Şimdi Ara

En ucuz kitap satan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır işlerin sitesinden kitap alıyorum ama fiyatları bu yıl fazla pahalı geliyor. İnternetten değil de şubesinden alsam daha ucuza gelir mi? 4-5 kitaba indirim falan yaparlar mı?
    Veya bildiğiniz daha uygun fiyatlı site vb. var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UCUZA KİTAP AL SİTESİ HEM UCUZ HEM GÜVENİLİR
  • işlerin şubeleri daha ucuz, kitapbir var işlere göre işler ürünleri ucuz. onun haricinde n11 den ucuza satan yerler var oralara bir göz at
  • bkm
  • heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    Ucuz değil ki aynı fiyatlar

• hocam kitapta kdv kalktı internet satışları dahil değil diye biliyorum buna bağlı olarak şubesi daha ucuz olmalı
  • Şube biraz daha iyi oluyor. Ama geçen gün internetten mesaj attığımda 200-300 liralık alışveriş yaparsanız arayın belli bir indirim yapıyoruz demişlerdi. (%5 civarı galiba).

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitapseç ve n11
    N11 de kitap ararken ücretsiz kargo ve artan sıralamayı seç hep tutar bu.

• Kitapyurdu var bide yeni yeni yks kitaplarını eklemeye başladılar bu 3 üne bak başka siteye gerek kalmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-717A2C70C

Kitapyurdu var bide yeni yeni yks kitaplarını eklemeye başladılar bu 3 üne bak başka siteye gerek kalmaz bence
    Hocam kitapsec ucuz ama kitapları tedarik edip göndermeleri çok uzun sürüyor.
    n11'e bakıcam sağ ol.

• "Fazladan para öde ama kitapseçten alma bence"

Ben yeni bir site buldum kitap yayınları diye çok uygun fiyatlar sipariş ettim gelince söylerim. Mesela acil geo işlerde 50 tl iken burada 41 tl. Baya baya iyi fiyatlar.
    Kitapyayinlari.com | Tüm Yayınevlerine Ait En Güncel Kitaplar 2019 | Elektronik Aletler Hobi Oyuncak
    Acil Yayınları TYT AYT Acil Geometri Soru Bankası
    https://www.kitapyayinlari.com/acil-yayinlari-tyt-ayt-acil-geometri-soru-bankasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 16 Şubat 2019; 15:35:40 >

• pek bildiğim yok bende işlerden alıyorum ama ne yaparsan yap kitapseçten alma yasal dolandırıcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

"Fazladan para öde ama kitapseçten alma bence"

Ben yeni bir site buldum kitap yayınları diye çok uygun fiyatlar sipariş ettim gelince söylerim. Mesela acil geo işlerde 50 tl iken burada 41 tl. Baya baya iyi fiyatlar.
    https://www.kitapyayinlari.com/acil-yayinlari-tyt-ayt-acil-geometri-soru-bankasi
    Aynen kitapsec 2 hafta falan sürüyor göndermeleri
    Dediğin siteye bakıcam teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn_ -- 16 Şubat 2019; 22:0:18 >

• eğer ankarada iseniz demetevler metrosunun karşısında gündüz kitapevi var.Sahaf şimdiye kadar aldığım tüm kitapları oradan aldım 2018 basımı kitabı da 1988 basım kitabı da bulabilirsiniz sadece biraz zaman ve biraz şans gerekiyor. 2-3-5 lira arasında fiyatlar.Hurda kağıt niyetine satılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diş Fırçası

eğer ankarada iseniz demetevler metrosunun karşısında gündüz kitapevi var.Sahaf şimdiye kadar aldığım tüm kitapları oradan aldım 2018 basımı kitabı da 1988 basım kitabı da bulabilirsiniz sadece biraz zaman ve biraz şans gerekiyor. 2-3-5 lira arasında fiyatlar.Hurda kağıt niyetine satılıyor
    Hocam istanbuldayım ve sahaflar bana çok uzak :(

• Aynen ben de ordan aliyorum en guvenlisi sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunlumo kullanıcısına yanıt
    geçen n11 den elektrik fasikülü aldım adamlar yanında hediye olarak biyoloji soru bankası göndermiş her yerine hediyedir diye damga basmışlar bide
    böyle farklı satıcıların olduğu sitelerde rekabet olduğu için ucuza satan da oluyor çok güzel hediyeler gönderenler de oluyor çok güzel bişey
  • Kesinlikle kitapaktif 75tl ustu kargo ucretsiz fiyatlar uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.