Şimdi Ara

İSTANBUL FATİH SULTAN MEHMET YURDU (Sorularınız/Merak ettikleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben KYK'ya başvurmadan önce FSM Yurdu hakkında bilgilendirici bir yazı bulamamıştım. Merak ettiklerinizi buradan sorabilirsiniz yurt hakkında. Yardımcı olmaya çalışırım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İSTANBUL FATİH SULTAN MEHMET ÖĞRENCİ YURDU: MERAK ETTİKLERİN

İstanbul'un kalbinde yer alan Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu, merkezi konumu ve modern olanaklarıyla öğrencilere konforlu bir barınma imkanı sunmaktadır. Yurt hakkında merak ettiklerinizi cevaplamak için buradayız:

Fatih Sultan Mehmet Yurdu Yorumları

Yurtla ilgili öğrenci yorumları genellikle olumludur. Öğrenciler, yurdun konumunu, temizliğini ve güvenliğini övmektedir. Ayrıca, personelin yardımsever ve ilgili olduğuna dikkat çekmektedirler.

Fatih Sultan Mehmet Yurdu - Özellikleri

• 1.000'den fazla öğrenci kapasiteli
    • 2, 3 ve 4 kişilik oda seçenekleri mevcut
    • Özel banyolu ve klimalı odalar
    • Çamaşırhane, mutfak ve çalışma alanları gibi ortak kullanım alanları
    • 24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmeti

Fatih Sultan Mehmet Yurdu - Tipi

Fatih Sultan Mehmet Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından işletilen bir 2. tip öğrenci yurdudur. Bu, yurdun özel yurtlara göre daha uygun fiyatlı olduğu anlamına gelmektedir.

FSM Yurdu Ne Zaman Yapıldı?

Fatih Sultan Mehmet Yurdu, 2012 yılında açılmıştır.

FSM Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu

Yurt, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yönetilmektedir. KYK, Türkiye'deki üniversite öğrencilerine barınma, burs ve diğer destek hizmetleri sunan bir devlet kurumudur.

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun web sitesini ziyaret edebilir veya yurdu doğrudan arayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam çok iyi zamanlama ile açtın konuyu bende böyle bir şey arıyordum .

1-Orada olan arkadaşım yemekleri çok iyi diyor doğru mu ?
    2-Odalar kaç kişilik oluyor ?
    3-Bunu bilemeyebilirsin ama Kültür üniversitesine git-gel ne kadar sürer oradan ?
    4-Gece geç girme yasağı nasıl ? Güvenlikçi ile iyi anlaşsak sıyrılabilir miyiz
  • Merhabalar öncelikle.İstanbul üniversitesinden sizin yurda ulaşım nasıl , yurt odalarının durumları nasıl odalarda ki imkanlar yeterli mi , yemekleriniz nasıl çıkıyor guzelmi birde kadırga yurduna göre durumu daha mı iyi.İkisi arasında bir seçim yapsak hangisi daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Hocam çok iyi zamanlama ile açtın konuyu bende böyle bir şey arıyordum .

1-Orada olan arkadaşım yemekleri çok iyi diyor doğru mu ?
    2-Odalar kaç kişilik oluyor ?
    3-Bunu bilemeyebilirsin ama Kültür üniversitesine git-gel ne kadar sürer oradan ?
    4-Gece geç girme yasağı nasıl ? Güvenlikçi ile iyi anlaşsak sıyrılabilir miyiz

1- Yemekler kişiye göre değişir, ama çok fazla çeşit yemek var. Misal kuru fasulye, bulgur pilavı(Pirinç pilavı-makarna da olabilir bazen.) Nohut yemeği, çorba her gün sabit olarak çıkar. Bunların yanında 2 çeşit tavuk ve 2 çeşit de et yemeği çıkar. Misal et döner, tavuk döner gibi yemekler çıkıyor haftada 2 gün. Çıtır tavuk, balık(Yanında soğan halkası), köfte gibi ve daha birçok çeşit yemek çıkıyor ve tatları da ücretine göre gayet yeterli.
    2- Odalar 3 kişilik.
    3- Bahsettiğin Kültür Üniversitesi Yenibosna'daki kampüs ise metroya 10dk yürüyeceksin önce, sonra da metroyla yaklaşık 25-30 dk da yenibosnada olacaksın. Yenibosna metrodan Kültür'e yürümek uzun sürebiliyor sanırm emin değilim, eğer öyleyse Şirinevler'de inip metrobüse binerek direkt Kültür'ün önünde inebilirsin.
    4- Ben geçen sene çalıştığım için 1'de de geldiğim oldu 3'te de geldiğim oldu 12'de de geldiğim oldu. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama tabii çıkmaz diyemem. 11'den sonra ise güvenliklerle akraba bile olsan çıkarmıyorlar dışarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bot Player Tr

Merhabalar öncelikle.İstanbul üniversitesinden sizin yurda ulaşım nasıl , yurt odalarının durumları nasıl odalarda ki imkanlar yeterli mi , yemekleriniz nasıl çıkıyor guzelmi birde kadırga yurduna göre durumu daha mı iyi.İkisi arasında bir seçim yapsak hangisi daha mantıklı.

İst Üni'nin hangi kampüsünden bahsediyorsun bilmiyorum ama Avcılar'a da Beyazıt'a da ulaşabilirsin. Avcılar için önce metroya yürüyeceksin, oradan metroyla metrobüse geçip metrobüsle Avcılar'a ulaşacaksın. Nereden baksan 1 saat sürer en az. Beyazıt için de önce metroya yürüyeceksin, oradan metroyla tramvaya geçeceksin. Tramvayla okula gidebilirsin. Trafi gibi uygulamaları kullanarak süre hesaplayabilirsin. Kadırga'ya kıyasla FSM çok daha iyi bir yurt.

• Up
  • Yemekleri çok güzeldi çorba ve güveç ayrıca tatlılar da ve yemek kuyruğu cevizlibağdaki yeni yapılan yurt kadar uzun değil

ne güzel günlerdi

istanbulun en güzel kyk yurtlarından ulaşım kolay beyazıta gidip geldim zorlanmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mimar sinan güzel sanatlar üniversitesine ulaşımı nasıl saglanır ve ne kadar sürer acaba? :D
  • bi up atalım buradan itüye ulaşım nasıl olur acaba?
  • Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    İtu kendi yurtlari daha güzelmiş bu arada, özellikle gölet yurtlarını duydum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: renksizbukalemun

Hocam güzel ama hem pahalli hem çıkmıyor ben basvurdum 627.yedekteyim

Mezun yurdu hepsine tek atiyormus

Bir de gumussuyu cok tutuluyor mekani yüzünden 2.sinif olunca gumussuyuna geçmeyi deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

quote:

Orijinalden alıntı: renksizbukalemun

Hocam güzel ama hem pahalli hem çıkmıyor ben basvurdum 627.yedekteyim

Mezun yurdu hepsine tek atiyormus

Bir de gumussuyu cok tutuluyor mekani yüzünden 2.sinif olunca gumussuyuna geçmeyi deneyeceğim

anladım.

keşke bilen birisi bizi cevaplasa :D
  • Hort
    Hocam internet nasil yurtta? 360p video izlenir mi donmadan?
  • Yurt nasıl? Öğrenciler düzgün mü?
  • Beyler selam fsm yurdundan bahçeşehir üni(beşiktaş ilçesinde) nasıl gidilir bana tarif eder misiniz rica etsem hangi araçlara binmem gerekir.
  • çoğunluk ytü öğrencisi, bence ortamı gayet iyi bi kyk yurdu için zaten idari baskının en az olduğu hatta hiç olmadığı tek yurt belki de. sebebi ise öğrencilerin zaten sorunsuz olması. normal kyklarda 11 den sonra geleni almazlar alırlarsa da başını çok ağrıtırlar. burda ise dp girişinden gelenlere hiç soru bile sormazlar biz sabah 4 te kütüphaneden geliyoz diyip giriyoduk direk (ki gerçekten ordan gelirdik)
  • jacoblue J kullanıcısına yanıt
    85c/41at cevizlibağda in
    metrobüsle gayrettepede in
    otobüslere bin hepsi meydana iner zaten
  • 41at mecidiyeköy viyadük durağında inip aktarma ile 30m ye binip bahçeşehir üniye gidebilir miyim ben böyle bir yol buldum ama sende bir kontrol eder misin yolun doğru olup olmadığını. Bu arada cevap için teşekkürler
  • jacoblue J kullanıcısına yanıt
    41at ile normal saatlerde cevizlibağın ötesine gitmek intihardır. sabah 8 de davutpaşadan levente 2 saati geçer.
  • Yurdunuza kaç umreye giden insan sığar 😂
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.