Şimdi Ara

Thinkpad T14 gen2 AMD Ryzen 7 hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, T14 gen 2 Amd Ryzen 7 5850u hala alınabilir tercih midir, 32-35000TL aralığında 16gb ram 256gb ssd'li model bulunabiliyor. (kapalı kutu sıfır, aynı cihazı yükseltip de satabiliyorlar) Bütçem dahilinde bu cihazı düşünüyorum. Thinkpad istediğim için soruyorum, T14 gen 3 var bende amd r5 6650u, ama yurtdışı cihaz garantisi yok ve arada sırada kasmalar yapmaya başladı. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Lenovo T14 G2 Amd Ryzen 7 5850U 16GB 256GB SSD 14 Windows Fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_someone -- 24 Kasım 2024; 15:1:24 >

• Şahsen 34-35.000 tl asla etmez.

Ddr4 ram teknoloji kaç yıl geriden geliyor.

Şuan yıl 2024 ve artık SSD+DDR5 ram zamanı.

3200mhz ve 4800-5200mhz illa gözle görülür fark cikar.

Lenovo güzel modelleri var.

Tek Thinkpad değil.

Thinkbook bakın Thinkbook 16 gayet güzel.

2 ram slotu var+2 ssd yuvası var.

Maximum 64 gb kadar DDR5 ram 5200mhz

Maximum 1tb+2tb çift SSD yuvası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 25 Kasım 2024; 0:8:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thinkpad T14 gen2 AMD Ryzen 7 hala alınır mı?
    @the_someone
    Yani Amd Ryzen 7
    Amd Ryzen 7 pro o kadar güçlü değil.
    İ5 işlemci 13-14 nesil göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 25 Kasım 2024; 0:20:15 >

• Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak ben illa ki 14" ve thinkpad istiyorum, bütçe de kısıtlı olduğu için biraz ondan bu şekilde bir konu açtım. E serisi ultra 7 155h işlemcili thinkpad de var 38000TL bandında ama T serisinin kalitesinden de taviz vermek istemiyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 25 Kasım 2024; 19:14:26 >

• T14s gen3 modeli ingilizce klavye muhtemelen türkiye garantisi yok, diğeri de E serisi olduğu için tercih etmiyorum, E serisi olacaksa da gen6'ya yönelirim zaten. Amd her türlü daha az batarya tükettiği için amd versiyonu olsun istiyorum ancak gen2'den sonra(5850u) amd göremedim türkiye cihazı olarak.

• the_someone T kullanıcısına yanıt

Amazonda 21 bin tl ye satilan Thinkbook g6 14 oneririm hocam. Full metal kasa. 16gb ddr5 ram tek parca + bos bir slot daha var yani bir 16gb ram alarak 32gb dual yaparsin. 512gb ssd var + 1 ssd slotu daha var. 14 inc bir laptop icin inanilmaz ozellikler. Ips ekran ust duzey olmasa da gayet yeterli. Ben bu kasanin bir benzerini evde kullaniyorum. Ekran ve kasa ozellikleri benzer. Full metal kasa gercekten cok kaliteli hissettiriyor. Thinkpad lere cok yakin bir kalitesi var. Seni anliyorum Thinkpad gercekten Ibm doneminden beri bir klasik tank. T serisi de bunun hakkini verir ama arada epey bir fiyat farki var ve ben sahsen bu 14 inclik Thinkbook u kacirmazdim. Yine Ideapad 5 slimler var. Kasa kalitesi olarak ust duzey 14 inc laptoplar var. Oled ekranlilar var. 23 bine. Ama arttirilabilir degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bu tavsiye ettiğiniz ürünü bulamadım amazonda bir link verme şansınız olurmu bende laptop almak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahim54 kullanıcısına yanıt

21 bine satilan o laptop ben buraya yazdiktan bir sure sonra fiyati artti. Su an 25.999tl. Thinkbook G6 IRL i5 13420h islemci 16gb ram 512gb ssd.

• Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, bütçeyi biraz çıkartıp T14s gen4 aldım. Yeni geldi cihaz çok kullanmadım daha, ryzen 7 7840u işlemci, 16gb 6400mhz lehimli ram, yükseltilemiyor (4gbx4 şeklinde, micron markaydı sanırım), 512 gb ssd(kioxia marka), 57Wh batarya. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok, sadece ssd markasını sevmedim belki ilerde değiştiririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.