Balçovadan geliyorum. Sırayla mediamarkt , vatan ve bestbuy'a gittim. Mediamarkta bana göre alınası 2 oyun vardı. Batman ve Tha Saboteur. İkiside 49 tl idi. Diğer oyunlar benim tarzım değildi. Birde 1 alana 1 bedava kampayası vardı. O oyunlarında fiyatları 100 den aşağı değil. Onuda es geçtim. Sepette 29 tl lik oyunlar vardır. Far Cry 2 bende olmamış olsaydı kesin alırdım onu. Neyse ordan çıktım vatan'a gittim. Burdada indirimde oyunlar vardı. Batman'e baktım fiyat 70 tl. Ordan çıkıp bestbuy'a gittim. Burdada 49 ve 59 tl olmak üzere oyunları ayırmışlar. Uc 2 60 tl idi. Burdanda elim boş döndü. Bu arada Rdr media markta 99 tl idi.
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Evet genel bir kampanya d&r ve electro world de gördüm ama heryere baktım red dead redemtion bulamadım
Red Dead Redemption şuan Shopto da çok uygun kargo dahil 50 ye falan geliyor.Ama asıl olay şudur ki Undead Nightmare normal RDRden daha pahalı.Onun için ben Undead Nightmare i D&R dan 59 a aldım.İnternet şubesiye 55 e falan geliyor.Shoptoda da aynı fiyat.
Evet arkadaşlar kampanya genel ve yapan aral firması, ana sayfalarında market var oraya girerseniz oyun fiyat listeleri var. tüm Türkiye için geçerli ancak 50tl olan oyunlar biraz eski.
biraz takip ve biraz sabır ile ebay dan bu oyunların çoğu yarı fiyatına getirilebilir...burada shift 49 tl ye satılırken ben ebay dan kargo dahil 25 tl ye getirmiştim.iyi birer seçenek ebay ve shopto...
quote:
Orijinalden alıntı: soldat88
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Evet genel bir kampanya d&r ve electro world de gördüm ama heryere baktım red dead redemtion bulamadım
Red Dead Redemption şuan Shopto da çok uygun kargo dahil 50 ye falan geliyor.Ama asıl olay şudur ki Undead Nightmare normal RDRden daha pahalı.Onun için ben Undead Nightmare i D&R dan 59 a aldım.İnternet şubesiye 55 e falan geliyor.Shoptoda da aynı fiyat.
Şuanki fiyatıyla mı 50 tl ye geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme