Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İzmir içi Takaslık Asus Rx 580 Dual 4 GB Satın Al 3 Ekim 2023 05:32 1 1 İzmir içi Takaslık Asus Rx 580 Dual 4 GB Başlıkta belirttiğim ekran kartını daha üst seviye ekran kartı ile takaslamak istiyorum. Kartın 2. sahibiyim takribi 3 yıldır bende. Kutusu ve garanti belgesi mevcut olup haliyle garantisi çoktan bitmiştir. Termal macununu geçen ay yeniledim. Arctic mx4 ile. Sorunsuz ve sıkıntısız bir karttır. Aradığım kart 6600xt ,6700xt veya 5700xt harici kart bakmıyorum. Monitörüm 1080p. Kart için bir fiyatım 1500 TL dir. Ona göre fiyat farkı karta göre konuşulur anlaşılır. Direk satış yapmıyorum yoksa kartsız kalırım pc kullanamam. Kart ile alakalı bir test bırakıyorum fikir sahibi olması açısından.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Biostar Racing Z490 GTA Evo Satılık Intel 1200 pin Komple Sistem. İzmir içi Takaslık Asus Rx 580 Dual 4 GB Satıldı.