uaçğı gördünmü uçağın tam arka tarafında ter yöne hareket ediyo
quote:
Orjinalden alıntı: dark seco
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Neden kimse beni dinlemiyor ?
İzmir civarlarında bilim kurgu filmi çekiyorlar...
Hangi Film? Deep İmpact/Armageddon tarzı bir şey olsa gerek? Bu arada, Abd'de uçan Ufo zaten var kendilerinin yaptığı, bildiğimiz jet motoruyla çalışan. İsterseler insanları çokda iyi kandırabilirler. Ben uzayda bizim gibi canlılar olacağına ihtimal vermiyorum, ancak geri olanlar elbette var.
izmiri sithler bastı aramızda jediler varsa el kaldırsın
Bir kerede ciddi olsanız?
Çıkmadımki çatıya yine göremicem diye Bana tam kordinat ver bu sefer çıkıp bakayım
Hacı zor geliyo 3 kat çıkmak yaa
ufo görmek istiyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Neden kimse beni dinlemiyor ?
İzmir civarlarında bilim kurgu filmi çekiyorlar...
Hangi Film? Deep İmpact/Armageddon tarzı bir şey olsa gerek? Bu arada, Abd'de uçan Ufo zaten var kendilerinin yaptığı, bildiğimiz jet motoruyla çalışan. İsterseler insanları çokda iyi kandırabilirler. Ben uzayda bizim gibi canlılar olacağına ihtimal vermiyorum, ancak geri olanlar elbette var.
izmiri sithler bastı aramızda jediler varsa el kaldırsın
Bir kerede ciddi olsanız?
hacı burası konu dışı bölmü değilmi zaten (bu arada jedisan söyle çekinme)
quote:
Orjinalden alıntı: flexy
Çıkmadımki çatıya yine göremicem diye Bana tam kordinat ver bu sefer çıkıp bakayım
Hacı zor geliyo 3 kat çıkmak yaa
ya kordinatı nerden bileyim o temin kaybolan dalga suan bayraklının tam üstünde tekrar belirdi ama busefer dönmüyo
hala buradalarmı bakın gidip tepeye tırmınacam bakıcam :d
Görürseniz söyleyin bize de gelsinler annem börek yapar çay da içeriz
Yok arkadaş ben bidaha çatıya çıkmam 5 defa çıktım el insaf be ufo. Karşı binanın balkonunda oturanlar uyuz oldu benden ters ters bakıyolar. Zaten düşüyodum
ya öle bişi yok yane onlar hayal ürünü ama olabilirde zaten bu ufo muş uzaylı mış yok gemileri tabak biçimindeymiş şeylerini insanlar uydurdu gaztede tabak biçiminde gösterio yalan olduğu çok açık tmm uzaylılar olabilir ama bu gazteler filan yalan hep zaten masum bi köylü görüo o kdr...
Acaba uzaylılar 14 yaşında mıki ? kendime
Acaba Kütahya Porselen yazısı var mıydı üzerinde?
uzaylılar mış gizli güçlermiş
geçen gün halı sahada maç yaptık onlarla
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
quote:
uzaylılar 2-3 tane kıro kaçırsalar değil dünyaya gelmeyi yanından bile geçmezler
Aman hocam bizim kırolar gider onlarıda kıro yapar. Sonra bir gece camlarında " Liselim" yazan bir ufo rumba melodisi eşliğinde taksim meydanına iner. Kapı bir açılır içinden Altın kaplama kolyeli sivri burun ayakkabılı tipler iner. Aman boşver.
quote:
Orjinalden alıntı: BX4TC
Bizim Aksaray UFO' ları meşhurdur. İşin ilginç tarafı neredeyse her hafta uğramışlar.