İyi günler aracı 2 gün önce annem park yerinde manevra yaparken sürtmüş sağ ön kapısında ufak göçük ve çizik var sizce bunu kaportacıya mı götüreyim yoksa detailing dükkanına mı götüreyim ve önerebileceğiniz yer var mıdır bu iş için İzmir çevresinde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 5 Nisan 2023; 19:9:39 > |
İzmir Kaportacı Önerisi (Sürtünme Onarımı)
-
-
Hocam bence önce bir pasta attırın. Belki izin çoğu gider gözünüze hoş gözükür de para harcamaktan vazgeçersiniz.
İzmir Ata Sanayide "Orijinal Oto Murat Usta" ben boyasız göçük düzelttirdim memnun kaldım.
-
pasta ilk fotografa gore pek birsey fark etmez, cizikler derin. boyanin tamamen gittigi yerler var. detaling dukkaninin yapacagi en fazla rotus olur, onu da ankaradakiler baya dandik yapmisti, hatta unutmuslar teslim ederken yaptilar.
-
Göçük düzeltmeden sonra rötüş ya da boyama işlemini düşünebilirsiniz. Boyanırken kapı eşiğine kadar zımparalanıp boyarlar. Şahsen ben boyatmayı tavsiye etmem, satarken uğraşırsınız boyandı diye. İyi bir yerde rötüş yaptırın geçin derim.
-
-
rötuş kötü durur bence. ama birkaç çizikte denenebilir. güzel sonuc veriyorsa decam edilir. göçük de boyasız düzeltilebilir.
-
Boyatın bence çok kötü duruyor
-
Hocam lokal boyatıcam gibi boya takıntım yok zaten rötuşla az çok alsa taş çarpması gibi olanlar dursada gözüme batmaz pek
-
metalik renkte lokal boya olmaz. en iyi ihtimalde vernik komple atilacak.
Benzer içerikler
- anadolu yakası araba kullanma yerleri 2024
- ford 1.0 ecoboost motor kullanıcı yorumları
- yağ çubuğu min-max arası
- findeks raporu istemeyen araç kiralama şirketleri
- stage 1 yazılım muayeneden geçer mi
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- range rover evoque 2024
- togg batarya kapasitesi
- byd shark
- toyota c-hr hybrid fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X