Şimdi Ara

İzmir kayıp muhabbet kuşu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beslemeyen insan bilemez nasıl bir duygu olduğunu, parasını pulunu geçtim 4 yılın emeği asla ödenemez, kim bilir nasıl güzel güzel konuşuyodunuz onunla. Yazık valla kimse o arkadaş kötü yapmış, sağlık olsun genede hocam, umarım geri döner ama hiç döndüklerini duymadım, umarım dönemezse çabuk ölsünde oraya buraya çarpıp can çekişmesin bari hayvancağız, yazık ya valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

kaçtıktan sonra aklıma geldi o fikir

Umarım bulursunuz ve ayağına numara bağlarsınız hocam.

Daha çok yere yazı yazın.
  • görürsem superpoze ile vururum
  • bende sizin dişi kuşları vururum ödeşiriz
  • kendi kaçsa veya ölse bu kadar üzücü olmazdı kendimizi avuturduk bi şekilde ama böyle olunca işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Mümkün diğil 4 aylık değil bu, bir yaşından büyük bu kuş

4 yıllık yazıyo hocam

Yanlış okumuşum o zaman, zaten yaşlanmış. Normal bakarsan en fazla 7 yıl yaşar, mükemmel bakımlarda 15 e kadar çıktığı oluyor. Bu tarz ev kuşları genelde kaçımca sığınacak bir ev bulur. Yaygın kanının aksine kediye kuşa yem olmaz. Bulman imkansıza yakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alone4335 kullanıcısına yanıt
    herkes o kadar duyarlı değil. bulsa bile seni nasıl bulacak. bende balkonda muhabbet kuşu gördüm hemen evdeki kuşu balkona koydum kuş kafesin üstüne kondu içeriye aldım kuşa birileri saldırmıştı tüyleri dökülmüştü ama kuşun kimin olduğunu bulamadım bizim kuşla anlaşamayınca ve sahibini de bulmayınca birine verdim. benimde 1 tane kuşum kaçtı şans eseri bizim bir tanıdık görmüş ama nereden bilsin bizim olduğunu seslenmiş ama gelmemiş. evcil olduğu için dışarıda ürküyor bulmanız çok zor, gerçekten çok üzüldüm benim kuşta 3 senelikti konuşuyordu onu hatırlattın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 14 Eylül 2015; 1:05:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.