Bildirim
izmir içerir
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk manisa seyahatle izmir otogara.ordan karaburuna -
quote:
Orijinalden alıntı: x264
ilk manisa seyahatle izmir otogara.ordan karaburuna
Manisa seyahat kısmı sorun değil de saat 10 dan once karaburuna ulaşma şansım var mı
karaburun bornovadan şahsi araçla 2 saat falan sürüyor, çok virajlı yolları urladan sonra.
hesabını sen yap, yetişir misin bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 18 Ocak 2014; 17:48:31 > -
dostum kullanılacak güzergahlar bellidir. trafik vs gibi durumlarıda işe katarsak oraya ne zaman varacağını kimse kesin bişey söyleyemez. illa hızlı olucam diyorsan bir helikopter kirala 15dk sürmez -
quote:
Orijinalden alıntı: piri reis
dostum kullanılacak güzergahlar bellidir. trafik vs gibi durumlarıda işe katarsak oraya ne zaman varacağını kimse kesin bişey söyleyemez. illa hızlı olucam diyorsan bir helikopter kirala 15dk sürmez
10 da başlayan bir etkinliğe katılıcam ondan dolayı yetişemiyceksem 1 gun önceden gidip konaklıycam
quote:
Orijinalden alıntı: krepss45
quote:
Orijinalden alıntı: piri reis
dostum kullanılacak güzergahlar bellidir. trafik vs gibi durumlarıda işe katarsak oraya ne zaman varacağını kimse kesin bişey söyleyemez. illa hızlı olucam diyorsan bir helikopter kirala 15dk sürmez
10 da başlayan bir etkinliğe katılıcam ondan dolayı yetişemiyceksem 1 gun önceden gidip konaklıycam
sabah 10sa tavsiyem konaklaman sabahın çok erken saatinde kalkıp gidip onca yolu çektikten sonra etkinliğe ayıracak enerjin kalacagını zannetmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X