Şimdi Ara

İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI 23/01/2015 --- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Bozyaka'nın dibine yapmışlar şaka gibi ... Şimdi bütün çavolar kırolar kekolar oraya gelecek

İyi işte ballıkuyu, bozyaka, çimentepe oraya doluşur diğer avmler kurtulur.

o da doğru
  • Bizim Egepol un hemen arkası Arkadaşlar vatan computer veya d&r tarzı mağazalar da olacak mı?
  • çimentepe'liler bunu beğendi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

her bulunan boşluğa avm yapılıyor. yeter artık. eşrefpaşa nın trafiğini bile kaldırmıyor o yollar bir de avm açılınca vay haline. optimum gaziemir girişini ne hale getirdi gördük.ben karşıyım keşke yapılmasaydı.

ee 800-1000 tl elman çalıştırdıkları için yüsek kar iş merkezleri açılcağına avm ler açılıyor bu ülkede ha birde küçük esnafı tamamen öldürdüler zengini daha bir zengin ediyolar ab de avm dikimleri kontrollü hele italyada koca şehirlerde 1-2 avm var kesinlikle yasak! .. izmiri bilememde ist da her köşe başı avm!

Yemişim küçük esnafı. En ufak bir örnek veriyorum bir öğrenci olarak. Yemek hazırlıyoruz. Yanına içecek bir şey lazım:

1 L Lipton Ice Tea Migros'ta 1.70 Lira, bakkalda 2.5 Lira. Ufak çikolata vs. atıştıralım diyoruz, Migros'ta Tadelle gofret 50 kuruş bakkalda 75 kuruş. Şu ikisinden yaptığım karla minibüs paramı çoktan çıkardım.

bakkal ıce tea yı migrosla aynı fiyata almıyor problem burda. yani ucuz satmak onun insiyatifinde değil büyük ihtimalle. kira vs. derken..

ama yapacak birşey yok , kapitalist düzende zayıfa acımak doğaya ihanettir.
    kimi batacak kimi çıkacak , biz kendi çorbamıza bakalım , en uygun nasıl yaşanır onu hesaplayalım.

• Teknosa olacak + Carrefour olacak... Diğer mağazaları yazamıyorum çünkü sıkıntı yaratabilir...

7 tane sinema salonu olacak hepside son katta...

Bodrumdaki 2 kat 450 araçlık otopark olarak ayrıldı....

Tıklım tıklım olacak arkadaşlar.... çok güzel vakit geçireceksiniz emin olun....

Yol problemi ilerki yıllarda çözülecek çünkü Ulaştırma Bakanlığı ile İ.B.B ortak çalışma ile o bölgede kamulaştırmada yaparak yeni yollar açma niyetinde... Tabi bu yol olayının AVM ile ilgisi yok Tamemen şehir planlaması ile alakalı bir durum...( Duyumlarımız bu yönde)
  • janjarre kullanıcısına yanıt
    Carrefour olmasi cok iyi oldu taa ciglide var. Giyim magazalarida insallah kaliteli markalardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook sayfamızda bazı markaları görebilirsin.... Kiracı seçiminde özellikle kaliteli markalara öncelik verildi....
  • mevcut mağazalar henüz taşınma işlemlerini tamamlayamadığı için 23 ocakta sade bir açılış yapılacak. Asıl açılış şubatta

• AVM'nin açılışı bugün, artıları ve eksileri ile hayırlısı olsun diyelim....

• Ilk girenlerdenim sunlari söyleyeyim koridorlar cok dar birde labirent gibi basim döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Ilk girenlerdenim sunlari söyleyeyim koridorlar cok dar birde labirent gibi basim döndü.

yarın gidip dolaşıcam ben de bakalım nasılmış. Giyim mağazaları güzelse tadından yenmez :)
  • Hocam 2 kat koton var ilginc bi tasarim. Altinyildiz acik. Collezione, defacto,kasaba,ltb daha açık degil haberin olsun.

• Bir kaç foto....
     İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI  23/01/2015 --- İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI  23/01/2015 --- İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI  23/01/2015 --- İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI  23/01/2015 ---

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Aslında fena değil gibi bende yarın gideyim bakayım.

• Bugün kalabalıktı, bir karmaşa ve düzensizlik vardı ilk gün olduğu için. Cumartesi pazar günü de hareketli olacak gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.