Şimdi Ara

İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI 23/01/2015 ---

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.750 m² mağaza alanında, 85 mağazası ve 90'den fazla markasıyla, İzmir'in en yoğun iş ve yaşam merkezinde faaliyete girecek olan İzmir Park 30 Ağustos 2014'te açılıyor. Savranoğlu Grub'un yatırımcısı ve işletmecisi olduğu, kiralama ve yönetim hizmetlerinin ise Retail Vision tarafından yürütüldüğü İzmir Park, İzmir'in yeni ve en eğlenceli alışveriş merkezi oluyor.

Site =http://www.izmirpark.com/

Bence gayet güzel oldu açılması evimize 5dk uzaklıkta..

İnşaat SS'ler
     İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI  23/01/2015 --- Eylül 2013
     İzmir Park [AVM] Açılıyor -- AÇILDI  23/01/2015 ---Kasım 2013

adres: 515/4 Sokak - Başak Apt. - No 12/A - Yağhaneler
    Konak / İZMİR

---------------------------------------------------------------------------

EDIT 23/01/2015 === AVM bugün açılmıştır. Yarın gidip dolaşacağım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Ocak 2015; 19:05:57 >

• her bulunan boşluğa avm yapılıyor. yeter artık. eşrefpaşa nın trafiğini bile kaldırmıyor o yollar bir de avm açılınca vay haline. optimum gaziemir girişini ne hale getirdi gördük.ben karşıyım keşke yapılmasaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

her bulunan boşluğa avm yapılıyor. yeter artık. eşrefpaşa nın trafiğini bile kaldırmıyor o yollar bir de avm açılınca vay haline. optimum gaziemir girişini ne hale getirdi gördük.ben karşıyım keşke yapılmasaydı.

hocam bizim buralarda doğru dürüst magaza yok birşeye ihtiyacım olunca kalkıp taa gaziemir ,bornova ya gidiyordum bence güzel oldu :)
    sineması / spor salonu falan da olucakmış.
    Ha yer olarak kötü bir yerde doğru ... Daracık yol var trafik kötü olucak bence de..
  • quote:

her bulunan boşluğa avm yapılıyor. yeter artık. eşrefpaşa nın trafiğini bile kaldırmıyor o yollar bir de avm açılınca vay haline. optimum gaziemir girişini ne hale getirdi gördük.ben karşıyım keşke yapılmasaydı.

ee 800-1000 tl elman çalıştırdıkları için yüsek kar iş merkezleri açılcağına avm ler açılıyor bu ülkede ha birde küçük esnafı tamamen öldürdüler zengini daha bir zengin ediyolar ab de avm dikimleri kontrollü hele italyada koca şehirlerde 1-2 avm var kesinlikle yasak! .. izmiri bilememde ist da her köşe başı avm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ocak 2014; 15:14:35 >

• Sabah trafiği işkence oluyordu geçen sene o civarlarda avm ile iyice kötü olucak.Ama Buca'da avm açılması güzel olur sinema için bile ya foruma ya optimuma gidiyoruz.Kaynaklar tarafına doğru açılsa çok daha güzel olurdu hem şehir dışı hem de ulaşımı daha kolay ve Buca trafiğine bir zararı olmaz.
  • Hafta sonu Eşrefpaşa güzergahı kilitlenir artık. Ama yinede iyi oldu bence. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi orada oturanlar için diğer Avmlere ulaşım sıkıntı yaratıyor.
  • Yer olarak kötü olmuş şuan bile özellikle sabahları ve iş saatlerinde anası ağlıyor o yolun avm gelince nasıl olucak bilmiyorum hiç. Onun yerine tınaztepe tarafına yapılması çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca yağhaneler-eşrefpaşa-bozyakanın küçük esnafını da öldü diyebiliriz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Yer olarak kötü olmuş şuan bile özellikle sabahları ve iş saatlerinde anası ağlıyor o yolun avm gelince nasıl olucak bilmiyorum hiç. Onun yerine tınaztepe tarafına yapılması çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca yağhaneler-eşrefpaşa-bozyakanın küçük esnafını da öldü diyebiliriz artık.

Esnaflar açısından baya kötü bir durum buna katılıyorum.Ama iyi yönden bakmak gerekirse zaten bu avm ye gelenlerin çogu yürüyerek gelir ulasımı baya kolay bi yerde.. gençler için de iyi oldu. Trafik olarak sabah 7 sularında oralardan geçiyorum sabahın 7 sinde avm açık olmayacagı için bir problem olmaz bence .. akşam trafik kilitlenebilir..

• up layalım belki görmeyen izmirli vardır
  • Bizim evin arka tarafı la
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberkankakw

Bizim evin arka tarafı la

baya büyük ama dün ününden geçtim gene ve büyük bir kısmı bitmiş.. bence güzel olucakzaman geçirmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

quote:

Orijinalden alıntı: naberkankakw

Bizim evin arka tarafı la

baya büyük ama dün ününden geçtim gene ve büyük bir kısmı bitmiş.. bence güzel olucakzaman geçirmek için

Aynen

• Bizede yakın da gereksiz oldu o yol hiç çekilmiyordu şimdi beter olur.

Sinema olması iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 4 Ocak 2014; 16:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Bizede yakın da gereksiz oldu o yol hiç çekilmiyordu şimdi beter olur.

Sinema olması iyi olmuş

zaten sevinmemin %90 lık kısmı sinema %10 luk kısımda çeşitli giyim magazaları olur taa bornova balçova ya gitmek zorunda kalmam
  • quote:

quote:

Sinema olması iyi olmuş

zaten sevinmemin %90 lık kısmı sinema %10 luk kısımda çeşitli giyim magazaları olur taa bornova balçova ya gitmek zorunda kalmam

Aynen o tarafıda güzel bak giyim anlamında iyi mağazalar alırsa kıyak olur.

• Küçük gibi duruyor. Diğer AVM'ler kaç m2 İzmir'dekiler ona göre karşılaştıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Küçük gibi duruyor. Diğer AVM'ler kaç m2 İzmir'dekiler ona göre karşılaştıralım.

m2 olarak bilmiyorum ama şöyle okumuştum. Optimum avm de 163 magaza var izmir park da 88 magaza olucak mış yani optimum un yarısı kadar bişi baya büyük yinede birde 500 araçlık otoparkı olucak yazıyor . Optimum'un otopark 1500 araçlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 4 Ocak 2014; 17:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

ee 800-1000 tl elman çalıştırdıkları için yüsek kar iş merkezleri açılcağına avm ler açılıyor bu ülkede ha birde küçük esnafı tamamen öldürdüler zengini daha bir zengin ediyolar ab de avm dikimleri kontrollü hele italyada koca şehirlerde 1-2 avm var kesinlikle yasak! .. izmiri bilememde ist da her köşe başı avm!

Yemişim küçük esnafı. En ufak bir örnek veriyorum bir öğrenci olarak. Yemek hazırlıyoruz. Yanına içecek bir şey lazım:

1 L Lipton Ice Tea Migros'ta 1.70 Lira, bakkalda 2.5 Lira. Ufak çikolata vs. atıştıralım diyoruz, Migros'ta Tadelle gofret 50 kuruş bakkalda 75 kuruş. Şu ikisinden yaptığım karla minibüs paramı çoktan çıkardım.

• quote:

quote:

quote:

Sinema olması iyi olmuş

Aynen o tarafıda güzel bak giyim anlamında iyi mağazalar alırsa kıyak olur.

güzel bi açılış yaparlar umarım şarkıcı falan çagırsınlar

• Reklamlarını çok görmüştüm de hiç ilgilenmediğimden nereye yapılacağını bilmiyordum. Eşrefpaşa'ya yakın oturuyoruz, film izlemeye, bir şeyler yapmaya Alsancağa/Balçovaya/Bornovaya gitmemize gerek kalmayacak kadar iyi bir yer olur umarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.