Bildirim
İzmir'li Dostlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kordon'a çıkın bir sürü balık restoranı var körfeze karşı rakı balık yaparsınız fiyatlar pahalıdır ama söyleyeyim. Ancak hem kalite hem de mekan olarak değer.
Yada Kıbrıs Şehitlerinin sonuna doğru Tayfa var. eski bir Rum evini balıkçıya çevirmişler, lezzet ve fiyat ortalama diyebilirim.
Bu 2 seçenek kafi gelir diye düşünüyorum. -
Teşekkürler -
rica ederim
tercih ettiğiniz yeri ve deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Eğer hala gitmediyseniz Kıbrıs şehitlerde Harbi meyhane de var Muzaffer İzgü sokağının içinde o da iyidir. -
tabi ki elimden geldiğince belirtirim. henüz gitmedim, kasımın ilk haftası nasipse. bu arada sosyal medyada yaptığım araştırmada fish & steakhouse denen mekanın da iyi olacağı fikrine vardım. -
İzmir'in kült mekanlarındandır. Fiyat konusu ekonomik durumuna göre değişkenlik gösterir. Mesela ben 2 ayda bir oda şehir / yurt dışından ziyaretçim gelirse ağırlamak için götürürüm. ama kendi arkadaş grubumla gidersem daha makul fiyatlı yerleri tercih ediyorum. -
Mantıklı. Esasında öyle yerlere belirttiğiniz gibi özel durumlarda gitmek en akıllısı. Yani mekanın ön plana çıkması gereken durumlarda. Yoksa ortamı sıcak ve keyifli yerlerde daha uygun fiyatla yiyip içmek ideal. Tabi öyle yerleri bulmak kimi zaman zor olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X