Arkadaşlar biz yeni bir matbaa açtık ve yeni yeni bir şeyler yapmak istiyoruz, bize yardımcı olacak (maaş ile) okuyan yarım gün bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar arıyoruz.
Yardim konusu tam olarak nedir , açiklarsaniz fikir sahibi olabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: ChymerA
Yardim konusu tam olarak nedir , açiklarsaniz fikir sahibi olabiliriz
Sayın arkadaşım, yardımdan kasıt arkadaş ortamında beraberce çalışmak, yukardada belirttigim gibi maaş ile, makul bir maaş belirlenir ve anlaşılırsa, siz bizi, biz sizi begenirsek çalışırız, gene yukardada belirttigimi gibi yarım gün.
Eger işe ihtiyacı olan varsa burayada konu açtım bilgisayar alınacak, bize kendi fikrini söylerse bilgisayarına ona göre toplarız.
pm
ChymerA
bu karaktersiz adam bana buradan ve özelden ettigi hakaretleri dahada ileri götürerek bana adresini versene diye tehditde bulunmuştur, kendisine sorsak hakaret degildir ama anlayışsız, türkçe kullanmasını bilmeyen adam, bunca yıl matbacılık yapmış ama adam gibi yazamıyor diyen, anlayışsız diyen, benim ihtiyacım olmadıgı halde böyle ilan ver diyerek beni küçük görerek aşagılayan, bana türkçeden bir habersin diyerek yazdıgı her kelimeler baştan aşagı hatalı oldugu halde kendisini dev aynesında görerek beni aşagılayan,
bana buraya açıga terbiyesiz, şekilci, iki kelime bile yazılacak adam degilsiniz diye yazan adi şerefsiz insan bile olamamış kopuk agıza bile alınamayacak sözleri hak eden adi yaratıgın tekidir, bu şerefsiz hakkında işlem yapılmasını eger başıma bir şey gelirse bu nikli arkadaştan bilinmesini buraya açıga yazıyorum,
bana bir şey olursasaldırıya ugrarsam, her hangi bir şey olursa sorumlusu bu karaktersiz adamdır.
ChymerA
ne oldu ne dedi ki ?
Ne dedi de bu kadar korkuttu hocam
Bebeleri boşver dostum takma
aa adam izmirde :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme