Şimdi Ara

izmirde bisiklet alabilceğim güvenilir yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben internetten kawasaki model bisiklet beğendim kendime fakat öğrendimki bisiklet parça parça gönderiliyomuş bende hiç git birleştirt filan derdi olmadan direk alayım istiyom nerden alabilirim bu marka bisikleti bilen varmı uzaklığı önemli değil izmir içi olsun yeterli

• +takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bilen biri :d
  • Konak'ta doruk bisiklet Karşıyaka'da Seda bisiklet ve Çankaya'da sundu bisiklet izmirde bu ısı en profesyonel sekilde yapan magazalar.

• Doruk bisikleti tavsiye etmem hiç ilgilenmiyolar müşteriyle indirimde yapmıyorlar hiç Küçükyalı da shmano bisiklete git Mithat PaÅŸa meslek lisesinde sahile çıkarken köşede veya ksk seda bisiklet yada joker çankayada telefoncular sokağında sundu bisiklet var Bi kaç tane daha var

• quote:

Orijinalden alıntı: emircanizmir

Doruk bisikleti tavsiye etmem hiç ilgilenmiyolar müşteriyle indirimde yapmıyorlar hiç Küçükyalı da shmano bisiklete git Mithat Paşa meslek lisesinde sahile çıkarken köşede veya ksk seda bisiklet yada joker çankayada telefoncular sokağında sundu bisiklet var Bi kaç tane daha var

baya açıklamışşın ama harflerin kodları bozuk tekrar düzgün olarak gönderebilirmisin
  • Bende doruktan almıştım bisikletimi 3 sene önce Whistle Miwok 1163V gerçekten satıcısı biraz burnu büyük bir adam, malı satarken bile ilgilenmemişti. aynı şekilde kordondaki Delta Bisikleti de önermem, deltada bir kere bir ürünün fiyatını sormuştum, satıcı içerdeki (ekonomik durumları benden iyi olduğunu düşündüğüm) adamlarla ilgileniyordu, bir kaç soru sorrduğumda terslemişti
    Bostanlıdaki sundu bisikletteki arkadaşlar daha samimi ve yardımsever gelmişlerdi bana, haaa bisikleti sattım tabi bi arkadaşa, artık yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Körfez bisiketten alabilirsin Bayraklı'da bisikletin bakımlarında güvenceyle yaptirabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.