Şimdi Ara

İZMİRDEN 64+ CHAR ARANIYOR!! ve 52 lv satılık char!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar başlıkta gordugunuz gibi izmirden 64+ char aranıyor

charın ozellikleri full int -> sword shield ~ yada full str Glavier olmasını tercihimdir birde server SPARTA olursa sevinirim...

ama.. daha degişik yapılandırılan karakterler olursade pmlerinizi beklıyorum

aralarında degerlendirecegim

we birde charın izmirden elden olması lazımdır

&birde 52 lvl full int heuskal charım satılıktır charın resimlerini en kısa zamanda foruma koyacagım

İLETİŞİM : wade_kml@hotmail.com ' dan ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskleeturk_tr -- 9 Ocak 2008; 21:19:06 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_20115473/tm.htm

bu topice bak ben antalyadayım ama ptt ile yaparız ( izmirde bayağı arkım var ama onlar arada kalmak istemezler) pm ni yada bu mesaja cvbını bkliorum
  • cvp plsss
  • up!!
  • s.a aegede 67 lwl %70 full ınt char var ızmırdeyım ılgelenırssen pm at
  • hadi yaw yokmu alan yada satann!!!
  • kardeş sen bana bi tandığa sorcam çar yapıomu die dememişmiydin başka kişilerde bende var dese büyük bi ihtimalle onlarada aynısını diceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eos Char aranıyor 35-60
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır bizim int cafeci war char yapıyo kendisi sonra satıo
    senin soledigin fiyatın altında yaparsa ondan alıcam tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskleeturk_tr

hayır bizim int cafeci war char yapıyo kendisi sonra satıo
    senin soledigin fiyatın altında yaparsa ondan alıcam tabikide

ok
  • hadi arkadaşlar yokmuu!!! pff
  • artıqh éM0yhuM MutLuyhuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi use it or lose it -- 17 Temmuz 2010; 17:01:25 >
  • artıqh éM0yhuM MutLuyhuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi use it or lose it -- 17 Temmuz 2010; 17:01:38 >
  • Satılık karakterin için kurallara uygun şekilde konunu düzenle.
    Aksi takdirde silinir.
  • ben izmirden 62 %55 (şuan için ama hızla artıyor) bi full int nuker sword+shield çar satıyorum gold premium var maymun var 3 lwl %82 guild lideri (guildde 5-6 b*tter var)bankada 60m nakit üstü full +3 blue (hepsi str5 int5 ve hp ekli) bankada çok sayıda 1d-7d arası element ler var 1 sayfa dolusu int-lucky stone var.skiller 57 fire 57 lr 51 bicheon 50 cold (bufflar tamamlandı gap ı azaltıyorum) eğer düşünürsen bende ona göre fiyat vereim çarşamba günü bu çar 64 olur hatta geçer bile 24saat online

he unutmadan

400silk almıştım onunla
    maymunu uyandırdım
    dewil wing aldım çarda dewil wing vardır
    gold premium vardır 2sefer pre görevini yaptım prenin bitmesine 10 gün var 120tane pre görevinden birikmiş var
    global var
    bufflar 10 numara
    lwl e göre tüm skiller max

eğer ciddisen tekrar diyorum ben ss leri koyarım çarın kimseyle alıp veremediği yok az çok tanıyan tanır server eldorado (uniun vardır uniondaız)

son dakkada aklıma geldi daha önce forumdan sro bölümünden Veysican alış-veriş yapmıştık forumdan ona beni sorabilirsin yüzyüze satışımız oldu hatta ben gidemedim arkadaşımı gönderdim en ufak bir sorun olmadı şuanda oda guildimdedir beni ona sorabilirsin elden satış yapmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 7 Ocak 2008; 19:26:43 >

• upppp

pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

ben izmirden 62 %55 (şuan için ama hızla artıyor) bi full int nuker sword+shield çar satıyorum gold premium var maymun var 3 lwl %82 guild lideri (guildde 5-6 b*tter var)bankada 60m nakit üstü full +3 blue (hepsi str5 int5 ve hp ekli) bankada çok sayıda 1d-7d arası element ler var 1 sayfa dolusu int-lucky stone var.skiller 57 fire 57 lr 51 bicheon 50 cold (bufflar tamamlandı gap ı azaltıyorum) eğer düşünürsen bende ona göre fiyat vereim çarşamba günü bu çar 64 olur hatta geçer bile 24saat online

he unutmadan

400silk almıştım onunla
    maymunu uyandırdım
    dewil wing aldım çarda dewil wing vardır
    gold premium vardır 2sefer pre görevini yaptım prenin bitmesine 10 gün var 120tane pre görevinden birikmiş var
    global var
    bufflar 10 numara
    lwl e göre tüm skiller max

eğer ciddisen tekrar diyorum ben ss leri koyarım çarın kimseyle alıp veremediği yok az çok tanıyan tanır server eldorado (uniun vardır uniondaız)

son dakkada aklıma geldi daha önce forumdan sro bölümünden Veysican alış-veriş yapmıştık forumdan ona beni sorabilirsin yüzyüze satışımız oldu hatta ben gidemedim arkadaşımı gönderdim en ufak bir sorun olmadı şuanda oda guildimdedir beni ona sorabilirsin elden satış yapmıştık

yha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi use it or lose it -- 17 Temmuz 2010; 17:00:03 >

• iyi satışlar
    Bu arada resim filan koyarsan iyi olur
  • eğer herculeste alırsan blade var 68 konuda vaR ordan bakarsın 180ytl ayrıca bndende uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.