Arkadaşlar Lenovo Legion 5 15ITH6H 82JH002HTX olan model hala alınır mı? Hepsiburada'da 30k altına düşmüş. Bütçem maksimum 30k olduğu için, bu fiyata düşen legion halen alınabilirse almak istiyorum. Çünkü İdeapad gaming 3 iade ettim ve lenovo hoşuma gitti açıkçası, ekran özellikle. İşlemci bi tık eski, ya da yeni nesil acer. Fikir verirseniz sevinirim.
Lenovo Legion5 15ITH6H I7-11600H 16GB 512GB SSD RTX3060 Fiyatı (hepsiburada.com)
Acer Nitro 5 AN515-46 Amd Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD Rtx Fiyatı (hepsiburada.com)
IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 16ARH7,Model:82sc0062tx (lenovo.com)
IdeaPad Gaming 3 16ARH7 82sc0062tx ürünü satın aldım, bazı sorunlarım var, fikirlerinizi almak isterim. Üründen cızırtı şeklinde ses geliyor, sanki eski hdd'lerin çalışma sesini andırıyor. (Coil Whine dedikleri şey olabilir) Bunun sebebi nedir, düzeltilebilir bir sorun mudur, değilse birebir değişim mümkün müdür, aksi takdirde iade etmeyi düşünüyorum. Ayrıca makinayı zorlamayacak olan dota oyununda ekran kartı sıcaklığı 60derece, işlemci 70derece, güzel sıcaklık değerleri olduğunu düşünüyorum, ancak bu sıcaklıklara rağmen klavyenin bir miktar fazla ısındığını düşünüyorum, yoksa normal midir? Bir diğer sorunum bilgisayarı uyku moduna alınca, belirli aralıklarla kendi kendine arka planda açılıyor(görüntü gelmiyor), bir müddet sonra tekrar kapatıyor kendini, ancak belirli aralıklarla bunu yapıyor, ben tamamen pasif durumda olmasını, herhangi bir tuşa bastığımda oturum açma ekranı gelmesini istiyorum sadece. Ayarları da kurcaladım ama bulamadım bir çözüm. Bende 6 yıllık Acer laptop var, onda böyle cızırtı, klavyenin fazla ısınması ya da uyku modunda kendi kendine çalışması gibi sorunlar yok. Son olarak pil garanti süresi 30 Eylül 2022 tarihinde başlamış, ama ben bilgisayarı alalı daha 1 hafta oldu, bunun sebebini de merak ediyorum. Bu problemlerim ile ilgili beni aydınlatabilecek varsa sevinirim.
Valorant Kasma Sorunu
Arkadaşlar Windows 10 KB5007186 güvenlik güncelleştirmesini yaptıktan sonra valorantta ciddi kasmalar olmaya başladı. Güncellemeyi bir kere kaldırdım o zaman düzeldi, ancak daha sonra yeni güncelleme ile tekrar yüklendi, yine aynı sıkıntıyı çekiyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı, ya da çözümünü bilen? Teşekkürler.
Mushkin Notebook Ram hakkında?!..
Arkadaşlar laptopu biraz yükselteyim diye birkaç parça aldım, bunlardan 8gn mushkin ram üzerindeki chipsetlerde herhangi bir marka filan hiçbirşey yazmıyor, acaba bir sıkıntı var mıdır sizce, merak ettim açıkçası, aydınlatırsanız sevinirim.
Anakart üzerinde çizik var, yardım lütfen.
İzmir Just English 2+1 Kur 2590 TL devrediyorum
|
|
izmir karşıyaka ingilizce kursu tavsiye
|
ASUS P7H55-M/USB3 anakarta ram tavsiyesi...
|
fifa manager update 3 yardım...
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 9.067 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El