arkadaşlar forumda hiç izmirlelere ait sohbet edilebilecek bi yer bulamadım eğer sizde hazırsanız güzel tanışmalarla sohbete ne dersiniz
quote:Orijinalden alıntı: LaNDeR İzmirliden bol ne var :) ama işte adam akıllı sohbet edilebilicek bi yer yok inş kapatmazlarda güzel sohbetler ederiz:)))
quote:Orijinalden alıntı: shekerbateristquote:Orijinalden alıntı: LaNDeR İzmirliden bol ne var :) ama işte adam akıllı sohbet edilebilicek bi yer yok inş kapatmazlarda güzel sohbetler ederiz:)))Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: GöKHaN 35Alıntıları Göster katılan arkadaşlar izmirin neresinden olduklarınıda yazarlarsa iyi olur ben izmir bornova ama bornova ayvalık arası gidip geliyorum
quote:Orijinalden alıntı: shekerbateristkatılan arkadaşlar izmirin neresinden olduklarınıda yazarlarsa iyi olur ben izmir bornova ama bornova ayvalık arası gidip geliyorumAlıntıları Göster benim yazlık sarımsaklıda kışlak istanbulda sayılırmı?
quote:Orijinalden alıntı: atac1m benim yazlık sarımsaklıda kışlak istanbulda sayılırmı? sayılır olmaz bişi :D bende normalde ayvalıktayım yakınız yazlına :D ama bornova ayvalık ömrümüz çürüyo :D
quote:Orijinalden alıntı: shekerbaterist katılan arkadaşlar izmirin neresinden olduklarınıda yazarlarsa iyi olur ben izmir bornova ama bornova ayvalık arası gidip geliyorum Bahçelievler.
quote:Orijinalden alıntı: GöKHaN 35quote:Orijinalden alıntı: shekerbaterist katılan arkadaşlar izmirin neresinden olduklarınıda yazarlarsa iyi olur ben izmir bornova ama bornova ayvalık arası gidip geliyorum Bahçelievler.Alıntıları Göster Güzelyalı'dayım ben de. Haftaya İzmir Üniversitesi'nin yanına taşınıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Amorph Güzelyalı'dayım ben de. Haftaya İzmir Üniversitesi'nin yanına taşınıyorum. hayırlı olsun yeni evin
quote:Orijinalden alıntı: shekerbateristquote:Orijinalden alıntı: Amorph Güzelyalı'dayım ben de. Haftaya İzmir Üniversitesi'nin yanına taşınıyorum. hayırlı olsun yeni evinAlıntıları Göster eee arkadaşlar saat 01:09 surları ve sizin keyifler nasıl
quote:Orijinalden alıntı: shekerbateristquote:Orijinalden alıntı: Amorph Güzelyalı'dayım ben de. Haftaya İzmir Üniversitesi'nin yanına taşınıyorum. hayırlı olsun yeni evinAlıntıları Göster buca antalyalıyım bucada okuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Onder1911buca antalyalıyım bucada okuyorumAlıntıları Göster Buca candır, gidin Sadabad'a çekin nargilelerinizi
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.GüzelbahçeAlıntıları Göster vala ben devamlı gidiyorum ayvalığada mutlaka gitmenizi tavsiye ederim gidincede mutlaka şeytan sofrasınada gidin
Babasi yada kendisi muhendis olan varsa bana bi 20 is gunu organizasyon staji ayarlasin lutfen... laptop yok hic bir yere basvuramadim