Şimdi Ara

izmir katip çelebi- merak edilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar katip çelebi hakkında sormak istedikleiniz varsa buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jzp -- 7 Temmuz 2013; 9:26:38 >

• Ulaşım zor mu? İzmir'de oturuyorum da.
  • tıp ve diş hekimliği fakültesine zor değil..
    ama balatçık kampüsüne baya zor. bi otobüs vardı 595 diye, sonlara doğru 827 yi koydular. ama rektör bu sene çok fazla şey yapıcaktır ulaşım için. baya isteklerine önem veriyor öğrencilerin. yani ben geçirdim bi sene sen de geçirirsin ama balatçıktaysan sinir krizlerine hazır ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jzp

tıp ve diş hekimliği fakültesine zor değil..
    ama balatçık kampüsüne baya zor. bi otobüs vardı 595 diye, sonlara doğru 827 yi koydular. ama rektör bu sene çok fazla şey yapıcaktır ulaşım için. baya isteklerine önem veriyor öğrencilerin. yani ben geçirdim bi sene sen de geçirirsin ama balatçıktaysan sinir krizlerine hazır ol.

Korktum şuan.
  • izmirdeysen çiğliyi biliyosundur yani bi karşıyaka bi alsancak değil. ulaşım elbette ki zayıf ama korkulacak derecede, katlanılöaz derecede değil. bence sen git bi gör kampüsü, 595e binerek bostanlıdan :)
  • quote:

izmirdeysen çiğliyi biliyosundur yani bi karşıyaka bi alsancak değil. ulaşım elbette ki zayıf ama korkulacak derecede, katlanılöaz derecede değil. bence sen git bi gör kampüsü, 595e binerek bostanlıdan :)

Jet üssünün ordaymış aşağı yukarı tahmin ediyorum. Ama bir gün gideyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cp1369 -- 7 Temmuz 2013; 10:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

quote:

izmirdeysen çiğliyi biliyosundur yani bi karşıyaka bi alsancak değil. ulaşım elbette ki zayıf ama korkulacak derecede, katlanılöaz derecede değil. bence sen git bi gör kampüsü, 595e binerek bostanlıdan :)

Jet üssünün ordaymış aşağı yukarı tahmin ediyorum. Ama bir gün gideyim.

Alıntıları Göster
    Mekatronik yazmayı planlıyorum sizce iyi bir seçim midir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğitimi nasıldır kampüsü ? elektrik elektronik düşünüyorumda orda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat ertürk

eğitimi nasıldır kampüsü ? elektrik elektronik düşünüyorumda orda ?
    mühendislik fakültelerinin labları yeni kuruldu, her şey yepyeni. eğitim anlamında ben bir şey söyleyemem, ilgilenmiyorum pek mühendislik dallarıyla.
    kampüs ortamı henüz oluşmamış gibi takdir edersiniz ki okul çok yeni.
    ama ilerleyeceğinden adım gibi eminim.
    bunun yanı sıra okul izmirde. izmir yahu! mekatronik mühendisliği hakkında pek bilgim yok açıkcası yardımmcı olamayacağım.
    ee mühendisliği için üniversitede ee okuyan arkadaşların faceten grubunu bulup sorularınızı iletebilirsiniz.
  • quote:

mühendislik fakültelerinin labları yeni kuruldu, her şey yepyeni. eğitim anlamında ben bir şey söyleyemem, ilgilenmiyorum pek mühendislik dallarıyla.
    kampüs ortamı henüz oluşmamış gibi takdir edersiniz ki okul çok yeni.
    ama ilerleyeceğinden adım gibi eminim.
    bunun yanı sıra okul izmirde. izmir yahu! mekatronik mühendisliği hakkında pek bilgim yok açıkcası yardımmcı olamayacağım.
    ee mühendisliği için üniversitede ee okuyan arkadaşların faceten grubunu bulup sorularınızı iletebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    turizm rehberligini yazdım. ii bi bölümmüdür. bu sene açılcak

• kime göre iyi bölüm?
    sana göreyse oku kardeşim, bana göre boş beleş bi bölüm.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

takip
    kampüsünü(tabi kampüs denebilirse) gören bence tercih listesinden siler. İleride ne olacağını bilemem ama şu anda yazılması saçma bence katip çelebi nin. Tek bağlantısı farabi ymiş duyduğuma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakor955

kampüsünü(tabi kampüs denebilirse) gören bence tercih listesinden siler. İleride ne olacağını bilemem ama şu anda yazılması saçma bence katip çelebi nin. Tek bağlantısı farabi ymiş duyduğuma göre

katılıyorum. diş hastahanesi dışında bi güzelliği yok
  • ......
  • quote:

......
    Merak Edenler Varsa Tercih Döneminde Yardımcı Olmaya Çalışırım.
  • katip çelebi diş nasıldır bilgi verebilir misiniz?? ve sosyal aktivite konusunda yeterli mi sizce?
  • şu kampüsü sorun edenleri anlamıyorum. okumaya gidiosunuz olum kızlarla fingirdeşecek yere değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: lisamariekayser

katip çelebi diş nasıldır bilgi verebilir misiniz?? ve sosyal aktivite konusunda yeterli mi sizce?
    Tıp ve diş stajları Çiğli arastırma ve eğitim hastanesinde yapılcakmış duyduğum kadarıyla bu bile seçmek için geçerli bi sebep olabilir çünkü yepyeni ve izmir 2. bölgenin ana hastanesi
  • jzp J kullanıcısına yanıt
    Hocam siyaset bilimi kamu yönetimi nasıl kocaeli sakarya osmangazi univlerine göre gidersem pişman olurmuyum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.