Şimdi Ara

Devit 3 ampul hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim d vitamini degerim 27 civari cikti

300.000lik ampul
    Saclarim cok gucsuzlesti
    Gunese pek cikamiyorum

Bu ampulu 1 kere icsem hiperkalsemi falan cikar mi
    Saclarim cok gucsuzlesti ya onu guclendirmek icon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Devit 3 Ampul 300.000 IU: Kullanıcı Deneyimleri

Devit 3 ampul 300.000 IU, yüksek dozda D3 vitamini içeren bir takviyedir. Genellikle D vitamini eksikliğini tedavi etmek veya önlemek için kullanılır.

Kullanıcı yorumları, Devith 3 ampul 300.000 IU'nun D vitamini seviyelerini artırmada etkili olduğunu göstermektedir. Birçok kullanıcı, ampulleri aldıktan sonra yorgunluk ve kas ağrılarında azalma yaşadıklarını bildirmektedir.

Bununla birlikte, bazı kullanıcılar bu ampulleri kullanırken baş ağrısı, mide bulantısı veya cilt döküntüleri gibi yan etkiler yaşamıştır. Bu yan etkiler genellikle hafiftir ve birkaç gün içinde kaybolur.

Devit 3 ampul 300.000 IU kullanmayı düşünüyorsanız, öncelikle doktorunuza danışmanız önemlidir. Yüksek dozda D vitamini almak herkes için uygun olmayabilir.

Doktorunuz Devith 3 ampul 300.000 IU kullanmanızı önerdiyse, talimatları dikkatlice takip etmeniz önemlidir. Ampulleri yiyeceklerle birlikte alın ve bol su için.

Devit 3 ampul 300.000 IU'nun uzun vadeli etkileri hakkında sınırlı bilgi bulunmaktadır. Bu ampulleri uzun süre kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Allah Allah, sürekli D vitamini eksikliği ile ilgili konu görmeye başladım. Bende de var aynı sorun. Ülkece mi bu sorunu yaşıyoruz anlamadım gitti.
  • D ve B12 emilimi konusunda ülkece krizdeyiz. Herkeste halsizlik, stres, karın ağrısı, baş dönmesi, anlamsız mutsuzluk hissi ortak payda. Kimi görsem elinde devit 3 ve b12 iğnesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 27 çok az sayılmaz. günde yarım saat 1 saat çıkarsan güneşe normal değere ulaşır yakın zamanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.