Arkadaşlar iyi akşamlar, ben de bu senenin lys mağdurlarındanım. Malum tercih zamanı araştırma yapıyorum. Puanım ve sıralamam İzmir Üniversitesi Endüstri, Bilgisayar ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliklerinin %50 bursluları tutuyor. Bu üniversite hakkında bilgisi olan var mıdır? Kampüsü falan yok onu biliyorum. Hocaları falan nasıldır? Teşekkürler şimdiden...
Ben izmir üniversitesinde okuyorum okulla ilgili sormak istediğin detaylı sorular varsa cevaplayabilirim. Okuldaki hocalar kendi bölümüm için konuşursam iyi. okul daha yeni olması nedeniyle eksiklikler var tabi, mesela okul küçük sosyal olanaklar az tabi ama okul şehrin merkezinde olması nedeniyle arabayla 10 dk içinde istediğin yere ulaşımını sağlarsın. yazdığın bölümlerin eğitim dili ingilizce 1 yıl hazırlık okursun, burslu olduğun içinde dersler hakkında biraz kasarsan sıkıntı çekmezsin. bu okul burslu öğrencilere elinden geldiği kadar yardım eder. aklında takılan soru varsa burdan sor yardımcı olmaya çalışabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ticaretadamı
Ben izmir üniversitesinde okuyorum okulla ilgili sormak istediğin detaylı sorular varsa cevaplayabilirim. Okuldaki hocalar kendi bölümüm için konuşursam iyi. okul daha yeni olması nedeniyle eksiklikler var tabi, mesela okul küçük sosyal olanaklar az tabi ama okul şehrin merkezinde olması nedeniyle arabayla 10 dk içinde istediğin yere ulaşımını sağlarsın. yazdığın bölümlerin eğitim dili ingilizce 1 yıl hazırlık okursun, burslu olduğun içinde dersler hakkında biraz kasarsan sıkıntı çekmezsin. bu okul burslu öğrencilere elinden geldiği kadar yardım eder. aklında takılan soru varsa burdan sor yardımcı olmaya çalışabilirim.
Telefonda konuştuğumda spor salonu ve havuz var demişlerdi. Oraya yakın bir yerle anlaşması mı var yoksa üni içinde mi yer alıyor? Müzik kulübü varmış. Üniversitenin içinde prova stüdyo olanağı var mı (bateri,amfiler,mikrofon sistemleri ) ?
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
quote:
Telefonda konuştuğumda spor salonu ve havuz var demişlerdi. Oraya yakın bir yerle anlaşması mı var yoksa üni içinde mi yer alıyor? Müzik kulübü varmış. Üniversitenin içinde prova stüdyo olanağı var mı (bateri,amfiler,mikrofon sistemleri ) ?
spor salonu ve havuz olayını tam olarak anlatmamışlar her zamanki gibi . O bahsedilen olanaklar okulun 500 metre aşağısındaki Fatih Kolejinde var. İki okulun da sahipleri aynı bu nedenle fatih kolejindeki spor salonu ve havuzu belli bi ücret karşılığında kullanıyosun ama beş para etmez. Müzik kulübü hakkında bilgim yok. Okulda stüdyo olduğunu hiç sanmıyorum ben görmedim açıkçası
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
quote:
spor salonu ve havuz olayını tam olarak anlatmamışlar her zamanki gibi . O bahsedilen olanaklar okulun 500 metre aşağısındaki Fatih Kolejinde var. İki okulun da sahipleri aynı bu nedenle fatih kolejindeki spor salonu ve havuzu belli bi ücret karşılığında kullanıyosun ama beş para etmez. Müzik kulübü hakkında bilgim yok. Okulda stüdyo olduğunu hiç sanmıyorum ben görmedim açıkçası
Havuz önemli değil de. Spor salonu ile prova stüdyosu olsa iyi olurdu :D Sen hangi bölümde okuyorsun burslu mu?
sakın gelme !! ben 3.77 ort ile kocaeli hukuka geçiyoorum bu sene..aklın varsa izmirden yaşar üni dışında başka bir vakıf üni yazma !!
Sakın yazma derim ünivversite dedigiinde kampüs olur öğrenciler çimlere uzanır vs. izmir ünisinde kampüs yok sadece bina var bildiğin dershane şeklinde görüyorum orayı zaten pek bi güzelliği olmadığı için fiyatıda ucuz fark ettiysen.
quote:
Orijinalden alıntı: alone90
Sakın yazma derim ünivversite dedigiinde kampüs olur öğrenciler çimlere uzanır vs. izmir ünisinde kampüs yok sadece bina var bildiğin dershane şeklinde görüyorum orayı zaten pek bi güzelliği olmadığı için fiyatıda ucuz fark ettiysen.
Haha yazdım bile :D Kampüsünün olmamasını dert etmiyorum.İstanbulda kocaman kampüslerde okuyan arkadaşlarım var onları da gördüm.Öğrenci evlerinde kaldım (Abimlerin). Kampüste vakit bile geçirmiyorlar.Dersleri bittiği zaman ya eve ya da işe direk gidiyorlar. izü'nün yeri merkezde olduğu için sosyal aktivite bakımından sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Gerçi İzmir'i hiç bilmiyorum şuan ama Karabük'te okuyup orada çevre yapacağıma en azından İzmir'de güzel bir yerde staj yapıp çevremi oluştururum daha iyi. :)
Üni. hakkında çok iyi şeyler söylemeyeceğim ama son mesajında söylediğin gibi İzmirdesin sonuçta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme