Bildirim
İstanbulda ve Ankarada Kaliteli imitasyon saat alabileceğim yerler nerelerdir.
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+1 -
karanfil sokakta limon bazaar var orda bulabilirsin ankarada -
İstanbul için Karaköy meydanındaki alt geçidi ve eminönü nde caminin önündeki ve mısır çarşısı önündeki alt geçit aradığın yerler..Orada bir çok dükkanda satılıyor..Fiyatları 15 - 45 lira arasında..Pili bitene kadar kullanırsın...Ondan sonrası saana kalmış..İmitasyon demek çakma saat demek..Ondada kalite aramak gereksiz lüks demek..Uzun zaman kullanacağın .kaliteli saat istersen sirkeci ve tahtakale ye bak..Orada ZAZA Han ve çevresi aradığın yerler..kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Eylül 2011; 17:14:28 > -
Sokaktaki zencilerden. İyi pazarlık yap ama almadan -
Arkadaşım 250 liraya tagheuer rin saatini getirdi istanbuldan. Çakma ama anlayana helal olsun. Benim kasdettiğim o .Kaliteli olanlar Şöyle birkaç sene götürsün.Nette biraz araştırdım. İmitasyonlarında kalite dereceleri var.örneğin 10000 tl olan bir saatin çok kalteli 1000 liraya imitasyonu var. 250 -300 tl bütçe ayarladım dediğiniz yerleri bir dolaşalım -
Replika saat arayan arkadaslar özel mesaj atarsanız yardımcı olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hslope -- 29 Temmuz 2013; 23:11:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X