirlik 11tl = 3 saat
-hava alanı taksi (abi beni ana yola bırakırmısın 3tl yada 1 kilometre yürürüm ne taksisi genç adamım ben) ana yoldan selçuk dolmuşu ( dolmuş dedime bakma klimalı mercedes yada transporter 8tl fiyatı) selçuktan kuşadası minibüs 4 tl = 12 yada 15 tl =1saat 10 dakika tabi minibüsü nekadar bekleyeceğine bağlı.
atlas jeti şiddetle tavsiye ederim.
Kısaca: Eshotun alana giren 3 otobüsü vardır. (200-202-204) Bunların hepsi gaziemir tansaş önünden geçer. Amaaaaaa kentkartın yoksa şöföre 5 lira vermek zorunda kalırsın. 3 4 km lik yol için değermi? Bence değmez.
Napıyoruz? Tabana kuvvet alanın giriş kapısına kadar yürüyoruz. (10dk)
Kapıdaki görevlilere Kuşadasına gideceğini ve bu yüzden menderes yoluna nasıl çıkabileceğini soruyoruz
Görevlilerin gösterdiği istikamette tıngır mıngır menderes yoluna kadar yürüyoruz (10dk)
Menderes yolu gündüz vaktinde çok işlektir çalışanlar filan olduğundan birini yakalayıp. "kuşadasına giden araçlar bu yöne doğrumu gidiyor" diye beklediğimiz yeri onaylatıyoruz.
Son olarakta yoldan gelen Kuşadası selçuk yazan minibüsleri durdurup en indirimli tarifeden kuşadasına gidiyoruz :D
Bu kadar...
-
seizurequote:
Orijinalden alıntı: seizure
O kadar yorumun içinde sadece bobii'nin cevabını doğru düzgün buldum ama oda biraz karıştırmış gibi.
Kısaca: Eshotun alana giren 3 otobüsü vardır. (200-202-204) Bunların hepsi gaziemir tansaş önünden geçer. Amaaaaaa kentkartın yoksa şöföre 5 lira vermek zorunda kalırsın. 3 4 km lik yol için değermi? Bence değmez.
Kapıdaki görevlilere Kuşadasına gideceğini ve bu yüzden menderes yoluna nasıl çıkabileceğini soruyoruz
Görevlilerin gösterdiği istikamette tıngır mıngır menderes yoluna kadar yürüyoruz (10dk)
Menderes yolu gündüz vaktinde çok işlektir çalışanlar filan olduğundan birini yakalayıp. "kuşadasına giden araçlar bu yöne doğrumu gidiyor" diye beklediğimiz yeri onaylatıyoruz.
Son olarakta yoldan gelen Kuşadası selçuk yazan minibüsleri durdurup en indirimli tarifeden kuşadasına gidiyoruz :D
Bu kadar...
Alıntıları Göster
dostum ben bu işin ehliyim diyim gerisini sen anla detay vermek istemedim arkadaşımızın kafası karışmasın diye ;) birincisi menderes, yada ahmet beyli istakametinden geçen araçların hiçbirisi direk kuşadasına gitmiyor elbirlik otobüsleri yoldan müşteri alamaz köy kasaba neysede hava alanı önünde alamaz ancak acentayı arayıp bilet kestitirsen gaziemirden binersin yai hava alanı önünde menderes istikametinde kuşadası diye bir alternatif yok :)ikincisi ahmetbeyli ve menderes güzergahına eshot geldiğinden beri hava alanı otobüsü ucuzladı eshota 5tl vermez merak etme hiç olmadı 500 metre gider gaziemirde iner gaziemirden 1.5 1.5 gene 3e otogara gider kent kartı olmadını varsayarak o fiyatı yazdım ben zaten :) direk otogara eshot var artık gaziemirden aktarma yapmana gerek yok :)
ben zaman eşittir nakit felsefesiyle yorum yaptım yoksa zamanım bol en ucuz nasıl giderim diye sorsa gaziemirden göller ekspresi yada denizli trenine bin selçuk 1.5 tl ordan minibüs 4 tl istersen güzelçamlıda in ordan 3.5 minibüs 5tl ye kuşadasındasın ama 6 saatte gidersin :D
-
Sakın ha otogara falan gitme, akılsız başın cezasını çekersin. Zaten havalanı kUşadası yolunun üstü oluyor. Seizure.quote:
Orijinalden alıntı: seizure
O kadar yorumun içinde sadece bobii'nin cevabını doğru düzgün buldum ama oda biraz karıştırmış gibi.
Bu kadar...
Alıntıları Göster
-
Havalanından, Kuşadasına gitmek için otogara dönmek çok büyük aptallık olur mutlaka vardır, bilen bir arkadaş yazar birazdan.quote:
Orijinalden alıntı: shotgun1925
Sakın ha otogara falan gitme, akılsız başın cezasını çekersin. Zaten havalanı kUşadası yolunun üstü oluyor. Seizure.
Alıntıları Göster -
dostum daha ne yazayım ben kuşadasında oturuyorum kuşadasından izmire 2 istikamet var birisi selçuk üzerinden otobana çıkmak ikincisi özdere yolundan giderken ahbeyli sapağından dönüp gaziemire gitmek. ticari araçlarlar otobandan girerler ve otobana girmek için garajdan gaziemire kadar gitmezler gar otobana çok yakın zaten gaziemir ve otogar diye ayrı ayrı olan tek ticari araç selçuk minibüsleri onun dışında elbirliğin 1 otobandan giden birde eski yol üzerinden selçuktan otobana girmeden torbalı istikametinden devam eden bilet kestiren yolucların inecekleri noktaya göre nekadar köy kasaba varsa duran seferleri var ben anlattım işte :)quote:
Havalanından, Kuşadasına gitmek için otogara dönmek çok büyük aptallık olur mutlaka vardır, bilen bir arkadaş yazar birazdan.
Alıntıları Göster
-
Efes otelinin oraya gideceksen otogardan otobüse binip efesin orada inersin.Tekrar otogara gitmek istersen şair eşref bulvarından 250,163 numaralı otobüslere binebilirsin.quote:
Havalanından, Kuşadasına gitmek için otogara dönmek çok büyük aptallık olur mutlaka vardır, bilen bir arkadaş yazar birazdan.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- dövme yapılan yerde kıl çıkar mı
- en az kokan sigara
- sultangazi nasıl bir yer
- lost adasının sırrı
- zatürre geçirenlerin yorumları
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- walmart dolandırıcılığı
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X