Şimdi Ara

Izmirde SATILIK 2000model Clio Symbol 1.4RNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70000km de...İlk sahibiyim..Kazası ve Degiseni yok..1 yıllık lastikler...Uzaktan kumandalı merkezi kilit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukkuli -- 9 Kasım 2007; 15:04:59 >

• 15 gün önce 60.000 km de 12.000 ytl ye sattım.Benim araçta da klima yoktu ve 2001 modeldi.Seninki kaç model belirtmeyi unutmuşsun.Bu arada benim araç da fabrikadan çıktığı gibiydi.Hayırlı satışlar
  • yani 12500 cok diosun ha stres..ilan gazetede var ama herkes fiyatı yuksek buluyor ya..napsak acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: stres

15 gün önce 60.000 km de 12.000 ytl ye sattım.Benim araçta da klima yoktu ve 2001 modeldi.Seninki kaç model belirtmeyi unutmuşsun.Bu arada benim araç da fabrikadan çıktığı gibiydi.Hayırlı satışlar
  • Yok hocam çok demiyorum ama eğer araç boyasız falan ise 12.000 ytl ye gider diyorum.Daha da altına düşülmez kanımca.Modeli yazmamışsın.
  • Bekle o zaman derim.Belki bulursun alıcısını?Kemalpaşa pazarına götürdün mü?Bu arada ben pazara götürmeden sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 4 Kasım 2007; 23:57:49 >
  • kemalpasa pazarında satarmıyım dersin???...ya yeni araba alcam kampanyayı kacırmamak istyorum ondan acele ediorum biraz

quote:

Orjinalden alıntı: stres

Bekle o zaman derim.Belki bulursun alıcısını?Kemalpaşa pazarına götürdün mü?Bu arada ben pazara götürmeden sattım
  • Bu aracı gerekirse 11.500'e satın kampanyayı kaçırmayın. Kampanya bitince edeceğiniz zarar daha fazla olabilir. Bunun hesabını iyi yapmak lazım bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satabildin mi?Sanırım Yeni Asır'a da ilan vermişsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.