Bildirim
Ankarada en kaliteli ve en hesaplı toner dolumu yapan yer neresi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
EN KALİTELİ VE EN HESAPLI :)
KALİTELİ HİZMET VEREN UCUZ OLMAZ
UCUZ OLAN KALİTELİ HİZMET VERMEZ.
ORJİNAL YADA UYUMLU TONERİNDEN AL.
ÇOK KULLANIYOR İSEN
UTAX LP-3118 AL -
ulus denizciler caddesinde itina var yimpaşı biraz geçtikten sonra sol tarafta bi binanın birinci katı tam apartmanın ismini bilmiyorum ama orası kaliteli dolum yapıyo. -
ankara'da kaliteli toner dolumu yapan yer bilen var mı? teşekkürler? -
www.oliser.com.tr sitede adresi ve telefonları mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool111 -- 15 Eylül 2009; 20:09:07 > -
samsung ml 1610'u oliser'de kaç liraya doldururlar biliyor musunuz. internette ankara'da 10, 12 ,15 ,25 liraya dolduran yerler gördüm? -
quote:
Orijinalden alıntı: l_l
samsung ml 1610'u oliser'de kaç liraya doldururlar biliyor musunuz. internette ankara'da 10, 12 ,15 ,25 liraya dolduran yerler gördüm?
aslında bu tonerin dolumu kolaydır, tozunu alıp kendinde doldurabilirsin. forumda bir arkadaşımız resimli olarak güzel şekilde anlatmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
quote:
samsung ml 1610'u oliser'de kaç liraya doldururlar biliyor musunuz. internette ankara'da 10, 12 ,15 ,25 liraya dolduran yerler gördüm?
aslında bu tonerin dolumu kolaydır, tozunu alıp kendinde doldurabilirsin. forumda bir arkadaşımız resimli olarak güzel şekilde anlatmış.
sağolun samsung ml 1610'un dolumunun kolay olduğunu öğrendiğim iyi oldu. ama şu anda zamanım yok. ilerde denerim. eldiven, maske filan da gerekli galiba. samsungun çıktı kalitesinden de memnunum. -
ankra'da 10 ve 12 liraya dolduran yerler de var. üstelik ciddi şirket gibi gözüküryorlar. oliser 25 lira istedi. nasıl bir tecih yapmalı.
Adres : Meşrutiyet Cad. Konur-1 Sok. No:12/30 Kızılay / ANKARA
Telefon : 0312 417 28 96
Fax : 0312 417 25 71
15 tl
GALERİYA BİLGİSAYAR TİC.LTD.ŞTİ.
Yayla Sokak 1 / 3 Demirtepe KIZILAY ANKARA
0312. 230 71 02 - 230 71 03
12 lira
ÖZGÜDEN
TONER DOLUM MERKEZİ
GMK BULVARI ÖZVEREN SOKAK7/6
DEMİRTEPE ANKARA
0312 229 47 08
10 lira -
etlik aşağı eğlencede fatih çarşısında egemen bilgisayar var. arıza olursa hatayı telafi bile ediyorlar. -
GALERİYA BİLGİSAYAR'a 12 TL'den samsung ml1610'u doldurttum. kapatılmış poşette teslim ettiler. 15 sayfa çıktı aldım. sorunsuz. -
quote:
GALERİYA BİLGİSAYAR'a 12 TL'den samsung ml1610'u doldurttum. kapatılmış poşette teslim ettiler. 15 sayfa çıktı aldım. sorunsuz.
normalde 3000 sayfaya yakın çıktı alınması lazım. eğer buna yakın değerlerde çıktı alıyorsanız tozunu ölçüsünde koymuşlar demektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
quote:
GALERİYA BİLGİSAYAR'a 12 TL'den samsung ml1610'u doldurttum. kapatılmış poşette teslim ettiler. 15 sayfa çıktı aldım. sorunsuz.
normalde 3000 sayfaya yakın çıktı alınması lazım. eğer buna yakın değerlerde çıktı alıyorsanız tozunu ölçüsünde koymuşlar demektir.
evet beni de endişelendiren bir konuydu ne kadar toz koyacakları? bir iki ay içinde belli olur sonuç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X