Karakol'un karşı sokağında var Ps3 Cafe . Bahçelievlerde oturuyorum hiç Ps3 cafe görmedim . Yada gözümden kaçmış olabilir
bende bahçelievler de oturuyorum bizm tarafta yok bi eşrefpaşa tarafında var bi tane o da uzak zaten...
ama üçkuyular tafafında çok var mesela amerikan ın karşında bi yerde var orası güzel değil ama tansaştan 300 mt ilerde bir yer var orası güzel ve klimayı güzel açıyorlarla cafe nin yanıda güzel o yüzden bence açıcaksan ya göztepe ye ya da üçyol taraflarına güzel olur bence...
göztepe'de biri sahilde biride parkın orda olmak üzere iki tane var. benim bildiklerim bunlar belki daha da vardır içlere doğru. yer çok önemli umarım iyi bir yerde karar kılar...
ozan23 tek sIkIntImiz mekanin yeri zaten.onu cozdukmu sorun kalmiyor. arkadaslar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
sdrdmr guzel dilegin icin tesekkurler!
hocam sana uzakmı kalır bilmemde ksk de iyi iş yaparsın ne zaman arasak hep dolu oluyo yerler
evet arkadasim yol sorunu olur diye dusunuyoruz.ilgine tesekkurler!
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ps3 salonlarında genelde hatta nerdeyse %99 pes oynatılıyor biz buna alternatif olsun diye pes3 bazlı çalışan bir simülatör ürettik ve salonların kullanımına sunduk ve ürün özellikle istanbulda salon işletmecilerinden ve hatta ev kullanıcılarından çok ilgi gördü salon açacaklara önemle duyurulur ayrıca farklı bir ürün olduğu için saat ücretini 10 ytl den oynatabiliyorlar.
Şirinyerde metro açılmak üzere orda kaç tane kafe olursa olsun(bi 1 tane ya var ya yok) deli gibi tutar tüm buca oraya akıcak bucalılar metroya hasret bilirsiniz ve ps3 hastalarıdır. %100 güvenilir kaynak :) dayım kaymakamlıkta nerde ne işler en iyi o bilir.
hocam hatay noktanın oralarda bi cafe vardı makineleri scartla bağlamıştı ona rakip çıksan harika olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme