Şimdi Ara

izmirliler nerede fikir lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizden ricam:..2003 model focus hb comfort aracımı yeni aldımve lpg için fikrinize ihtiyacım var. brc'mi tartarini'mi karar veremedim.daha doğrusu gayem lpg mi anı otogaz mı karar veremedim.ikisi de iyi markalar ama bu iki servis hakkında çok çeşitli yorumlar okudum.bornovada yaşıyorum o nedenle anı otogaz daha mantıkl geliyor.sizin düşüncelerinizi de alabilir miyim...teşekkürler...

• bu foruma sanırım şöyle sormam gerekiyotr cevap alabilmem için...:

"beş para etmez renodan ve 2 paralık pejodan vazgeçip,parasına deymicek wolksvagendene de burun kıvırıp focus aldım...,tartariniden başkası fos nerde t6aktırayım..."

sanırım böyle sorunca cevap alabilirim çünkü artık bu forumda polemik olmayınca kimse fikir beyan etmiyor...sağolun...
  • Bence kolayca servis ve hizmet alabileceğin sana yakın bir yeri seçersen daha sonra senin için daha kolay olur. anı otogaz da büyüklerden birisidir İzmir'de.
  • teşekkürler
  • Ben LPG konusunda 3.sanayi sitesi'nde Power Otogaz'ı tavsiye ederim.
    Honda Accord 3.0 V6'ya BRC montajı yaptırdık ve çok memnun kaldık.
    Yaptıkları diğer montajları da biliyorum, çok başarılılar. ve çok temiz montajlar yapıyorlar
    İçim rahat bir şekilde tavsiye edebileceğim bir yer.

Orada Selim Bey her konuda yardımcı olacaktır. Hatta benim adımı da verirseniz fiyatta da uygun birşeyler yapacağını sanıyorum. İzmir'deki en ucuz yer değildir, ama daha ucuz diye başka yerlere yaptıranların gelip söktürüp, buraya tekrar montaj yaptırdıklarını biliyorum.
  • ZAVOLİ yi Tek geçerim. 6ncı sanayide veli ustaya git.
  • krdeşm ben izmir ksk de oturuorum .. sana sukadar solıyım ikisinide boşver .. bak çok iyi tanırım hepsini lpg konusundada çok araştırmalarm oldu .. altındağ da MTK çarşısının karşısında Zavoli Türkiye Distribitörü var Zavoli de brc gibi markadır ikiside italyandır bunların ve sistem aynıdır .. git dogru duzgun bısey ıstıyosan oraya Polaris Otogaz.. güven bana git konuş Faruk ustayı bul Beyaz Civic'li Serkan gonderdi beni dersin iyi tanır beni .. adamlar motorun ustası hatta sana şukadar diyim izmirin çoğu galericisi buradan taktırıyor arabalarına otogaz .. izmirin en iyi otogaz firması orası .. daha baska seyler orenmek ıstersen pm'den ulaş..

Adımı verirsen yardımcı olur faruk usta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 27 Şubat 2007; 1:37:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN BİR FİKİR VERİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: boracho

bu foruma sanırım şöyle sormam gerekiyotr cevap alabilmem için...:

"beş para etmez renodan ve 2 paralık pejodan vazgeçip,parasına deymicek wolksvagendene de burun kıvırıp focus aldım...,tartariniden başkası fos nerde t6aktırayım..."

sanırım böyle sorunca cevap alabilirim çünkü artık bu forumda polemik olmayınca kimse fikir beyan etmiyor...sağolun...

süper taktik valla tebrik ederim.
  • işe yaradı ama di mi...şşşşşşşş
  • arkadaşlar teşekkürler zavoliyi hiç düşünmemiştim onu da araştırayım..yani bana iş çıktı:) pwer otogazı da duymamıştım arayla da görüşeceğim...tekrar teşekkürler
  • biz e 200 e zavolı taktık super hıc farkedılmıor tavsıye ederım3 sanayıde taktırdık dızayn otonun yanında
  • SEVGİLİ KARDEŞİM SEN ZATEN ARAŞTIRMANI KENDİN YAPMIŞ VE DOĞRUYU BULMUŞSUN BORNOVADAYIM DİYOSUN TÜRKİYEDE SAYILI TECRÜBELİ SERVİSLERDEN BİRİ YANİ ANI OTOGAZ SANA ÇOK YAKINSA NEDEN HALA DÜŞÜNÜYOSUNKİ GİT ZAMAN KAYBETMEDEN SENDE TARTARİNİ GİBİ DEV BİR MARKANIN VERMİŞ OLDUĞU AVANTAJLARDAN FAYDALAN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: boracho

sizden ricam:..2003 model focus hb comfort aracımı yeni aldımve lpg için fikrinize ihtiyacım var. brc'mi tartarini'mi karar veremedim.daha doğrusu gayem lpg mi anı otogaz mı karar veremedim.ikisi de iyi markalar ama bu iki servis hakkında çok çeşitli yorumlar okudum.bornovada yaşıyorum o nedenle anı otogaz daha mantıkl geliyor.sizin düşüncelerinizi de alabilir miyim...teşekkürler...

• anı otogaz hakkında sadece bu forumda 3 4 sikayet okudum dısardan duyduklarım da bi okadar var nedir bu adamlardan cekenler ya aslı ne bu işin?
  • Yukarda bir arkadaşın önerdiği Polaris otogazın taktığı zavoli yi öneriyorum. Ben normal sistem taktım çok memnunum. Arkadaşım 1 ay önce 2004 nissan primera ya sıralı taktı. Mükemmel.Aynı yer taktı. Nissanın servisi gönderdi. Başkasını düşünme kardeşim...
  • birmotun karşısında kaptan otogaz var.. uluslararası kalite belgesine sahipler zaten kapıdan içeri girince bu işin uzmanı bir yere geldiğini anlıyorsun
  • teşekkürler bilgiler için..evet anı otogazdan çok şikayrt var.o nedenle sanırım kararım polaris ce zavoliden yana olacak...arabamı 10 gun sonra teslim alıyorum...yani araştıracak çoooookk zaman var...bir de dolum ağzı tamponun altında olunca muayenden geçmiyor diyorlar doğru mu...modelli araçların hemen hepsinde bu şekilde.yoksa şehir efsanesi mi...
  • kesinlikle zavoli taktır.tecrübe ile sabit tamamiyle sorunsuz.6.sanayi çeriler otogaz.mükemmel işçilik.aracın kaputu açıldığında lpgli olduğu anlamak için baya bi incelemek gerekiyo
  • arkadaşlar bu konuyla bende ilgileniyorum, bir arkadışım 3. sanayide mahir otogaz ı tavsiye etti, bu firma hakkında bilgisi ve deneyimi olan varmı acaba ?
  • +1 Çeriler otomotiv 6. sanayi.
  • kardeş bak sana izmirdeki bayilerin numarasını verim :
    çerililer otomotiv 0232-282-11-01
    ekonomik gaz 0232-282-08-71
    erennil otogaz 0232-282-29-91
    mahir otogaz 0232-282-26-06
    simge lpg 0232-472-04-58
    star otogaz0232-457-53-67
    zeki teknik 0232-469-71-35
    gazi otogaz (polaris) 0232-469-32-35
    bunlar hedef alternatifin bayileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peceneq -- 3 Mart 2007; 10:53:14 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.