Şimdi Ara

İzmir Raspberry Tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğrudur hızlı, güvenli ve garantili diye yerli firmalara yönlendirdim.
    Şimdi şöle bir şey.Ne yaparsan yap ürün kalın olacak.Çok ince olmasını bekleme.7" 'e gelirsekde bençe çok büyük.
    Şöle bir ürün var yabancı ama güvenilir eminimki Türkiye dis.Vardır;http://www.adafruit.com/products/1678
    Bu arada site paylaşıyorum ama sıkıntı olmak inşallah site açısından
  • Adafruiti biliyorum zamanında bana arduino konusunda yardımı olmuştu. Aliexpresstekinin aynısı :D ince olmaz ama 3d yazıcıyla birisine yaptırırsak hem şık gözükür hem biraz daha ince olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana başarılar dostum kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justbeee

Sana başarılar dostum kolay gelsin.

Sağol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih09

Adafruiti biliyorum zamanında bana arduino konusunda yardımı olmuştu. Aliexpresstekinin aynısı :D ince olmaz ama 3d yazıcıyla birisine yaptırırsak hem şık gözükür hem biraz daha ince olur

Power bank ı da ekleyince zayen pek boş alan kalmayacaktır. 3D konusunda da yardımcı olabilirim. Gerek tasarım gerek basım konusunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarnageTR

quote:

Adafruiti biliyorum zamanında bana arduino konusunda yardımı olmuştu. Aliexpresstekinin aynısı :D ince olmaz ama 3d yazıcıyla birisine yaptırırsak hem şık gözükür hem biraz daha ince olur

Power bank ı da ekleyince zayen pek boş alan kalmayacaktır. 3D konusunda da yardımcı olabilirim. Gerek tasarım gerek basım konusunda.

Az önce şu ürüne: Ürün bakıyordum. Ama üründe 5v 1a-12v 370mah diyor ama lcd için gereken 12v 1a bir sorun yaratır mı? Bana başka step up converter önerebilir misiniz? Bu arada 3D konusu için teşekkürler. Ürünler geldikten sonra sizden yardım alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih09 -- 15 Temmuz 2015; 13:38:54 >

• quote:

quote:

quote:

Az önce şu ürüne: Ürün bakıyordum. Ama üründe 5v 1a-12v 370mah diyor ama lcd için gereken 12v 1a bir sorun yaratır mı? Bana başka step up converter önerebilir misiniz? Bu arada 3D konusu için teşekkürler. Ürünler geldikten sonra sizden yardım alırım.

Büyük ihtimalle düşük akım nedeniyle çalışmayacaktır.
    1. Çözüm: 5v ile çalışanını bulmak
    2. Çözüm: 9v ile çalışanını bulmak + Çift çıkışlı (2A + 1A akım veren) power bankın 2A çıkışından 5V -> 9V yükseltici ile çıkış sağlamak.

• CarnageTR C kullanıcısına yanıt
    Ama 2a vereni raspberry piye bağlayacaktım.
  • Uygununu buldumhttp://www.aliexpress.com/item/7-inch-Raspberry-Pi-IPS-LCD-With-HDMI-VGA-AV-Screen-Display-Module-For-Pcduino-Banana/32247154132.html 5-12 v arası çalışıyor ve 1a ile bu olur o zaman di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih09 -- 15 Temmuz 2015; 14:40:38 >
  • quote:

1a yeterli olacaktır raspberry için

• quote:

quote:

1a yeterli olacaktır raspberry için

Gösterdiğim monitör nasıl?
  • quote:

Uygununu buldumhttp://www.aliexpress.com/item/7-inch-Raspberry-Pi-IPS-LCD-With-HDMI-VGA-AV-Screen-Display-Module-For-Pcduino-Banana/32247154132.html 5-12 v arası çalışıyor ve 1a ile bu olur o zaman di mi?

Bu olur ama o satıcının yorumlarını incelemekte fayda var. Gönderdiği ürünler sorunlu gibi duruyor.

Raspberry 2 için mi 1A Yeterli diyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justbeee

Raspberry 2 için mi 1A Yeterli diyorsunuz ?

Ürün özelliklerinde ortalama 5W enerji tüketir diyor. 5V ile çaalıştığını bildiğimize göre 1A tüketmesini bekleriz. Ancak alet üzerine çok fazla USB cihaz takılırsa ya da çok fazla GPIO kullanılırsa 1A yetmeyebilir. Burdaki proje için yeterli diye tahmin ediyorum.
    Anladım teşekkürler.Kendi tecrübelerime göre söylüyorum.Bir projemde Lcd, mini Rtc modül ve birkaç IO Kllandım ciddi anlamda akım çekiyor.1.8A leri gördüğüm zamanlar oldu.İşin gerçeği denemek lazım umarım 1A kurtarır.Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle düşük akım nedeniyle çalışmayacaktır.
    1. Çözüm: 5v ile çalışanını bulmak
    2. Çözüm: 9v ile çalışanını bulmak + Çift çıkışlı (2A + 1A akım veren) power bankın 2A çıkışından 5V -> 9V yükseltici ile çıkış sağlamak.

Skypenız var mı varsa ürünleri seçmeme ordan yardım edebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.