Şimdi Ara

izmirde ps3 cafe acmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar! biz izmir de ps3 cafe acmak istiyoruz.fakat semt olarak karar veremedik.ucyol veya hatay gibi dusunduk.baskalarina rakip gibide olmak istemiyoruz.semt hakkinda dusuncelerinizi paylasirsaniz seviniriz!ilginize simdiden tesekkurler!

• Üçyolda uzun zaman oturmuş birisi olarak iş yapıp yapamayacağı belli olmaz orasının. Okul çok, öğrenci çok ama belli olmuyor. Balçovaya taşındım burda bir tane konsol kafe var ve pardon ama adam suratsız ve meymenetsizin önde gideni ama alternatifsizlikten çok iyi iş yapıyor.
  • tek olmanin avantajini kullaniyor demekki... degerlendiricez.tesekkurler
  • Fahrettin Altaya yaparsan İzmir Üniversitesi var. Ayrıca Ekonomi Üniversitesinden öğrencilerde var. Genç nüfus fazla. yakınlarda sadece 1 tane ps3 cafe var.
  • Nerde çokluk orda.... anladın sen onu... Kader kısmet işi inşallah başarılı olursunuz.....
  • ilgine tasekkurler.zannedersem uckuyularda var birtane.ama degerlendirmeye deger.
  • EVET AYNI YERİ SÖYLÜYORUZ GALBA GÜZELYALIDAN üçkuyulara giderken sağda kalıyor. Benim dediğim tansaşın karşında açarsan iş yaparsın gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eve online isk ya da plex satiş?
    12 yıl önce açıldı
    PlayStation Cafe Kontrol Sistemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kçükyalı civarındada hiç yok yani ben görmedim.Karataşta vsde bir sürü okul var oralardada olabilir
  • Güzelyalı civarlarında bir sürü var. Bence balçova da açarsan iş yapar gibime geliyor. Tabi yeri de güzel olmalı. İyi bir yer olursa agora,kipa gibi alışveriş merkezleri senin için iyi bir potansiyel olur...
  • ilginize cok tesekkur ederiz.butun yorumlari degerlendirmeye basladik.insallah dogru secenegi kullanabiliriz.
  • Hayırlısı olsun arkadaşım.İnşalah dilediğin gibi mekan bulur , içini yapar ve müşteri memnuniyeti sağlar , para kazanırsın.
  • yesilormancini bu guzel dileklerin icin tesekkurler.Allah herkesin isini rast getirsin.
  • Hayırlı olsun. Allah hayırlı helalinden, bol kazanç versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 30 Haziran 2009; 11:24:41 >
  • üçyolda yok bnm bildiğim?

ama hatayda nokta tarafında karakolun o civarda var ve baya güzel bence üst katı da güzel koltuklar rahat saat 4tl
  • byzantium evet orayi biliyorum.iste kimseye rakip gibi olmak istemiyoruz.ilgine tesekkurler
  • üçyol dolmuşlarının olduğu yerde bi tane kafe var. Gaziemir de alternatif olabilir
  • hayırlı olsun umarın istediin gibi bir yer bulursun
  • @byzantium

Karakol'un karşı sokağında var Ps3 Cafe . Bahçelievlerde oturuyorum hiç Ps3 cafe görmedim . Yada gözümden kaçmış olabilir
  • Guzel dilekleriniz icin tesekkurler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKBuS

@byzantium

Karakol'un karşı sokağında var Ps3 Cafe . Bahçelievlerde oturuyorum hiç Ps3 cafe görmedim . Yada gözümden kaçmış olabilir

bende bahçelievler de oturuyorum bizm tarafta yok bi eşrefpaşa tarafında var bi tane o da uzak zaten...

ama üçkuyular tafafında çok var mesela amerikan ın karşında bi yerde var orası güzel değil ama tansaştan 300 mt ilerde bir yer var orası güzel ve klimayı güzel açıyorlarla cafe nin yanıda güzel o yüzden bence açıcaksan ya göztepe ye ya da üçyol taraflarına güzel olur bence...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.