Şimdi Ara

İZMİRDE UYGUN FİYATA KİTAP ALAN DÜKKANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi izmirde en uygun fiyata 2.el kitap alan yerler arıyorum
    Bildiğim kadarıyla Karşıyaka da serpil var oda çok düşük fiyata alıyor başkada yok.
    Elimdeki kitapların çoğu az yapılmış veya yapılmamış olanlarda var.

Bildiğiniz yerler varsa bekliyorum.

• Takip, Karşıyaka'da iyi para veren kitapçı lazım banada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada istanbul lazım

• Beyler sinavdan sonra toplanip beraber gidelim.3 kisi hem daha cok kitap daha iyi fiyat olur.cankayada sevgi yolu kitapcilari aliyor.hem iki tanisip muhabbet ederiz;) isterseniz tabi

• Gaziemirde burger king ve dominosun oldugu oralarda bi kitapci aliyordu. Ama aradan 1.5 sene gecti bilmiom artik napar

Not : sevgi yolundaki karektersizlere satmayin kitaplari hepsi dolandirici ayrica cok az para veriyorlar.

• Karşıyakada serpil kitapçısından başka bildiğiniz varmı?

• buca forbes de yavuz var .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

Gaziemirde burger king ve dominosun oldugu oralarda bi kitapci aliyordu. Ama aradan 1.5 sene gecti bilmiom artik napar

Not : sevgi yolundaki karektersizlere satmayin kitaplari hepsi dolandirici ayrica cok az para veriyorlar.

Park kitabevi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemm4

quote:

Gaziemirde burger king ve dominosun oldugu oralarda bi kitapci aliyordu. Ama aradan 1.5 sene gecti bilmiom artik napar

Park kitabevi

Park kitapevinden sene basindan beri toplam arklarla birlikte 500 tlyi aşkın kitap almisizdir. 0 kitabi degistirirken ek 7 tl istemisti. O yuzden gidenleri hep maviye yonlendiriyorum ben adam onlar hic değilse

• quote:

Kesinlikle doğru birader bir arkadaşın kitabına 5 lira verdiler 10 lira için yalvardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.