Şimdi Ara

izmir katip çelebi- merak edilenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gnyoz

Hocam siyaset bilimi kamu yönetimi nasıl kocaeli sakarya osmangazi univlerine göre gidersem pişman olurmuyum

+1
  • İşletme hakkında neler diyebilirsin
  • jzp J kullanıcısına yanıt
    Diş hastanesi dediğiniz yer şu binaların altında süpermarket bozması yer ise şaşırdım doğrusu orayı güzel bulmanızı eğer başka biryer ise bilemiyorum.
  • lisamariekayser L kullanıcısına yanıt
    Dişte okuyan arkadaşlarım var bölümün zor olduğunu söylüyorlar ingilizce olması da bunu etkiliyor.Dişe gelirsen çok az bir zamanın Çiğli kampüsünde geçecek.Rektörümüz tıpçı olduğu için diş tıp hemşirelik gibi bölümlere özen gösteriyor.Genel olarak da açılacak her yeni bölümü araştırarak açıyor ve bu bölümlerin çoğu tercih sırasında üst sıralarda şuan mobilden girdiğim için sorunun tamamını göremiyorum umarım cevaplamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

şu kampüsü sorun edenleri anlamıyorum. okumaya gidiosunuz olum kızlarla fingirdeşecek yere değil

+Fingirdeşmeye gelenler boşuna yazmasın en azından okul içinde
    Genel olarak okul mentalitesi lise mantığında hocaların yaklaşımı da dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: nakor955

kampüsünü(tabi kampüs denebilirse) gören bence tercih listesinden siler. İleride ne olacağını bilemem ama şu anda yazılması saçma bence katip çelebi nin. Tek bağlantısı farabi ymiş duyduğuma göre

Kampüs hayatının bir odtü olmadığı doğrudur.Genç bir üniversite,gelişmekte(eğitim,bağlantılar,çevre düzenlemesi) hazırlık binası tamamlandı ve açıldı bu sene.şuanda inşaatta olan havuz ve spor salonu var.Halı sahası yapıldı bu sene turnuvalar vb oluyor.rüzgar türbinimiz var güneş enerji panellerimiz var ve okulun elektriğinin önemli miktarını bunlar karşılıyor.Okulun heryeri klimalı(çok önemli hele şu yaz günlerinde) gelişmeye çok müsait bir yapıda kısaca.
    Bağlantılar konusuna güncelleme getirmek gerekirse 2016 itibariyle 3 farklı projeye gidebiliyorsunuz farabi,erasmus ve mevlana projeleri var.
    Ve bunlara başvuru çok olmuyor nedense mesela bu sene elektrik elektronikten 7 kişi sınavına girdi ve başarı şansı çok yüksek bunu da bir avantaj olarak görebilirsiniz.

• Tercih klavuzuna baktım da bu sene türkçe diş de açılıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gnyoz

Hocam siyaset bilimi kamu yönetimi nasıl kocaeli sakarya osmangazi univlerine göre gidersem pişman olurmuyum

herhangi bir fikrim yok bölüm hakkında maalesef.Bölüm ingilizce ise Hazırlık sınavı olabilir.Sınavın b2 seviyesinde olduğu söyleniyor.Ufak bir kursla geçilebilir(tabi geçmek istiyorsan)tavsiyem hazırlığı geçme.Takıl biraz izmirin tadını çıkar.Şahsen pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Diş hastanesi dediğiniz yer şu binaların altında süpermarket bozması yer ise şaşırdım doğrusu orayı güzel bulmanızı eğer başka biryer ise bilemiyorum.

sanırım yeni açılan çiğli araştırmayı kastediyor izbanla halkapınar yönüne giderken sağda görülen katip çelebimsi yapı.
  • Çiğili Araştırma hastanesi kesin katipe mi bağlanacak ki
  • yurt olayını biri ayrıntılı anlatsın lütfen gelince açıkta kalmayalım
  • jzp J kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba eğitim nasıl sınav sistemi nasıl yeni kuruldu sanırım bu yüzden endiselerim var birde izmirde öğrencilik hayatı nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: givets

yurt olayını biri ayrıntılı anlatsın lütfen gelince açıkta kalmayalım

Devlet yurdu olarak 1 erkek 1 kız yurdu var kız yurdu okul sınırları içerisinde erkek yurdu okulun arka kapısına 5 dk yürüme mesafesinde kyk yurduna başvuru yapıyorsunuz çıkabiliyor veya yedek çıkabiliyor.Yurdun civarında 2 farklı ev çeşidi var birisi yeni yapılan binalar bunların kirası yüksek diğeri eski mahallelinin yerleşim yeri orda kiralar bi nebze uygun ama eski binalar.Ayrıca o civarda bi apart vardı okul kaydına gittiğimde bakmıştım.Sadece konaklama sağlıyordu yemekler ayriyeten ücretlendiriliyordu.Konaklama olarak 2 kişilik oda 800 yemekde akşam yemeği 180 civarıydı diye hatırlıyorum.Kyk nın ücret politikasını kesin söyleyebilirim kaldığım için aylık 195 TL.Kyk erkek yurdu yarı özeldir. Bina normal daire düzeninden çevirme 3+1 ev olarak düşünürsek evin salonunda 3 veya 4 kişilik oda oluyor diğer 2 odada ise 2 kişi kalıyor diğer oda ise ebeveyn odası bu odanın ayrı banyosu var orası da 2 kişilik bu oda diğer 2 odaya göre biraz daha geniş Her dairenin bir balkonu ve bir banyosu var. Banyoyu 7 8 kişi kullanıyor diğer 2 kişü ebeveybin banyosunu kullanıyor ayrıca her dairede mutfaktan çevirme çalışma odası var buzdolabı var.Yemek yapacak yer yok Ketıl normalde yasak ama göz yumuluyor.Yemekler yemekhanede veriliyor Kahvaltı sabah 6_7 den öğlen 1 e kadar sürüyor yemek hakkı olarak 3 TL veriliyor akşam yemeği öğlen 4 den gece 11 e kadar sürüyor hak olarak 6 lira veriliyor. Kahvaltı haftasonları 1 saat uzuyor.şarşaf yastık yorgan yurt tarafından zimmetli veriliyor ve istediğiniz zaman temiziyle değiştirebiliyorsunuz aynı zamanda ortak çamaşırhane var burada birsürü çamaşır ve kurutma makinesi var kendiniz deterjanınızla yıkayabiliyorsunuz.
    Devrik cümleler için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msncicocuk -- 29 Temmuz 2016; 22:59:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.