Şimdi Ara

izmirliler nerede fikir lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlaşıldı çok gezmeye başlayıncaya kadar benzinle devam edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

quote:

Orjinalden alıntı: lapseki

arkadaşlar bu konuyla bende ilgileniyorum, bir arkadışım 3. sanayide mahir otogaz ı tavsiye etti, bu firma hakkında bilgisi ve deneyimi olan varmı acaba ?

kardeş orda takılan mallar bizim mallarımız. bi sorunun olursa buraya yazarsın hallederiz

kesinlikle mahir otogazdan uzak durun. hala sürünüyorum. şu an zavoli sistemi varsa imkan söktürtmeyi düşünüyorum. bilmiyorum nasıl olur. 2004 laguna 2.

araba 2. enjektör değişiminden sonra tekrar bana geldi, ailem ziyaretime geldi, araba ara ara yolda stop ediyodu ve çok fazla gaz yakıyodu. şimdi ankaraya gidiyo araba yolda, dün ayarlatayım diye 3. sanayi bornovada bir zavoli bayisine girdim, bilgisayara bağladı, bir yerlerde yanlış bağlantı yapılmış arabanın bi gün kalması lazım dedi. imkansızdı, vazgeçtim, babam garanti kağıdını unutmuş mersinde, ankarada da bakılamayacak. umarım bakacak olan yer ben takmadım bunu ben bakamam demez. bitmedi çilem bıktım inanın.

arabanın geçmişi şöyle.

-53000km de laguna 2 2004 model, 1600cc 16v
    -mahir otogaz tüp takıldı
    -yolda giderken ve motor sıcakken stop ediyordu, katalitik konvertör devamlı arıza ışığı yakıyordu, polaris lpg de enjektör değişti
    -mersine gitti, araba gaz yemedi, gaza basınca çekmiyodu, mersinde yine enjektör değişti
    -şu an 60100km de ve 3. sanayideki zavoli bağlantı hatası olduğunu söylüyor ve diagnostic yapılması lazım diyor.

bornova gaziemire gidip gelmeler, fazla yakılan lpgler, çekilen çile gerçekten fazla oldu. hele ki 10.000 bakımının masrafının aşırı fazlalığını duyunca iyice soğudum.

• EVET ARKADAŞLAR BEN ARABAMA ZAVOL TAKTIRDIM ÇOK MEMNUNUM-BEN BU KONUDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM ZAVOLİ DİSPİRUTÖRU-POLARİS LPG DİSPİRÖTÖRLERİN İÇİNDE ÜRÜNÜNE SAHİP ÇIKAN EN İYİ FİRMALARDAN BİRİSİDİR NEDEN ARKADAŞLARIM DİYER BİR ÇOK MARKA TAKMIŞLAR BİR ÇOĞU KULANILMIŞ MALZEME GERİ VERİYOR AMA POLARİZ ZAVOLİ YENİSİNİ VERMEKTED
    İR-BEN ÇOK ÇOK MEMNUNUM SİZİN BASH ETTİKLERİNİZ HİKAYE KALIR ZAVILİ GERCEKTEN ZAVOLİ KİME SORARSANIZ SORUN ZAVOLİ DİYECEK MEMNUN OLMAYAN YOK
  • BU ADAM YALAN SÖYLUYOR ARABASI BOZUK ONDAN DIR
  • ZAVOLİ yi dene..pişman olmazsın....ne ses var nede performnasta düşme...(tek şikayet ettiğim konu zavolide 10.000 bakımının fazlalıgıydı..eskiden 60 ytl idi..diğerlerine göre cok fazlaydı,şimdi 35 ytl + kdv ye düştü..kdv li ne kadar olur bilmiyorum tabiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nod35 -- 15 Kasım 2008; 20:58:45 >
  • star otogaz 3. sanayi koçtaş sokağı . LANDİ taktırdım şikayet yok. memnunum.. ercan bey işi bilen tecrübeli bir arkadaştır. kendim 2 araca (ikiside honda) ayrıca ford scorpio ve vectraya taktırdık. kimsede sorun yok.

landi yide araştırmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.