Şimdi Ara

İZMİR LPG MONTAJ TAVSİYESİ, FORZA OTOGAZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
12.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LPG Montajını İZMİRDE yaptırmak isteyenlere yol göstermesi açısında bu başlığı açmaya karar verdim. Öncelikle Şunu belirtmek istiyorum. Ne FORZA OTOGAZ'ı Nede orada Çalışan herhangi bir kişiyi 5 gün öncesine kadar tanımıyordum.

2001 model Rav 4 arabama gaz taktırmak için baya bir araştırma yaptım ve sonuçta forza otogazı tercih ettim. Verdiğim en iyi kararlardan biri oldu bu.

Firma sahibi Yasin AKDAĞ (Yasin beyi sık sık atölyede arabaların başında ayar yaparken görürseniz şaşırmayın, Gerçekten işiyle çok ilgili ve bilgili.) İzmir BRC 2A bölge müdürlüğünün kurucularından biri yakın zamanda buradan ayrılarak tüm bilgi birikimi ve tecrübesiyle FORZA otogazı kurmuş.Bu bilgi birikimi ve tecrübeyi Atölyeye girdiğiniz an hissediyorsunuz.

Müşteri temsilcisi ve ciddi anlamda lpg ve prins konusunda tecrübe ve bilgiliye sahip Yusuf KOPARAN usta, benim bitmek tükenmek bilmeyen sorularıma İçtenlikle ve sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi, İstediğim tankı bulmak için 2 saat arabasıyla izmirde tank aradı. (hakkını helal et ustam)

Servis müdürü Burak bey başta olmak üzere montajı gerçekleştiren Tüm ustalar (buna çıraklar dahil) İşini gerçekten bilen ve dört dörtlük yapan kişiler. Tüm montaj süresinde yanlarındaydım ve her aşamada bana bilgi verip sorularımı yanıtladılar.

Kısaca mükemmel bir işçilik ve kusursuz müşteri memnuniyeti yaşadım FORZA otogazda. Herkese gönül rahatlığıyla FORZA otogazı tavsiye ediyorum.

Başta Yasin bey, Yusuf bey olmak üzere tüm FORZA otogaz çalışanlarına teşekkür ediyor, Çok büyük başarılara imza atacaklarını bilerek Yolları açık olsun diyorum.

Ayrıca kahvaltı için tekrar teşekkür ediyorum.(Montaja gidecek arkadaşlar yusuf beyden kahvaltı saatini öğrenmenizi tavsiye ederim)

• Forza OTOGAZ Ailesi Olarak İyi Dilekleriniz İçin Teşekkür Eder, Aracınızı Mutlu Günlerde Kullanmanızı Temenni Ederiz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaOtogaz -- 10 Ağustos 2015; 10:05:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaOtogaz

Forza OTOGAZ Ailesi Olarak İyi Dilekleriniz İçin Teşekkür Eder, Aracınızı Mutlu Günlerde Kullanmanızı Temenni Ederiz ...

Arkadaşlar merhaba. 10 haziran tarihinde denizliden 2004 model bmw 3.16İ e46 kasa araç satın aldım. aldığım aracın üzerinde prins marka lpg kiti bulunuyordu. aracı satın almamdaki önemli etmenlerden biride buydu. nitekim lpg kitinin kalitesi bir araç için oldukça önemlidir. özellikle bu araç bmw ise prins tek adrestir. 8 ağustos c.tesi günü izmir alsancak trafiğindeyken birden lpg sisteminin buzzeri ötmeye başladı ve araç lpgye geçmedi. bi müddet benzinde kullandım, tekrar lpg'ye geçirmek istediğimde uyarı sinyali devam etti. bende internet vasıtasıyla bana en yakın prins servisini aradım ve bu servis izmir 6. sanayideki nil oto gazdı. vakit kaybetmeden nil otogaza gittim. fakat manzara inanılmazdı. prinsin yetkili servisi tam bi sanayi ustası mantığıyla çalışıyordu. dükkana giren çıkan aracın haddi hesabı yok işletme içinde bir kargaşa ve kimin ne iş yaptığı belli değil. neyseki bi muhattap bulup durumu anlattım. bana verilen cevapta ikinci bir hayal kırıklığı yaşadım. prinse bakan usta yok bugün git yarın gel. öylece kalakaldım :) tekrar internette araştırmaya başladım izmirdeki prins yetkili servislerinin neredeyse tamamını inceledim ve bunların içinden ilgi alaka teknik destek olarak en uygun olanı FORZA OTOGAZ'dı. hatta yaptığımız telefon görüşmesinde işletmeyi kolay bulmam için whatsapp üzerinden telefonuma konum dahi attılar :) saat 15.00 civarı forza otogazdaydım. özellikle yasin bey ve burak bey sorunu detaylı olarak benim ağzımdan dinlediler. araç üzerinde detaylı araştırma yaptılar. yasin bey çay ısmarladı ve sohbet ettik. derken odaya yusuf bey geldi prins sistemleri üzerine sohbet ettik. yusuf bey otogaz sistemlerinde izmir ve ege bölgesi için bulunmaz bi nimet. aracımın arızası giderildi. bakımları yapıldı filtreler değişti ve aracım lpg ve benzin geçişlerini hiç hissettirmeden yapıyordu. kısaca özetlemek gerekirse ;

BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBE: 10
    İLGİ, ALAKA VE GÜLERYÜZ: 10
    TEKNİK DESTEK: 10
    YÜKSEK SERVİS STANDARDI: 10
    FİYAT/FAYDA ORANI: 10

Başta Yasin, Yusuf ve Burak bey olmak üzere servisteki tüm personele sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Aracını lpg otagaz dönüşüm yaptırmak isteyen arkadaşlar mutlaka FORZA OTOGAZ'a uğrasınlar en azından bi telefon görüşmesi yapıp bilgi alsınlar. şiddetle tavsiye ediyorum.

• al.fun A kullanıcısına yanıt
    sevgili komutanım ali bey öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hakkım helal olsun sonuna kadar diyorum senin gibi birisi ile tanışmaktan çok onur ve şeref duydum ben herzaman prins markam için herkese hizmete hazırım değerli bütün forum arkadaşlarıma hizmet için hazırım saol varol abi kahvaltı için bütün misafirlerim davetlidir 05355595572 yusuf koparan prins lpg uzmanı
  • salimduyuncu S kullanıcısına yanıt
    sevgili kardeşim salim değerli yorumların için çok teşekkür ediyorum senin gibi birisi ile tanışmak benim içinde çok mutluluk verici oldu prins ve ailemize tekrar hoşgeldin herzaman hizmete hazırım yusuf koparan 05355595572 prins lpg uzmanı herzaman bana ulaşabikirisin
  • Selamın aleyküm arkadaş size bir tavsiyem lpg montajı dönüşümü yapılacaksa site site usta aramaya sanayide usta sormaya hiç gerek yok ben 8 gün aradım taradım Opel Toyota gibi şirketlerin bayilerine danıstim özel servis e sordum kafi gelmedi en sonunda 28.05.2016 saat 09.45 civarlarında dayanamayıp Yusuf Koparan lpg üstadı abimizi aradım o konuşmanın üzerine gidip bulunduğum yerden sözüne güvenip Samsun kavak dan bafra ya aracimi götürdüm 100 km mesafede olan yere ve bu gün montajımi yaptırdım tek kelime şunu diyorum
    1-2.0 cdx 1996 model omega 4 silindir 136 hp 16 v aracım ve dediği kit ı taktirdim ve 100 km 0.22 kr yaktı
    2- Buradan Yusuf Koparan lpg ustadi abime ve montajı yapan misafir Perver Kaşif Aksu ustama teşekkür ederim ve minnetlerimi sunarım pişman olmazsınız ben Yusuf Koparan abime kefilim ve güvenim sonsuz
    Bence artık siz de yorulmayın arayın Yusuf Koparan abimiz halletsin kafanız rahat olsun 100 lira 200 lira kar edicem diye başka ustaya taktirip sonra akraba olmayın saygılar

• 34TY0055 3 kullanıcısına yanıt
    Sevgili Can'ım abim Uğur bey öncelikle değerli yorumların için yüzlerce kez teşekkür ediyorum çok şükür buradan beni arayan binlerce kişiye elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum herkese dakikalarca bilgi vermeye çalışıyorum herkese Hakkı'm helal hoş olsun sanalda abicim Allah razı olsun Atiker Gold hayırlı olsun abim saol Varol Yusuf Koparan İzmir
  • Sevgili abim bende sana çok tesekkur ediyorum Allah senden razı olsun milletin para ile yapmadığı hizmeti bizlere sunuyorsun hakkını helal et abi bir telefon uzağındayım
  • 34TY0055 3 kullanıcısına yanıt
    Amin amin ecmain abim bilmukabele selamlar sevgiler saygılar sunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Amin amin ecmain abim bilmukabele selamlar sevgiler saygılar sunuyorum

Cruze için yanına geleceğim abi bu arada yorumlarda gördüm geçmiş olsun.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim benim herzaman beklerim hizmete hazırım yavaş yavaş sahalara dönüyorum saol varol 05355595572 Yusuf Koparan izmir Lpg Prof.dr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Allah razı olsun kardeşim benim herzaman beklerim hizmete hazırım yavaş yavaş sahalara dönüyorum saol varol 05355595572 Yusuf Koparan izmir Lpg Prof.dr.

İnşallah abi geleyimde çöz şu zengin karışım sorununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 30 Eylül 2016; 18:26:20 >
  • Bendede cruze var sende hamgi kit takili sorun nedir ben lpg taktirmadim cruze subap olayından dolayı ama yakıt artık uzuyor beni benzin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Bendede cruze var sende hamgi kit takili sorun nedir ben lpg taktirmadim cruze subap olayından dolayı ama yakıt artık uzuyor beni benzin

Atiker microfast takılı obdsiz denildi ben memnunum sübap erimesine vereceğim parayı çoktan çıkarttım.Atiker Gold'u öneriyorlar iyi bir montajla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Bendede cruze var sende hamgi kit takili sorun nedir ben lpg taktirmadim cruze subap olayından dolayı ama yakıt artık uzuyor beni benzin

Atiker microfast takılı obdsiz denildi ben memnunum sübap erimesine vereceğim parayı çoktan çıkarttım.Atiker Gold'u öneriyorlar iyi bir montajla.

Alıntıları Göster
    @YUSUFPRİNSİZMİR üstad selamlar. 2008 model Honda Civic HYBRID aracım var. LPG uygulanabiliyor mu? Uygulanırsa sonuçları nasıldır, sıkıntı yaratır mı? Bizi bir aydınlatır mısınız?

• cacican C kullanıcısına yanıt
    Hertürlü konuda bilgi ve destek için hazırım abi selamlar saygılar sunuyorum yusufkoparan izmir 05355595572
  • Ford Focus 1.6 ti-vct 125ps aracıma, bugün 2A BRC Karabağlar servisinde taktırdım. Gerçekten güzel işçilikleri var. Ellerine ve emeklerine sağlık. Aracımın Sitepmesini, BRC kılıfına koymuşlar. Güzel ve hoş bir jest. Tekrar teşekkür ediyorum.
  • Abicim reklamlari geçiniz lütfen. Yusuf Koparan diyip Reklam yapip Prinsin resmi sitesinde belirttigi fiyatlardan 700 tl fazla fiyat çekip biz bu işi iyi yapiyoruz demek arabaniza ait hayal ürünü olmayan sıkıntıları belirtip extra ücret istemek. Hiçbir ustaliga ve ticarete girmiyor.

Ben kesinlikle ne işçilik ne de ücret ne de samimiyet bakimindan Yusuf koparani ve Forza otogazi tavsiye etmiyorum. Keza an itibariyle Prins bayiiliginden de çıkarilmişlardir.

Tavsiyeleri dikkate alin üzülmeyin. Paraniz cebinizde kalsin. Keza 2600 tl olan kit montaji için 3250 liraniz alinir , dolandirilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murwinduck

Abicim reklamlari geçiniz lütfen. Yusuf Koparan diyip Reklam yapip Prinsin resmi sitesinde belirttigi fiyatlardan 700 tl fazla fiyat çekip biz bu işi iyi yapiyoruz demek arabaniza ait hayal ürünü olmayan sıkıntıları belirtip extra ücret istemek. Hiçbir ustaliga ve ticarete girmiyor.

Ben kesinlikle ne işçilik ne de ücret ne de samimiyet bakimindan Yusuf koparani ve Forza otogazi tavsiye etmiyorum. Keza an itibariyle Prins bayiiliginden de çıkarilmişlardir.

Tavsiyeleri dikkate alin üzülmeyin. Paraniz cebinizde kalsin. Keza 2600 tl olan kit montaji için 3250 liraniz alinir , dolandirilirsiniz.

HATIRLATMA!!!!
  • Yusuf Koparan'a ben de geçtiğimiz yıl LPG yol ayarı için ulaşmıştım. Dalga geçer gibi konuştu benimle. Açık açık söyledim dalga geçeceksen söyle muhattap olmayayım diye, geri adım attı hemen. Sonra yine "sen kablo al kendi ayarını yap sen lpg ustası gibisin" falan filan birsürü terbiyesizlik yaptı. Bir de utanmadan diyor ki "benden parça almazsan yol ayarı yapmam" diyor bak hele artiste bak. Zor tuttum kendimi ona uyup terbiyemi bozmadım yine teşekkürümü edip vedalaştım. Neymiş ondan parça değiştirecekmişim yoksa ayar yapmazmış. Adamın esnaflıkla ilgisi alakası yok, vakkoydu cukkaydı diye harbi doğru söylemişler adam tam cukkacı. Forumda da itiraf etmiş birkaç kişiyi dolandırdığını. Yok yere adama masraf ettirmiş sonra kalkmış hakkını helal et diye günah çıkarıyor aklı sıra. Bu yusuf belli ki yolunacak kaz arıyor. İnternet kullanan müşteriyi gördü mü işini yapmıyor çünkü biliyor ki cukkacılığını fark ettirirse internette kötü yorum olacak.

Hala konuşmaların kaydı duruyor. Sıkıyorsa çıksın "dalga geçmedim, öyle konuşmadım, hizmet vermem demedim" desin itiraz etsin de şak diye koyayım buraya.
    quote:

Varsa bu adama gidecek olan, cebindekine sahip çıksın yoksa belli ki adam cukkalayacak.

@YUSUFPRİNSİZMİR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.