Şimdi Ara

İzmir kayıp muhabbet kuşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dili yok ağzı var hocam hayvanlar çok güzel dostlar
  • alone4335 kullanıcısına yanıt
    Kaç tane ishal atlattık en az 6-7 kere ishal oldu 2 yaşına basmadan. Tüylerini kabartırdı gözlerini kapatırdı ben poposuna yapışan kakişlerini silerdim ahahahahaha :D uzun süredir ishal olmuyor bende kaka silmekten kurtuluyorum artık haftada 1 felan kafes temizliği anca :D alıştı pasaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Kaç tane ishal atlattık en az 6-7 kere ishal oldu 2 yaşına basmadan. Tüylerini kabartırdı gözlerini kapatırdı ben poposuna yapışan kakişlerini silerdim ahahahahaha :D uzun süredir ishal olmuyor bende kaka silmekten kurtuluyorum artık haftada 1 felan kafes temizliği anca :D alıştı pasaklı

bıldırcın bakın hocam yumurtadan cıktıktan sonra çabuk büyüyolar tavuğa göre ben baktım yumurtalarıda çok değerli protein olarak biraz pisler tabi
  • Hocam üzmek istemiyorum sizi ama muhabbet kuşunuz ev kuşu olduğu için büyük kuşlar tarafından yakalanmıştır.Veya açlıktan ölmüştür (Yemek bulma ihtimali düşük). Bende muhabbet kuşu beslemiştim.Sizi iyi anlıyorum.2 gün daha arayın ve umudu kesin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden üzüldüm bro kedi olsa pisi pisi diye ara ama kuş nasıl bulunur bilemedim inşallah bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldız baldan tatlıtuğ -- 13 Eylül 2015; 1:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Hocam üzmek istemiyorum sizi ama muhabbet kuşunuz ev kuşu olduğu için büyük kuşlar tarafından yakalanmıştır.Veya açlıktan ölmüştür (Yemek bulma ihtimali düşük). Bende muhabbet kuşu beslemiştim.Sizi iyi anlıyorum.2 gün daha arayın ve umudu kesin bence.

Aramaktan geliyorum bişey yok hocam bi evde bi kuş sanki bana cevap verir gibi seslendi ama kuş sonuçta benziyodur dedim geçtim ümidim yok zaten fazla bulurum diye dolaşmıyorum ama işte insan bekliyo hocam napalım
  • Acı ama gerçek bir kediye yem olmuştur ya da aç susuz ne kadar dayanabilirki ? En iyisi yeni bir tane alın giden gelmiyor malesef.

• Umudunu kaybetme bulursun .
    Ah canım yaa kıyamam. Benimde kaçmıştı pencereyi açık bırakmışlar da salmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün diğil 4 aylık değil bu, bir yaşından büyük bu kuş

Hocam aslında hep yavru bakıma muhtaç kalsınlar istiyorum. Evcil Hayvan bakmanın keyfi birazda orada kendine yetmeye başlayınca yüzüne bakmaz oluyorlar :D :D
  • Kedinin biri boynunu kırıp atmıştır bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 ay önce mutfağa su içmeye gittiğimde kapının üstünde bi kuş gördüm. Kanaryamızın yemlerinden falan döktüm yedi medi odaya geldi. Ayağında bileklik vardı rakamlar harfler falan yazıyordu. Bilekliği olsa numaranız falan yazsa bulunurdu heralde sizinki.
  • Sahiplerini sevmelerine rağmen niye gittiklerini hiç bir zaman çözemedim. Benimkisi 11 sene yaşamıştı, ve 1 yaşındayken de kaçmıştı evde temizlik (badana boya yapıldı - duvardan duvara halı atıldı - tüm camlar açık vs.) yapılırken, tam da 17 Ağustos dönemine gelen bir zamandı iyi hatırlıyorum. Hemen arkasından sokağa indik ve ıslık çalmaya başladık çünkü hep cevap verirdi, ve verdi de. Sese doğru gidip bulmuştuk, elektrik telinin üzerine çıkmış kendisi, babam oraya doğru terlik atıp ağaca kaçmasını sağladı, ağaca da tırmanıp kafesine girmesini sağlamıştı kafeste aynalı salıncağı görünce dayanamadı zaten.

Umarım bir şekilde bulabilirsiniz, kuş sesi duyduğunuz yere sorun bence belki de sizinkisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Mümkün diğil 4 aylık değil bu, bir yaşından büyük bu kuş

4 yıllık yazıyo hocam
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    kendi zaten bizle duruyodu gitmiyo kapılar hep açık çatıya falan çıkardı kaçmazdı düşünce korkuyla gitti heralde kıyamam
  • Ingvar kullanıcısına yanıt
    kaçtıktan sonra aklıma geldi o fikir
  • Hocam kuşun kafesini cam veya balkona koyun. Yakınlarda bir yerdeyse kafesi görüp gelebilir. Benim kuşum da kaçtı böyle yaparak geri getirdik. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady -- 13 Eylül 2015; 13:58:17 >
  • AreYouReady A kullanıcısına yanıt
    balkonda hep koyduğumuz yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

balkonda hep koyduğumuz yerde

Çevrede ağaç var mı?? Oraya saklanmış olabilir. Ağaçların oraları gez. Benim kuşum ağaca saklanmıştı. Eve dönmeden baya uzaktan sesini duyuyordum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.