Şimdi Ara

İZMİR PLAJLARI ÖNERİ VE ÇEŞMEYE NASIL GİDİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BEYLER ANKARALIYM BEN İZMİRE GİDİCEM BİLETİ ÖNCEDEN UYGUN UÇAKLA ALDIĞM İÇİN ARABASIZ OLARAK GİDİYORM İLK DEFA İZMİRE NORMALDE FOÇADA DENİZE GİRERDİM BU SEFER ÇEŞMEYE GİDİCEM AMA İZMİRDEN NERDEN ÇEŞMEYE OTOBÜSE BİNİLİR BİRDE FİYATLARI NELERDİR BİLMİYORUM.

EKSTRA TAVSİYESİ OLAN VARSA GÜZEL SAKİN ELİT BAYANLA GİDİLEBİLİCEK PLAJLAR BEĞENDİĞİNİZ KALİTELİ HAVUZ AQUA PARK TARZI YERLER ÖNERİLERİNİZ VARSA İYİ OLUR 5 GÜNLÜK BİR PLAN YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN EYVALLAH.

• İzmir Kuşadası Aqua fantasy yada Aqua adaland tr nin en iyi su parklarındandır havalimanından indikten sonra kime sorarsan sor hangi otobüse biniceğini gösterirler . Çeşme içiNde öyle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

İzmir Kuşadası Aqua fantasy yada Aqua adaland tr nin en iyi su parklarındandır havalimanından indikten sonra kime sorarsan sor hangi otobüse biniceğini gösterirler . Çeşme içiNde öyle ..

havalimanından karşıyaka gidip sonra geçicem tekrar havalimanına gelip mi binmek lazım otobüslere
  • benim bildiğim çeşmeye sadece çeşme turizm araçları gidiyor, otogardan kalkıyorlar 15 20 lira gibi bir ücreti var, plaj tavsiye etmeye pek gerek yok çoğu aynı ışte 10 liraya al şezlong şemsiye takıl, çok lüks dersen girişte 40 50 lira bayılırsın, deniz aynı deniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

benim bildiğim çeşmeye sadece çeşme turizm araçları gidiyor, otogardan kalkıyorlar 15 20 lira gibi bir ücreti var, plaj tavsiye etmeye pek gerek yok çoğu aynı ışte 10 liraya al şezlong şemsiye takıl, çok lüks dersen girişte 40 50 lira bayılırsın, deniz aynı deniz

plajlarda çeşme sınırı yok izmir tarafından hangi plajlar diye bilmediğimiz güzel yerler vardır atıyorum seferihisar tarafı vesaire.
  • zkn0606 Z kullanıcısına yanıt
    foça hanedan beach tavsiyem çeşmede fun beach olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

foça hanedan beach tavsiyem çeşmede fun beach olabilir..
    Çeşme ılıcalar tabiki :D
  • block1 kullanıcısına yanıt
    hafta sonu ılıca plajındaydım.. Gordugum manzara cok uzdu benı. Cok pis bir toplumuz . Plajda dondurma naylonları mı ararsın içki şişesi mi, cips paketleri mi? Hepsi vardı maalesef...Cok güzel sahillerimiz olmasına ragmen temız bakmıyoruz.
  • Bende kalyp halinde insan dy?kysy gördüm midem allak bullak olmu?tu.. Birde çok kekomango var
  • quote:

Orijinalden alıntı: block1

Bende kalyp halinde insan dy?kysy gördüm midem allak bullak olmu?tu.. Birde çok kekomango var

yeni foçada tek gittiğim bir plaj var bi işletmenin ordan minder şemsiye kiralıyorum su aşırı temiz ve ortam güzel hiç tırıvırı insan yok aynı onun gibi değişik yerler arıyorum.foçada su biraz soğuk oluyor bakalım çeşmede bulursam.
  • zkn0606 Z kullanıcısına yanıt
    Cesme gercekten harika hafta ici git birde sheraton otelinin oralarda takilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi block1 -- 13 Ağustos 2014; 12:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkn0606

quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

İzmir Kuşadası Aqua fantasy yada Aqua adaland tr nin en iyi su parklarındandır havalimanından indikten sonra kime sorarsan sor hangi otobüse biniceğini gösterirler . Çeşme içiNde öyle ..

havalimanından karşıyaka gidip sonra geçicem tekrar havalimanına gelip mi binmek lazım otobüslere

Hayır hocam ksk dende giden otobüsler vardır sor birilerine söylerler
  • Havalimanında izbana biniceksin izbanla hilal durağına kadar gidiceksin sonra hilalde iniceksin indikten sonra metroya aktarma yapıcaksın fahrettin altay yönüne giden metroya biniceksin son durak olan fahrettin altayda iniceksin indikten sonra ordan ceşme seyahat otobüsleri kalkıyor ona binebilirsin
  • Foça guzel ama deniz kestaneleri var tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: popscorn

Foça guzel ama deniz kestaneleri var tavsiye etmem

Yeni foçada kestaneye denk gelmedim de balıklar su soğuk bayan arkadaş pek sevmiyor bakalım yeni yerler arıyoruz o yüzden kimse gümüldür seferihisar tarafı ile ilgili yorum yazmıyor oralarda merak ediyorum açıkçasl
  • quote:

quote:

Yeni foçada kestaneye denk gelmedim de balıklar su soğuk bayan arkadaş pek sevmiyor bakalım yeni yerler arıyoruz o yüzden kimse gümüldür seferihisar tarafı ile ilgili yorum yazmıyor oralarda merak ediyorum açıkçasl

Alıntıları Göster
    kız içinmi gidiyorsun yoksa deniz içinmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Havalimanında izbana biniceksin izbanla hilal durağına kadar gidiceksin sonra hilalde iniceksin indikten sonra metroya aktarma yapıcaksın fahrettin altay yönüne giden metroya biniceksin son durak olan fahrettin altayda iniceksin indikten sonra ordan ceşme seyahat otobüsleri kalkıyor ona binebilirsin

Tamamdır Fahrettin altayı biliyorum sanırım po**** yakın oralarda bi kaç gün kalmıştım oradan otobüsleri bulurum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerzek silahtar

Nişanlıyım kardeş ben ordan bayan arkadaşımı alıp sakin kafa dinlemek için aynı zamanda yeni yerler bulmak için :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gerzek silahtar

Nişanlıyım kardeş ben ordan bayan arkadaşımı alıp sakin kafa dinlemek için aynı zamanda yeni yerler bulmak için :))

Alıntıları Göster
    bilirsin sen @affiliation
  • quote:

quote:

Geçen hafta Seferihisar sığacığa gittim güzel yer ama Foça daha sakin olduğu için orayı daha çok seviyorum.sığacığı araştır guzel yer belediye otobüsleri de var sanırım seferihisara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.