Şimdi Ara

İZMİR-İSTANBUL 22 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyat iyimi nilüfer turizm,22 ytl dediler

• inanılmaz :S:S ben yalovadan efe turla 40 ytlye gidiyorum lanet herifler bölgede tek yapabilecek bişey de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

inanılmaz :S:S ben yalovadan efe turla 40 ytlye gidiyorum lanet herifler bölgede tek yapabilecek bişey de yok
    Çok iyi.
  • quote:

inanılmaz :S:S ben yalovadan efe turla 40 ytlye gidiyorum lanet herifler bölgede tek yapabilecek bişey de yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

engelli indirimi var o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Yaa -- 30 Haziran 2008; 0:12:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Yaa

quote:

engelli indirimi var o yüzden

Alıntıları Göster
    hmm anladım hocam bence iyi birde metro ve pamukkaleye de sorun derim ama bana yalovadan 30 deseler kosa kosa gıderım valla

• quote:

hmm anladım hocam bence iyi birde metro ve pamukkaleye de sorun derim ama bana yalovadan 30 deseler kosa kosa gıderım valla

Alıntıları Göster
    quote:

pamukkaleye sordum bana engelli fiyatı 30 ytl diyince nilüfere gittim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    çok iyi fiyat.kocaeli-ayvalık arası 40 ytl düşün yani.güvenilirliğine inanıyorsan git yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Nilüfer çok iyi bir firma hocam servis olsun vs heryönden 10/10

Ama Pamukkalede iyidir filosu vs hep yeni araçları mevcuttur..

Nilüferde araçlar genelge tek tiptir ama Pamuktan Setra olsun Travego olsun Neoplan olsun hepsi var ama zaten sizin gideceniz araçta büyük ihtimal Travego olacaktır..

Gayet güzel araçtır..

• quote:

Orijinalden alıntı: droll

Nilüfer çok iyi bir firma hocam servis olsun vs heryönden 10/10

Ama Pamukkalede iyidir filosu vs hep yeni araçları mevcuttur..

Nilüferde araçlar genelge tek tiptir ama Pamuktan Setra olsun Travego olsun Neoplan olsun hepsi var ama zaten sizin gideceniz araçta büyük ihtimal Travego olacaktır..

Gayet güzel araçtır..

Alıntıları Göster
    Nilüfer kesinlikle güzel bir firma
  • quote:

Nilüfer kesinlikle güzel bir firma

Alıntıları Göster
    istanbul çanakkale 40 lira sen kıyasla artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

zaten hep dönüşte kazıklıyorlar,bunuda anlamış degilim ya,gerekirse trenle gelirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

zaten hep dönüşte kazıklıyorlar,bunuda anlamış degilim ya,gerekirse trenle gelirim

Alıntıları Göster
    fiyat iyide şöförleri manyak gibi sürüyorlar. kaza ihtimali yüksek firmalardan biri bence

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

fiyat iyide şöförleri manyak gibi sürüyorlar. kaza ihtimali yüksek firmalardan biri bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

o her soför için aynı diil o firmada her otobüs farklı bir mal sahibinin farklı bır şöförü war yanı her otobüsün şöförü seçme orda hata mal sahibinde o kdr saap gibi süren şöförü işe almakda (Babamda bu işin içinde de ordan biliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

o her soför için aynı diil o firmada her otobüs farklı bir mal sahibinin farklı bır şöförü war yanı her otobüsün şöförü seçme orda hata mal sahibinde o kdr saap gibi süren şöförü işe almakda (Babamda bu işin içinde de ordan biliyorum)

Alıntıları Göster
    Trenle git bence oradanda ido ya binersin.Tabi ido biletini daha önceden alman gerek internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

Trenle git bence oradanda ido ya binersin.Tabi ido biletini daha önceden alman gerek internetten

Alıntıları Göster
    çok iyi

İstanbul-Ayvalık 50 ytl (K.koç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

çok iyi

İstanbul-Ayvalık 50 ytl (K.koç)

Alıntıları Göster
    Ben de Nilüfer den 2 Temmuz gece 01:00'a İstanbul-İzmir aldım biletimi. Aynı otobüste olan var mı acaba?

Bileti 38 ytl'ye aldım. Ayrıca 3.8 ytl artı-para kazandım bakalım artıparalar birikince bedava bilet falan alabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 30 Haziran 2008; 4:27:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Yanlış anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 30 Haziran 2008; 4:34:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Yanlış anlamışım.

Alıntıları Göster
    arkadaş nilüferin servisi de kalitelidir. nilüferin gittiği heryere nilüferle giderim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Biruni 3-4

arkadaş nilüferin servisi de kalitelidir. nilüferin gittiği heryere nilüferle giderim ben

Alıntıları Göster
    Sanki amerikaya gidiyormuş gibi.. 22 ytl iyimi yazmışsın diğer firmalarla arasında 2-3 ytl fark olur gereksiz bi topic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Sanki amerikaya gidiyormuş gibi.. 22 ytl iyimi yazmışsın diğer firmalarla arasında 2-3 ytl fark olur gereksiz bi topic.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Sizin için gereksiz olan 2-3 lira başka insanlar için çok önemli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 30 Haziran 2008; 13:57:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.