Şimdi Ara

izmir mediamarkt taki oyun kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam gittim mediamarkta baya bi oyunda 1 alana 1 bedava kampanyası yapmışlar bi çok oyunda 49 liradan satılıyor dead space 2 limited edition aldım marvel vs capcım 3 bedavaya geldi bilginize

• yarın bende bi uğrim
  • uncharted 2 var mıyıdı
  • Kampanya genel olarak mi var yoksa o gittiğiniz şubeye özel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Kampanya genel olarak mi var yoksa o gittiğiniz şubeye özel mi ?
    walla genelde ordan alırım oyunları başka yerde varmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

walla genelde ordan alırım oyunları başka yerde varmı bilmiyorum

Alıntıları Göster
    yarn bende bakayım.bilgi için tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 19 Mayıs 2011; 1:00:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

yarn bende bakayım.bilgi için tesekkürler

Alıntıları Göster
    Çok uygun kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sycylian

Çok uygun kaçırmayın

Alıntıları Göster
    yeni oyunlarda da var mı acaba bu kampanya, assassins creed brotherhood ve topspin 4 gibi mesela, yoksa belirli oyunlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sycylian

Çok uygun kaçırmayın

Alıntıları Göster
    kampanya genel bildiğim kadarıyla, aral bazı oyunları 50tl yapmış, ana sayfasında veya içindeki market sayfasında indirimde olan oyunların listesi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triops

kampanya genel bildiğim kadarıyla, aral bazı oyunları 50tl yapmış, ana sayfasında veya içindeki market sayfasında indirimde olan oyunların listesi mevcut.

Alıntıları Göster
    Hocam sen Dead Space 2 ile Marvel Vs Capcom 3'ü ikisini 49tl ye mi aldın simdi ? ona göre bornovdan gidicem almaya ? aralın sitesine baktm 49tl hep eski oyunalr var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Hocam sen Dead Space 2 ile Marvel Vs Capcom 3'ü ikisini 49tl ye mi aldın simdi ? ona göre bornovdan gidicem almaya ? aralın sitesine baktm 49tl hep eski oyunalr var

Alıntıları Göster
    İnşallah bursa içinde geçerlidir yarın bi gideyim bende, sömürüp gelcem marketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Codex

İnşallah bursa içinde geçerlidir yarın bi gideyim bende, sömürüp gelcem marketi

Alıntıları Göster
    @ufuk ufuk

Selam, dediğiniz iki oyunu toplamda 50TL'ye mi almış oldunuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LV-426

@ufuk ufuk

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biraz araştırdım oyununa göre her oyun için geçerli degil misal dead space 132tl
    yanında şu oyunları veriyor bulestrom marvel capcom home frond seçenek az kılzone ve crysıs
    lıtel bıgı 2 geçersiz yani etiketi olan oyunlar oda sınırlı tahminime göre 50 liralık oyuna 50 liralık oyun veriyo 1artı1 olan oyunlar için geçerli aslında sonuçta yine iyi dead space len marveli almış arkadaş 130 lira vermiş 65 liraya gelmiş 2 el fiyatına sıfır almış

• quote:

Orijinalden alıntı: LV-426

@ufuk ufuk

Alıntıları Göster
    Yukarıda ki soruların cevabını bekliyorum ben de. 2 oyun 50 TL'ye geldiyse güzel kampanya.Her yerde geçerliyse ben de alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Yukarıda ki soruların cevabını bekliyorum ben de. 2 oyun 50 TL'ye geldiyse güzel kampanya.Her yerde geçerliyse ben de alabilirim.

Alıntıları Göster
    189tl den LA Noire alsak, 1 tane de bedava verse yine avantaj durumu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

189tl den LA Noire alsak, 1 tane de bedava verse yine avantaj durumu olur

Alıntıları Göster
    bu kampanya dahilinde hatta bi konuda da yazmıştım,geçen hafta yaklaşık 10 gün önce batman oyununu 49 tl ye ankara optimum media markt tan aldım.şöyle bi durum var.bazı oyunların üzerinde 49 tl yazıyo bazılarının üzerinde 1 alana 1 bedava yazıyo.49 tl yazanları tabiiki üstündeki fiyattan, 1 alana 1 bedava yazan oyunları da birbirleri ile bu kampanyadan alıyosunuz.dediğiniz gibi 189 dan la noire alırsın ama onun yanında bedava bişey yok belli oyunlar için geçerli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 19 Mayıs 2011; 10:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

bu kampanya dahilinde hatta bi konuda da yazmıştım,geçen hafta yaklaşık 10 gün önce batman oyununu 49 tl ye ankara optimum media markt tan aldım.şöyle bi durum var.bazı oyunların üzerinde 49 tl yazıyo bazılarının üzerinde 1 alana 1 bedava yazıyo.49 tl yazanları tabiiki üstündeki fiyattan, 1 alana 1 bedava yazan oyunları da birbirleri ile bu kampanyadan alıyosunuz.dediğiniz gibi 189 dan la noire alırsın ama onun yanında bedava bişey yok belli oyunlar için geçerli...

Alıntıları Göster
    Bugün gideyim bakayım bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bugün gideyim bakayım bi.

Alıntıları Göster
    geçen bende d&r da gördüm aynı kampanyayı ankara ankamall dakinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

geçen bende d&r da gördüm aynı kampanyayı ankara ankamall dakinde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bazı oyunlar 49 liradan satılıyor.Bazılarının üstünde etiket var 1 alana 1 bedava diye ,üstünde 1 alana 1 bedava etiketi olan oyunlardan seçiliyor.dead space 2 149 lira marvel capcom3 139 lira, marvel capcom 3 bedavaya geldi .kampanya bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

arkadaşlar bazı oyunlar 49 liradan satılıyor.Bazılarının üstünde etiket var 1 alana 1 bedava diye ,üstünde 1 alana 1 bedava etiketi olan oyunlardan seçiliyor.dead space 2 149 lira marvel capcom3 139 lira, marvel capcom 3 bedavaya geldi .kampanya bu şekilde.

Alıntıları Göster
    Evet genel bir kampanya d&r ve electro world de gördüm ama heryere baktım red dead redemtion bulamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.