Şimdi Ara

izmirliler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tony hawk

Buca candır, gidin Sadabad'a çekin nargilelerinizi

Bendensin.

Bende gültepeden ama heryerini severim heryerini gezerim güzel izmirin.
  • İzmirlilere merhaba.

Gaziemir:)
  • Gaziemir..;)..İnadına iZMiR..**
  • İzmir/ alaçatı-asansör arası :)
  • Bayraklı tamam.
  • Buca
  • Bostanlı/Karşıyaka
  • gaziemir
    durdu çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: opps35

gaziemir
    durdu çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Güzelbahçe

Güzelbahçe. Senin issim ne neresinden ?
  • narlıdere foreva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 4 Nisan 2010; 15:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Güzelbahçe

Güzelbahçe. Senin issim ne neresinden ?

İsim Ege, Tepede Şok marketin oralarda oturuyom. Ama Güzelbahçe de yeni sayılırız sonradan taşındık.. Sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 4 Nisan 2010; 19:34:51 >
  • narlıdere.ayrıca narlıderedeki şen mantı evi'ne herkesi bekleriz....dogal naturel urunlerden yemeklerimiz hazırlanıyor.masalarımızın cogu agac altında.icki servisimiz vardıır.
  • Gaziemir'den selamlar

Gaziemirde bisikletimle dolaşırım yürüyerek dolaşmayı pek tercih etmem.Sarı bisiklet mavi kasks dören dh diye bağırsın ben dururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR-SE

narlıdere.ayrıca narlıderedeki şen mantı evi'ne herkesi bekleriz....dogal naturel urunlerden yemeklerimiz hazırlanıyor.masalarımızın cogu agac altında.icki servisimiz vardıır.

kardeşim dükkan nerde tam olarak?bende narlıdere de oturuyorumda fırsat bulursam gelirim.
  • Hatay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

quote:

narlıdere.ayrıca narlıderedeki şen mantı evi'ne herkesi bekleriz....dogal naturel urunlerden yemeklerimiz hazırlanıyor.masalarımızın cogu agac altında.icki servisimiz vardıır.

kardeşim dükkan nerde tam olarak?bende narlıdere de oturuyorumda fırsat bulursam gelirim.

abi şehitliği biliyosundur.akm'nin karsısındaki alt gecitten cık sağa dön,dümdüz ilerle karşına çıkar)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

quote:

abi şehitliği biliyosundur.akm'nin karsısındaki alt gecitten cık sağa dön,dümdüz ilerle karşına çıkar)

biliyorum kardeşim bilmez olur muyum arıkentte oturuyorum bende.son duraktan yukardaki arıkentte.uğrucam kardeşim birgün görüşürüz umarım.

• inşallah kardesim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Gaziemir'den selamlar

Gaziemirde bisikletimle dolaşırım yürüyerek dolaşmayı pek tercih etmem.Sarı bisiklet mavi kasks dören dh diye bağırsın ben dururum.

Görürsem bağırır, durdururum bak. Bisikletin markası ne ona göre hareket edeyim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 5 Nisan 2010; 17:40:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.