Şimdi Ara

izmiri uzaylılar istila etti (yusuf yusuf.gif) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gündüz saati şöyle konak meydanı kalabalıkken bir inseler var ya.
    gece yarısı karanlıkta geliyorlar korkuyom.
    burda atıcak taş ta yokki.yarın bahçeden bir kova taş alayım bari.

haberde "uzaylılar aksarayı çok sevdi" yazıyor.niye çok sevdiler acaba[gora.mpeg]
  • Neden kimse beni dinlemiyor ?

İzmir civarlarında bilim kurgu filmi çekiyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark seco

uzaylılar 2-3 tane kıro kaçırsalar değil dünyaya gelmeyi yanından bile geçmezler

Aman hocam bizim kırolar gider onlarıda kıro yapar. Sonra bir gece camlarında " Liselim" yazan bir ufo rumba melodisi eşliğinde taksim meydanına iner. Kapı bir açılır içinden Altın kaplama kolyeli sivri burun ayakkabılı tipler iner. Aman boşver.

• quote:

Orjinalden alıntı: İzMiR_CoAsT V1.0

quote:

Orjinalden alıntı: flexy

Yemeğimi yedim bi ufo aramasına daha çıkayım diyorum.
    Hala yerindelerse çıkcam çatıya.

Hala ordalarmı??

biraz daha batıya gitti

Hacı tam batıda çok parlak bir yıldız var etrafındada bişey yok.
    başını biraz yukarı kaldırınca bisürü yıldız çıkıyo.
    Çatıda mal mal bakınıp duruyorum ama hala dönen ışık saçan bişi görmedim ya

İnciraltı tarafında havai fişek atıyolar o olmasın

• bi anda gözümün önünde kayboldu acayip tırsıyom harbiden yusuf yusuf.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

Orjinalden alıntı: dark seco

uzaylılar 2-3 tane kıro kaçırsalar değil dünyaya gelmeyi yanından bile geçmezler

Aman hocam bizim kırolar gider onlarıda kıro yapar. Sonra bir gece camlarında " Liselim" yazan bir ufo rumba melodisi eşliğinde taksim meydanına iner. Kapı bir açılır içinden Altın kaplama kolyeli sivri burun ayakkabılı tipler iner. Aman boşver.

aslında bir tane düğünün üstünden geçseler uzay gemilerine aldıkları kurşun ile bir daah gelmezler

• aman bana niğde demeyinde ne derseniz deyin buarada ben 1aydır televizyon izlemiyorum bu uzaylı muhabbetiti gene mi çıktı biri bana anlatsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Neden kimse beni dinlemiyor ?

Hangi Film? Deep İmpact/Armageddon tarzı bir şey olsa gerek? Bu arada, Abd'de uçan Ufo zaten var kendilerinin yaptığı, bildiğimiz jet motoruyla çalışan. İsterseler insanları çokda iyi kandırabilirler. Ben uzayda bizim gibi canlılar olacağına ihtimal vermiyorum, ancak geri olanlar elbette var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayatboyurap

aman bana niğde demeyinde ne derseniz deyin buarada ben 1aydır televizyon izlemiyorum bu uzaylı muhabbetiti gene mi çıktı biri bana anlatsın

Kaynak TV değil DH
  • quote:

quote:

quote:

Yemeğimi yedim bi ufo aramasına daha çıkayım diyorum.
    Hala yerindelerse çıkcam çatıya.

Hala ordalarmı??

biraz daha batıya gitti

Hacı tam batıda çok parlak bir yıldız var etrafındada bişey yok.
    başını biraz yukarı kaldırınca bisürü yıldız çıkıyo.
    Çatıda mal mal bakınıp duruyorum ama hala dönen ışık saçan bişi görmedim ya

İnciraltı tarafında havai fişek atıyolar o olmasın

ufuk çizgisini sürekli tara mutlaka görürsün bi ışık sürekli gdsip geliyo kaybolmuyo ordan oraya gidiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: stilll

gündüz saati şöyle konak meydanı kalabalıkken bir inseler var ya.
    gece yarısı karanlıkta geliyorlar korkuyom.
    burda atıcak taş ta yokki.yarın bahçeden bir kova taş alayım bari.

haberde "uzaylılar aksarayı çok sevdi" yazıyor.niye çok sevdiler acaba[gora.mpeg]

Dünyayı Kurtaran Adam filmini izlediysen Hacıbektaş' a iniş yeri yok. Aksaray düzlük olduğu için inecekler. Filmde de Mısır' a iniyorlar. Zaten piramitlerden yaya olarak Hacıbektaş 5 dakika çekityor.

• yaw o canım İzmir'imdeki dönüyo dediğiniz şeyler Çiğli Askei Hava Üssünden kalkıp deneme uçuşu yapan planörler olmasın?

hani kırmızı ışıkları var yanıp sönüyor, sessiz sedasız turluyorlar oralarda.

ben de 16-17 yaşlarımayken merak etmiştim de bi saat kadar sonra çözmüştüm olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Neden kimse beni dinlemiyor ?

Hangi Film? Deep İmpact/Armageddon tarzı bir şey olsa gerek? Bu arada, Abd'de uçan Ufo zaten var kendilerinin yaptığı, bildiğimiz jet motoruyla çalışan. İsterseler insanları çokda iyi kandırabilirler. Ben uzayda bizim gibi canlılar olacağına ihtimal vermiyorum, ancak geri olanlar elbette var.

izmiri sithler bastı aramızda jediler varsa el kaldırsın

• flexy suan kuzeyden güneye doğru gidiyo il basta uçak sana bilirsin ama bne bi saattir izliyorum sürekli kuzeyden güneye güneyden kuzeye mekik dokuyo
  • Tatile gelmislerdir ya heyecan yapmayin 1 hafta 10 gün cesmede gecelere akar giderler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 8 Eylül 2007; 22:27:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freebombmen

yaw o canım İzmir'imdeki dönüyo dediğiniz şeyler Çiğli Askei Hava Üssünden kalkıp deneme uçuşu yapan planörler olmasın?

hani kırmızı ışıkları var yanıp sönüyor, sessiz sedasız turluyorlar oralarda.

ben de 16-17 yaşlarımayken merak etmiştim de bi saat kadar sonra çözmüştüm olayı

yok hocam temin foto çekmeye çalışırken uçak geçti onun ışıkları digitalfoto da gözüküyor o cisimlerin gözükmüyo
  • quote:

flexy suan kuzeyden güneye doğru gidiyo il basta uçak sana bilirsin ama bne bi saattir izliyorum sürekli kuzeyden güneye güneyden kuzeye mekik dokuyo

Hacı 4 defa çatıya çıktım ufo görcem diye insaf
    bu sefer kesin görürsün diyorsan yine çıkcam .
    eminmisin görebileceğimden ?

Ne dedim ben ya
  • yav arkadaşlar insanlar da uzaylı değil mi? belki bu ufolar insan yapımı ....içinde insan vaardır... insana güzel çalışan bir beyin verilmiş ise bu olayları insanlar yapabilir..

• vallaha burası konudışı değil uzaylı bölümü oldu. aslında bi bölüm açmak lazım bu uzaylılarla ilgili ee nede olsa arz talep meselesi
  • quote:

quote:

flexy suan kuzeyden güneye doğru gidiyo il basta uçak sana bilirsin ama bne bi saattir izliyorum sürekli kuzeyden güneye güneyden kuzeye mekik dokuyo

Hacı 4 defa çatıya çıktım ufo görcem diye insaf
    bu sefer kesin görürsün diyorsan yine çıkcam .
    eminmisin görebileceğimden ?

Ne dedim ben ya

çık dama at kendini aşağıya öl sonra göğe yüksel ordan daha rahat görürsünflexy zten senn gözler bozuk değilmiydi abi çık çatıya ii ce izle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.