Şimdi Ara

İZMİR: Serhat ŞAHİN'le Davul Dersleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'de davul çalmayı öğrenmek isteyenlere müjde!

Artık davul çalmayı öğrenmek için ilgisiz, özensiz, sizi umursamayan eğitmenlere astronomik ücretler ödemeye; veya profesyonel olmayan kişilerden ucuz ama sağlıksız dersler almaya mahkum değilsiniz!

• İzmir'in göbeği Alsancak'ta, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne 2dk mesafede;
    • Davul çalışmalarım için özel hazırladığım ses yalıtımlı ve akustik düzenlemesi yapılmış yeni stüdyomda;
    • Dünya çapında prestij sahibi, tamamı üst düzey profesyonel ekipmanlarla;
    • Nota ve tüm gerekli teknik ve teorik bilgilerle;
    • Zengin görsel ve işitsel döküman desteğiyle;
    • Öğrencinin ilgi alanına ve ihtiyaçlarına bağlı olarak, kişiye özel hazırladığım programlarla;
    • Doğru eğitim alıp verimli çalışarak; en önemlisi de eğlenerek, keyif alarak davul çalmayı öğrenebilirsiniz.

Dersler tüm ders süresince birlikte, tamamen kişiye özel, birebir olarak yapılır. Bir ders, kesin bir süre kısıtlaması olmamakla birlikte, o günkü hedeflere bağlı olarak ortalama 1 - 2 saat sürer. Minimum haftada bir ders, yani ayda 4 ders olacak şekilde derslerimizi programlarız. Kişinin isteğine ve performansına göre bu sayı arttırılabilir.

Özellikle enstrümana yeni başlayan arkadaşlarla işlediğimiz konulardan bazıları;
    • Enstrümanı tanıma, kısa tarihçe, davullar ve zillerle ilgili bilgilendirme.
    • Temel nota bilgisi, nota bilgisinin davula uyarlanması, metronom kullanımı.
    • Baget tutuş stilleri, vuruş teknikleri, doğru oturuş pozisyonu ve nefes alma.
    • Ayak teknikleri, sağ ve sol ayak için pedal kullanma stilleri.
    • Stick control ve rudiment çalışmaları.
    • Davul setinde temel ritimler, nota okuyarak çalma.
    • Davulları çıkarılmış parça kayıtlarına eşlik (playalong).

Davul çalmayı bilen, ancak tekniğini ilerletmek isteyen arkadaşlarla işlediğimiz konulardan bazıları;
    • İleri seviye stick control, rudiment egzersizleri ve vuruş teknikleri.
    • El & ayak koordinasyon çalışmaları (4 way independence).
    • Jazz, latin, funk, pop, rock, metal vb. gibi farklı müzik tarzlarına özgü repertuar, stil ve sound çalışmaları.
    • Aksak zamanlı ritimler, poliritmik çalışmalar.
    • Davul akortlama, ekipman kurulumu ve bakımı.
    • Profesyonel sahne ve piyasa tecrübeleriyle ilgili ipuçları.

Derslerde kullanılan ekipmanlar:
    • DW (Drum Workshop) Collector's Series Drums
    • DW (Drum Workshop) Pedals & Gibraltar Hardware
    • Zildjian K Series Cymbals
    • LP (Latin Percussion) Cowbells & Meinl Jam Blocks
    • Remo Drum Heads
    • VicFirth & ProMark Drumsticks
    • HQ Practice Pads

Stüdyomun fotoğrafını görmek için link'e tıklayınız:
    http://www.davulanahtari.com/download/file.php?id=4381&t=1

İletişim için;
    Telefon : 0555 393 31 97
    E-posta : serhsahin@gmail.com
    Facebook :
    https://www.facebook.com/thestickmaster
    https://www.facebook.com/serahtsahiniledavuldersleri

Kısa özgeçmiş:
    1983 Antalya doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü lisans mezunudur. Yine Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden İngilizce Öğretmenliği Sertifikası da bulunmaktadır. Öğrencilik hayatı boyunca İzmir'de ve çevre illerde çeşitli tarzlarda müzik icra eden grup ve sanatçılarla sahne almış, Dokuz Eylül Müzik Kulübü'nde davul dersleri vermiştir. 2010 yılında kısa bir süre İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yabancı Diller Yüksekokulu'nda İngilizce okutmanlığı yaptıysa da, müzikten uzak bir hayatın kendisine uygun olmadığını anlaması pek uzun sürmemiş, buradan istifa edip müzik hayatına geri dönmüştür. Halen İzmir'de çeşitli mekanlarda sahne almaya, kendi stüdyosunda davul dersleri vermeye ve müzik çalışmalarına devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qajou -- 2 Mart 2013; 14:41:15 >

• BELİRLİ BİR SÜRE İÇİN ÇOK ÖZEL TANITIM İNDİRİMİ VE KAMPANYASI HAKKINDA BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qajou -- 23 Şubat 2013; 17:21:45 >
  • Hayatımda hiç bateri çalmadım.Ne kadara ders veriyorsunuz?
  • Hocam ücret için özel mesaj atar mısınız? Öğrenciye kolaylık sağlıyorsunuzdur umarım ücret konusunda, ayrıca dokuz eylül'de okuyorum ben de.
  • Özel mesaj ile sorularınızı cevapladım arkadaşlar...
  • Hocam öyle bir anlatmışsınız ki İzmir'de yaşasaydım ve bateri çalmak isteseydim kesinlikle sizden ders alırdım. Müzik hayatınızda başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) Bunu duymak mutlu etti beni. Teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar, sizin isteklerinize sorularınıza yönelik eğitici video klipler hazırlamayı düşünüyorum. Davulla ilgili merak ettiğiniz, birinin size açıklanmasına iihtiyaç duyduğunuz konuları ve sorularınızı aşağıda link'ini verdiğim Facebook anketimin altında dile getirebilirsiniz. Sevgiler...

https://www.facebook.com/questions/181644348657281/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.