Şimdi Ara

İzmirde java/android geliştirme kursuna giden-tavsiye eden varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yaş 17 bu yaz java-andoid kursuna gideyim diyorum. İnternetten öğren derseniz kaynak, Youtube kanalı linki falan türkçe içerik bulamıyorum.
    Birde mesela anlatıyolar ama mesela ben uygulama içinde butona tıklayınca diğer sayfaya geçmesi, sayfadaki metni aşağıya ine ine okumak için hangi kodları falan nerden bulacağımı bilmiyorum o şekilde anlatmıyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Updullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu kursa gitmiştim güzeldi hoca sınıf ortamı falan iyiydi. Üniversite için İzmir dışına çıkmam gerekince kursu tamamlayamadım ama baya bir şey öğrendim.

http://www.iakademi.com/egitim/java-ile-android-programlama/

Not: 1500 liraydı geçen yaz ücreti.
  • Biraz kallavi örnek olacak fakat 2000'lerde mobil cihaz programlama kursu yoktu ve Compaq Aero 1500 alıp programlamıştım.

İzmirde java/android geliştirme kursuna giden-tavsiye eden varmı?

https:// i.hizliresim. com/DPayPm.jpg

Visual Studio'ya Windows CE Toolkit for Visual Basic 6.0 CD'si Amerika'dan satın alıp kurdum ve iki uygulama geliştirdim

1- eğlendirici bir quiz geliştirmiştim zevkler, tercihlerle ilgili sorular sorup nasıl bir karakterin olduğunu söylüyordu; uygulamanın temelini quizbox.com 'daki quizlerden almıştım. Soruları giriş ekranında soruyordu onu VS'de Form1 diyelim, cevapları ise başka ekranda gösteriyordu ona da Form2 diyelim. Visual Basic'i Form1.show gibi komutlarıyla gösteriyordum.

uygulama içinde butona tıklayınca diğer sayfaya geçmesi öyle oluyordu.

Uygulama geliştirmek için geliştirme ortamını IDE kurup denemelisin. İlk uygulamamı yaptıktan sonra bu cihazı elimde dolaştırıp arkadaşlara gösteriyordum hepsi eline alıp quiz'i yapıp bayağı eglenmiştik. Bunları kursa gitmeden yaptım. Kitabı bile yoktu. MSDN'den 50 sayfa indirip oradan bakıyordum. Uzun yıllar sonra Android 'te de ilk uygulamamı kursa gitmeden yaptım. tabi artık birçok online kurs, video falan da vardı fakat onların hiçbirine bakmadan yine 40-50 sayfalık bir tutorial indirip ona bakarak yaptım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şu an napıyorsunuz yazılım üzerinemi çalışıyorsunuz.
  • Evet fakat mobil programlama pek yapmıyorum. Daha cok sunucu yazılımları yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.