Şimdi Ara

İzmir sabaha kadar ders çalışabileceğim yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, izmirde sabaha kadar gidip ders çalışabileceğim kafe veya benzeri bir yer var mı? Kütüphanelere baktım hep 5 te kapatıyor. Yarına sınavım var sabaha kadar çalışmak istiyorum üniversite kütüphanelerine baktım dokuz eylül filan açık ancak tam bilgi alamadım dışarıdan öğrenci alıp almadıklarına dair muhtemelen almıyorlar. Telefondan arıyorum açmıyorlar kaç gündür.

Fazla para harcamadan gidebileceğim yer varsa önerebilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben İzmir’de yaşamıyorum ama Alanya üniversitesine gidiyorum. Sabaha kadar çalışıyorum ve bu zamana kadar hiçbir şey diyen olmadı. Muhtemelen dokuz Eylül’e gitseniz de bir şey olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pilotless kullanıcısına yanıt
    Aslında sitesinde ''araştırma amaçlı öğrenci olmayanların girebileceği'' yazıyor ancak yaklaşık 1 yıl önce google maps yorumlarına bazıları dışarıdan öğrenci alımı olmuyor yazmış. Kütüphanede uzak gidemiyorum sormak için. Cuma' dan beri arıyorum açmıyorlar e posta attım inşallah dönerler. Evde gürültüden çalışma imkanım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 10 Kasım 2019; 14:50:14 >
  • Vallahi hocam bilmiyorum ben bu sene açığa geçtim okulum gibi kullanıyorum yemekhanesini kütüphanesini Hatta kantincilerle bile samimi oldum. Bence bu kadar irdelemenize gerek yok en fazla ne olabilir ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ev müsaitse başka yer arama hocam.

• atatürk il halk kutuphanesi var bir gece ona kadar açık olan

• böyle bir yer yok malesef :d Dokuz eylül sadece üni öğrencilerine açık.

Milli Kütüphane 17.30 da kapaniyor Konakdaki tam rezillik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.