Şimdi Ara

İzmirde En İyi İngilizce Kursu Öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlıgından da anlasıldıgı gibi izmirde en iyi egitim veren ingilizce kursu arıyorum. english academy'yi herkes önerdi ama birde burdan sorup bilgi edineyim istedim.. şimdiden teşekkürler..

• Ben de arıyorum, ancak henüz düzgün bir yer bulamadım.
  • TekBozok T kullanıcısına yanıt
    ya normal şartlarda ben buldum en iyisini (english academy) ama yinede burdan bi sorayım dedim. english academy cok iyi diyorlar hocaları hepsi amerikan ingiliz falanmış 7-8 kişilik sınıflarda cok iyi egitim veriyorlarmış. 1 kur 4 haftadan olusuyomus 1 ay yani aylık 260 tl. eylül sonuna kadar yazılırsan %20 indirim yaparız dediler. öyle yani kardeşim bi araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtkarll7 -- 16 Eylül 2013; 1:58:47 >
  • frtkarll7 kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat ve kalite olarak English Academy iyi görünüyor. Hatta hergün yoğun kursları da var, beni düşündüren her gün otobüsle gidip gelmek. Bu yüzden yarın Buca'daki kursları inceleyeceğim.
    aynen kardeşim en iyisi bu. anladım kardeşim hayırlısı bunun kalitesinde başka yerlerde bulabilirsin. hocaları yabancı olsun yeterki.
  • American Culture veya American Life aslında aynı kuruluşlar ayrıldı american culture çok eskiye ve en iyisidir.Ben b2 sertifika aldım sen bilirsin a1-a2 de türk b1-b2 de seviyen ilerledikçe yabancı hocalar gelir zorlanmazsın iyi sistem kurmuşlar ve şu aralar indirim olucaktı ama tam bilmiyorum arayıp sorabilirisn
  • Bugün, British Culture ve Amerikan Culture izmir şubelerini ziyaret ettim ve sınıflarını ortamlarını inceledim.
    Neredeyse birbirlerinin kopyaları gibiydi, eğitim tarzları, seviyeleri, hocaları aşağı yukarı benzerdi.
    Amerikan Kültür'ün Amerikan şivesi ile İngilizce öğretmesi beni biraz düşündürdü ve bu yüzden British Culture biraz daha tercih edilebilir duruma geçti. Ayrıca, British Culture'de, devamsızlık yapılmadığı sürece başarısız olunan kuru ücretsiz yeniden verme taahhütleri var.
    dogrudur kardeşim ama dedigin ögretemezsek ücretsiz kurs veririz taahhütünü çoğu yer veriyor. amerikan kültür benim favorimdi aslında ama english academy görüşüp konuşunca fikrim değişti. british te iyi ama ingiliz şivesi ogretiyor o yüzden daha cok piyasada amerikan ingilizcesi kullanıldıgı ıcın onu tercih ediyorum ben şahsen.
  • frtkarll7 kullanıcısına yanıt
    Doğrusu ben de kaba amerikan ingilizcesini sevmiyorum, hani İstanbul Türkçesi gibi İngiltere Aksanı öğrenmeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekBozok

Doğrusu ben de kaba amerikan ingilizcesini sevmiyorum, hani İstanbul Türkçesi gibi İngiltere Aksanı öğrenmeyi tercih ederim.

Amerikan İngilizcesi'nin "kaba" olduğu sonucuna nasıl vardınız? Benim set büyük ölçüde ABD aksanı çerçevesinde hazırlanmış ama içinde İngiliz aksanına da yer verilmiş.

Mesela, İngilizler "can't" i "kant" diye okur, Amerikalılar "kent" diye okur. Mesela burada nasıl bir kabalık buluyorsunuz?
  • amerikan ingilizcesi kaba değil genelde tüm dünyada konusulan ingilizce amerikan ingilizcesi. arkadaşın dedigi gibide kent kant olayı problem yani. eski türkçe nası süslü dil kullanılırmış fevkalade vs tarzı aynı olay kant falan da ilginç ingiliz aksanı. senin işine yararsa ingiliz aksanı ogren. ama tüm dünya genelinde konusulan amerikan ingilizcesidir.
  • Ben şahsen alsancak sevgi yolunun ordaki amerikan kulturu bitirdim gayet iyiydi ortam da guzeldi ben 16 yasindayken universiteli insanlarla takilirdim.egitim de iyi orayi tavsiye ederim kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • american kültür merkezleri
  • Just englishe gitmeyi dusunursen 2+1 kurumu devrediyorum ilan actim zaten, bu yolda basarilar dilerim

• Arkadaşım başladığı isen nasıl güzelmi
    ben de tüm seviyeleri alcaktım fakat sayısal öğrensi olduğum için okul derslerime daha ağırlı vermeliyim
    bu yüzden a1 a2 almayı düşünüyorum başta
    aklımda amerikan kültür ve oydem var
  • Beyler YDS yani Yüksek Düzey Sonuç dershanesini tercih ederim kendimde o dershaneye gidiyorum ...
  • Kursun iyi ya da kötü biraz da kişileri le alakalı kişi çalışmazsa bir şey öğrenemez bu yüzden kurs kötü bana bir şey katmadı der benim sana Teol olabilir onlinede tekrar dersleri ücretsiz kurlar tekrarları ve yurt dışı eğitim programıyla seni motive eder .Se zaten kendin istiyorsun öğrenirsin. English Academy hakkında bilmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camblytürkiye

Bu mesaj silindi.
    Uygulama çok güzel de 10 dakika çok az olmuş. Bazı youtuberler 15 dakikalık kod veriyor.

Burda kampanya yapıyorsunuz bari 1 saat falan olsaydı birseye yarardı.

Saygılar....

• Ben gecen sene perfect english te egitim aldım sistemleri cok iyi hatta hala konusma derslerine gidiyorum kurs bittikten sonrada gidebiliyorsun oyle bir hakkın oluyor. Hocaları cok iyi ve ilgileniyorlar b1 den sonra yabanci hocalar ingilizce ders anlatiliyor. Hastalandim 2 hafta gudemedim tekafi ettiler sinav zamani derslere girdim fakat hep aklim okuldaki sinavlarda olduğundan adapte olamadım relafi dersi ayarladim ve konulari tekrar anlattilar. Her turlu ilgileniyorlar. teşekkür ederim. Ustelik diger kurslara göre de ekonomik. Arkadasimin biri seviyeyi gecemedi ucretsiz seviye tekrari yaptırdılar egitim ön planda ogretmek icin bence hersey yapılıyor geriye kalan is öğrencide

• Perfect English izmirin tartışmasız en iyi ingilizce kursu. Basit eğitim sistemleri sayesinde verilen dersleri çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. İngilizce öğrenmek isteyenlere tavsiyemdir. çok iyi sitemleri ve hocaları var ve her konuda yardımcı oluyorlar. kesinlikle gidilmesi gereken kurs ben çok araştırdım. hem fiyat açısından hemde eğitim açısından çok iyi bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.