Şimdi Ara

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİDE OKUYAN VE BU SENE GİRMEYİ DÜŞÜNENLER ANA BAŞLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bege303

fizik bölümü için hafta içi gitmeyi düşünüyorum bakalım, sanırım bazı ögrenciler yazda orada kalıyorlarmış, hem gezerim hemde bilgi alırımda oraya otobüsle gitsem baya yol yürüyecegim sanıırm.

Çok yürümene gerek yok, Üçkuyular'daki terminalden 30 dkda bir kalkan dolmuşlar kampüs içine kadar gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Bege303

fizik bölümü için hafta içi gitmeyi düşünüyorum bakalım, sanırım bazı ögrenciler yazda orada kalıyorlarmış, hem gezerim hemde bilgi alırımda oraya otobüsle gitsem baya yol yürüyecegim sanıırm.

Çok yürümene gerek yok, Üçkuyular'daki terminalden 30 dkda bir kalkan dolmuşlar kampüs içine kadar gidiyor.

orasını demedim inince baya yürüyecegim asıl olan o, kampüsün içinde baya dolaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bege303 -- 4 Temmuz 2010; 19:28:34 >

• bende burayı yazmayı dusunuyorum puanıma gore bılgısayar muhendıslıgı var aklımda kısmet olursa nasıldır tavsıye edermısınız ankarada ıkamet edıyorum gelmeye değermı buraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinli

bende burayı yazmayı dusunuyorum puanıma gore bılgısayar muhendıslıgı var aklımda kısmet olursa nasıldır tavsıye edermısınız ankarada ıkamet edıyorum gelmeye değermı buraya?

arkadaşım ben daha önce gitmiştim 2 - 3 sene önce harika bir yerdi,şimdi gidip gören arkadaşlar var süper yer diyorlar heleki bir abimiz var bursı için gelecegin en iyi üniversitesi diyor, yeri mükemmek, eger ders çalışmak ise tek amacın burası ideal ama yok ben alemlere akarım, kız, ayakları, disco barsa amaç gelme burası dag başı, izmire uzak sabah 6 da kalkman gerekecek izmirde ev tutar yada izmirde kalırsan, zaten yurdunda kalmayı unut bu sene 30 kişi alacaklarmış o zor iş ama okumaksa amaç tam yeri bu hafta benee gidecegim tekarar görmeye,
    bende araştırıyorum amacım ne olursa olsun burası şu an puanları geöen seneye göre söylüyorum egeden, dokuz eylülden düşük bu ise süper bir şey,
    egede ve dokuz eylülde okuyan herkes burayı övüyor buraya giremeyenler bile yüksek egitimin, materını İYT yapıyorlar tam bilim adamı yetişceke yer, gel gez gör karar ver,

ama dedidigim gibi paran bolsa izmirde kalır gelir gidersin barlarada takılırısn ama para yok bar seversen buraya gelme alem kız olayı yok amaç okumaksa İYT

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.