Şimdi Ara

İzmir Senetle Nakit Verecek Kişiler Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar yaş 23 izmirde oturuyorum. Düzenli Gelirim ve işim var. Hem okuyorum hem çalışyıorum. Allah kimseyi para konusuda birilerine muhtaç etmesin. Babam kalp kriizi sonucu 2007 yılında kaybettim. Annemin 3 tane evi olmasına rağmen bu yaşıma kadar hiç yardım dokunmadı. 2009 yılında finansbankla sorunlar yaşadığımda dolayı. Kredi çekemiyorum ( 5yıl süresi var ).

Acaba bildiğiniz senetle nakit verecek kişiler varmı

Maaş bordro bulunmaktadır.
    Aylık ödeyebileceğim mikyar maximum 400liradır

Not: Lütfen nasiyet vermiyiniz. Sadece bu çarem kaldı. Tşk ederim
    tlf = 554 9503865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nice2meet2you -- 18 Aralık 2012; 18:18:19 >

• allah kolaylık versin sana dostum.
  • Hocam sana verebileceğim tek tavsiye bu işe bulaşma. Kredi kartı al limit yükselttir git bir yerden beyaz eşya vs al ya da sanalpazardan kendi hesabına çektir hem fazla zarar etmezsin hem de bu işe bulaşmazsın. Bu yaptığını yapıp sorunsuz kurtulan 1 elin parmağını geçmez. Düşün bunu derim.
  • Hocam 5yıl dolmadan hiçbir banka ne kart nede kredi verebilir. Ama ben akbanktan kredi kartı aldım. verceği limit senin dediklerine yetmez. oda maaş aldığım banka olduğundan verdi. anlıyacan nasiyet vermiyin ltfen. son çarem budur. tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nice2meet2you

Hocam 5yıl dolmadan hiçbir banka ne kart nede kredi verebilir. Ama ben akbanktan kredi kartı aldım. verceği limit senin dediklerine yetmez. oda maaş aldığım banka olduğundan verdi. anlıyacan nasiyet vermiyin ltfen. son çarem budur. tşkler

Çalıştığın işyeri sana değer veriyorsa patronunla konuş derdini anlat.
  • Bordro..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: nice2meet2you

Hocam 5yıl dolmadan hiçbir banka ne kart nede kredi verebilir. Ama ben akbanktan kredi kartı aldım. verceği limit senin dediklerine yetmez. oda maaş aldığım banka olduğundan verdi. anlıyacan nasiyet vermiyin ltfen. son çarem budur. tşkler

Çalıştığın işyeri sana değer veriyorsa patronunla konuş derdini anlat.

Hocam dediğini denedim daha önce böyle sorun yaşandığında dolayı. verilmiyor malesef
  • +++++++++++++++
  • bu forumdan cıkmaz para neden lazimdı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu daha önceden de açmamış mıydın ?

• 2. öğretirim okuduğumda dolayı ödemem var fiyat yazmak iştemiyorum. TTNETE 2009 yılında hat kapamadım şimdi başımı ağrıttı o yüzden lazım..

daha önce böyle bi konu açmadım! daha dorğusu konu çok açtımda para tarzı knu açamdım! tşkler
  • ne kadar paraya ihtiyacın var toplam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

ne kadar paraya ihtiyacın var toplam?

1.500 TL
  • para degil binbesyuz lira arkadaslarindan topla yada maasa ne kadar var beklet borcu bir iki ay haacizz gelmez o paralar icin gelsede oder geeri alirsin

• Hacı Ne ypacan 1500 lira için deeğer mi kredi çekmeye. Ben vereyim sana 1000 lira Aynı şekilde sen bana geri ödersin. Faiz maiz yok. 1 lira 1500 lira için bulaşma kredilere falan.
  • Tefeciye bulaşma.
  • Tanidigim tefeci yok ama hayrına up.allah yardimcin olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.